TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een ontleedpuzzel van een driewieler, een toverkonijn speeltje, Boekenmeisje maakt een tractor met behulp van magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo speelt ontzettend graag piano en Tee wil Mo ook helpen met heel goed piano te spelen.
«
»
06:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden niet van tanden poetsen. Wanneer Kaatje hen niet kan overtuigen om toch hun tanden te poetsen, vraagt ze hulp aan Kameraatje Jeanne Delvaulx. Zij heeft eent trucje om tanden poetsen leuk te maken.
«
»
06:25 Ollie
Onze drie vrienden bereiden een feestje voor, maar Mabel en Charles hebben zo hun twijfels over Ollies ongewone versieringen.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier knipt ontelbaar veel snippers. Een stevige wind blaast de knipsels door het land en maakt alles wit. Binnen maakt Meneer Papier de haard aan. Hij wil door de sneeuw lopen en knipt dikke winterkleding.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
De hongerige beren worden gestoord door de vele herten die tijdens het paringsseizoen voor het huis brullen. De beren besluiten een ongelukkig hert te helpen dat worstelt om een hinde aan te trekken.
«
»
06:40 Vos en Haas
Een storm is op komst. Bernard en Lola bereiden hun huis voor om het onder ogen te zien. Bernard nodigt Boubou uit om bij hen te schuilen, maar Boubou heeft het te druk met het zoeken naar zijn vlieger die het bos in is gevlogen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon, Lou en Ferdinand spelen met knikkers, maar ze zijn het niet allemaal eens over de regels. Ferdinand en Lou maken ruzie en willen niet meer samen spelen. Simon stelt voor dat ze een ander spel spelen.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Casper en Emma doen alsof ze spoken en monsters zijn en Randi vertelt spookverhalen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Wanneer Samson en Marie gaan slapen worden ze overvallen door het geluid van een mug.
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Emile komt thuis van school na een zeer slechte dag. Hij wil alleen maar schilderen, maar zijn moeder is het daar niet mee eens. Dit is te veel voor de kleine jongen, die besluit zijn rugzak te pakken en weg te gaan.
«
»
07:40 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
07:55 Dodo
De belevenissen van de elfjarige Joe Connolly die in het eerste jaar van de middelbare school zit.
«
»
08:10 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
08:25 De Smurfen
Klungelsmurf en Domme Smurf moeten op Babysmurf passen. Ze zien dit als de perfecte gelegenheid om het hele Smurfendorp te laten zien hoe smurftastisch ze eigenlijk zijn. Maar als Bolle Gijs een gevaar vormt voor Baby, moet het duo hem redden.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings gebruiken een winkelwagen en een ventilator om te kunnen zweven.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings geloven dat ze de dwergen uit het sprookje van Sneeuwwitje zijn. Ze besluiten de hut aan te vallen met bijlen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Molang laat een slaapverwekkende bloem in de soep van het banket vallen. Het hele kasteel valt in slaap, waardoor Molang en Piu Piu kunnen genieten van het kasteelleven.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Wanneer Ziggy een vlieger maakt waarmee Shackleton kan vliegen, vergeet hij het touw vast te maken.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky en Poyo hebben plezier op de grote gemotoriseerde glijbaan.
«
»
09:25 De Smurfen
Lolsmurf geeft Boerensmurfs raceslakken een magisch drankje voor een extra boost waardoor ze supersnel worden. De slakken racen het dorp uit en Lolsmurf moet ze gaan zoeken in het bos.
«
»
09:35 De Smurfen
Koksmurf wordt jaloers op Smurflili wanneer zij wafels bakt die lekkerder zijn dan de zijne. Hij wil weten wat haar geheim is en doet er alles aan om erachter te komen. Hij gaat hiernaar op zoek samen met een groepje Smurfen.
«
»
09:50 Interstellar Ella
De kinderen vinden een Voyager-ruimtesonde en beluisteren de gouden plaat. Ze besluiten hun eigen bericht op te nemen en de Voyager weer op reis te sturen. Maar Ella wil zo snel gaan dat het een haastklus wordt en er gaat van alles mis.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Gem wil anders te zijn dan Ilo en haalt een stunt uit. Nu moet ze geholpen worden om te ontsnappen aan de stormwinden van een super-puff planeet.
«
»
10:10 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben een kariboe, met een zweep en een kom suiker, getraind en klaargestoomd voor een hindernisbaan.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
De bouw van een standbeeld van Labienus beledigt de Gallische eer en blokkeert de doorgang naar de bakkerij. Voor Asmatix is dit onverdraaglijk. Door een Voldenuix-drankje te gebruiken om het standbeeld te vernietigen, geeft de oude duif het leven.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Voldenuix draagt een magisch poeder, raakt ermee bedekt en verandert in een marmeren standbeeld in de lucht. Hij valt op het hoofd van Labienus, die ijlt en hem voor een afgezant van de goden aanziet wanneer hij beseft dat het beeld geluiden maakt.
«
»
10:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette zijn drie meisjes die schijnbaar een normaal leven leiden, maar in het geheim werken ze voor de 'B.I.A.' en voeren ze speciale missies uit om misdaad te bestrijden.
«
»
10:50 Berry Bees
Mevrouw Berry vertelt de Berry Bees dat alle BIA-agenten zijn ontvoerd en worden vastgehouden in een verlaten pretpark. De Bees moeten snel naar het pretpark toe om uit te zoeken wie de ontvoerder is en de agenten te bevrijden.
«
»
11:05 Squish
Vinnie de Virus keert terug naar Small Pond en hij zegt dat hij Squish graag wil helpen.
«
»
11:15 Squish
Squish post een gekke foto op 'Germbook'. Het duurt niet lang of hij gaat viral op social media.
«
»
11:30 Galactic Agency
Om Aluminus te verkrijgen, een superzeldzaam materiaal dat essentieel is voor een reparatie, reist het Galactisch Agentschap naar de uithoeken van de Wash-Mash Melkweg. Ze stuiten op Pi, een asteroïde met een aristocratische inslag.
«
»
11:40 Galactic Agency
Oma Kroki belt het Bureau omdat elke nacht haar voorraad krokisterren opraakt. Aangezien er geen duidelijke bug is, besluiten onze vrienden ter plaatse te kamperen om de oorsprong van het probleem te vinden.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings proberen een pot met chocolade te winnen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Charlotte en Husna zijn beste vriendinnen. Ze wonen allebei in de Antwerpse wijk Luchtbal en spelen samen bij de voetbalclub City Pirates. Ze dromen allebei van een professionele voetbalcarrière.
«
»
12:30 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
12:55 Helden
Waterraket en hoovercraft.
«
»
13:05 Ik u ook
Lou wil moeke verrassen met de verfilming van haar allereerste Quincy-boek, dat veertig jaar geleden uitkwam. Deze film maken blijkt echter moeilijker dan gedacht. Mel vindt dat Cas zich altijd veel te druk maakt en wil hem leren hoe te relaxen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Een sabeltandbeer, die miljoenen jaren is bevoren, wordt ontdooid en loopt de hut in, op zoek naar voedsel.
«
»
13:25 Squish
Peggy ontdekt dat zij, net als alle pantoffeldiertjes, trychocysten heeft zodat ze prooi kan vangen.
«
»
13:40 Berry Bees
Mevrouw Berry gedraagt zich anders dan normaal. De Berry Bees ontdekken dat ze zichzelf niet is en dat ze eigenlijk een hologram is. Wanneer blijkt dat de echte mevrouw Berry gevangen is genomen, is het aan de Berry Bees om haar te bevrijden.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Liberius wil een gerechtsgebouw gaan bouwen. Astmatix verzet zich hiertegen en krijgt een toverdrank. Hij wordt echter almaar jonger, totdat hij plots weer in een ei komt te zitten.
«
»
14:10 Interstellar Ella
De vader van Ella heeft een mechanische arm gemaakt en die test hij een dagje samen met Glitch. Slippy vindt dit niet leuk en hij brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie.
«
»
14:20 Prinsessia
Ergens in het kasteel ligt een gouden kroon verborgen. De prinsessen gaan ernaar op zoek.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Pretboom is ingestort Mush-Mush en zijn vriendjes weigeren zich erbij neer te leggen dat dat het einde van de Pretboom is, dus gaan ze op zoek naar de legendarische Starmush, die volgens overlevering alle planten en bomen kan genezen.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil per se de staf van wijsheid van Mushpot lenen, omdat hij denkt dat hij dan supercool is. Na lang zeuren stemt Mushpot toe. Maar natuurlijk gaat Mush-Mush veel te ver in het gebruik van de staf, en hij breekt hem.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als een van de beruchte Kriminalsky-broers wordt gearresteerd, is dat gevaarlijk voor Migrain en het politiekorps. En Mega Mindy kan pas komen helpen wanneer de generator van opa Fonkel weer gemaakt is...
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn door hun stam uitgekozen om een piramide in de jungle te gaan zoeken. Wat ze niet weten is dat het goed bewaard wordt door een slang.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie zegt dat ze meteen ziet als iemand liegt. Wanneer Bill langskomt, wil hij een ijsje. Bill zegt dat hij heel veel keelpijn heeft en dat ijsjes daar goed voor zijn. Marie volgt haar neus en denkt dat Bill liegt. De vraag is of dat wel zo is.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Idefix moet een babyarend terugbrengen naar zijn ouders, maar het hondenlegioen zit hen achterna. Generaal Labienus wil er zijn eigen persoonlijke jachtdier van maken. De hond zal alles doen om hem te beschermen alsof het zijn eigen baby is.
«
»
15:45 De Smurfen nieuw
Opgehitst door de legendarische competitiviteit van Smurfstorm gaat Smurfin de ene na de andere weddenschap aan. Maar dan verliest ze het Smurfendorp. Als ze het terug wil krijgen, mag Smurfin geen fouten maken.
«
»
16:00 Lou
Animatiereeks over het dagelijkse leven van het twaalfjarige meisje Lou en haar vrienden die op de drempel van de adolescentie staan.
«
»
16:15 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings ontdekken een prototype van het Canadese leger waarmee je door muren kan lopen.
«
»
16:35 Rox
Team ROX wordt ingeschakeld om het kindje van een president te beschermen. Terroristen bedreigen de president willen dat hij zijn macht overdraagt.
«
»
17:00 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Een van de gezinsleden is namelijk vervangen door een acteur of actrice. Sander moet ontdekken wie er niet thuishoort bij de familie Johnson.
«
»
17:20 3Hz
In de toekomst vinden Felix en Ella de boodschap aan zichzelf uit 2023. Het komt tot een confrontatie tussen Luca, Jolien en de vrienden.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een Indiaans amulet, die de krachten van een roofvogel biedt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
18:25 Hawa & Adam
Adam en Hawa willen voorkomen dat het virus uitbreekt, en dus moet Hawa goede vrienden worden met Kim. Alleen zo kan Hawa mee naar Medico, en voorkomen dat Kim gebeten wordt door de fret uit kooi 22C.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Er wordt een vreemd object bezorgd bij de hut, een nieuw soort skateboard. Deze heeft geen wielen maar zweeft vlak boven de grond.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Hilly-Skate
Ayo maakt zich zorgen over Hilly. Jojo confronteert Hilly en Izzy met hun onprofessionele gedrag. Ayto, Otis en Diede bezoeken Hilly en uiten hun bezorgdheid, maar het komt tot een zware confrontatie. Hilly probeert de ruzie van zich af te skaten.
«
»
19:30 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste dierenclips laat zien.
«
»
19:40 Jenny
Jenny en Flo proberen zichzelf ervan te overtuigen dat ze het dansen niet missen, maar de realiteit is anders. In het geheim vraagt Jenny haar vijand Stéfany-Khlara haar op te leiden om haar plaats in te nemen, maar er is een wonder hiervoor nodig.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De lachspieren van de deelnemers worden getest. Een echte homo universalis moet serieus kunnen blijven en zijn of haar lach inhouden. Sander probeert de kinderen aan het lachen te brengen. Wie het minst lang zijn of haar lach kan inhouden, valt af.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Special Forces' (VTM)

Na de opdracht in de oceaan volgt een onverwachte uitdaging: de 'milling'. De rekruten moeten een zware drill ondergaan en vervolgens twee minuten boksen tegen een SF-instructeur. Het brengt heel wat emoties en agressie naar boven, maar één rekruut voelt zich op zijn gemak. Bij een krachtige waterval bekruipt hen opnieuw de angst voor water en moeten ze twintig meter omhoog klimmen langs een gladde rotswand.

'Special Forces', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers