Hoofdredactie
Nico De Freyn

Eindredactie
Bram Bartholomees

Met dank aan alle losse medewerkers.

Lorenz Vercauteren-Seghers

Ontwikkeling
Maarten Rotthier, Exsite.be

Meewerken aan TVvisie?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers die op vrijwillige basis van TVvisie dé referentie op het internet voor televisienieuws in België en Nederland willen blijven maken. Geïnteresseerd? Aarzel niet om ons een berichtje te sturen. We nemen spoedig contact met je op!

Disclaimer

Berichten en artikelen van TVvisie mogen op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Zowel teksten, foto's, logo's, geluiden en illustraties komen van vrijwillige medewerkers. Alle materiaal wordt ons welwillend ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werden van openbare bronnen van het internet gehaald, waarbij TVvisie getracht heeft met alle rechthebbenden contact op te nemen. Niet in alle gevallen hebben we kunnen nagaan of op de teksten, foto's, logo's en/of illustraties nog copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen met TVvisie.

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.