8 talenten trappen de shows van 'Belgium's Got Talent' af

De audities zijn achter de rug. Vanaf vrijdag 2 december wordt 'Belgium's Got Talent' nog grootser, spannender en straffer in de ultieme shows. De 32 geselecteerde talenten zullen tot het uiterste (...)

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Silvio Proto debuteert als analist op Eleven Sports

Op zondag 4 december om 15.00 uur staat op Eleven de Roma derby op het menu. De ideale gelegenheid om uit te pakken met een klinkende naam als Silvio Proto.

Lees meer
Erik Van Looy en Philippe Geubels (foto: VIER -  SBS Belgium 2012)

Kijkcijfers: donderdag 1 december 2016

Vanaf vandaag bieden we je dagelijks een top 20 van de dagkijkcijfers aan. Het ziet er nog niet helemaal uit zoals het hoort, maar er wordt aan gewerkt om snel alles in de correcte lay-out te krijgen.

Lees meer
logo CAZ logo

De highlights van CAZ

Op zaterdag 3 december staat de Oscar winnende sciencefictionfilm 'Aliens' (1986) van regisseur en Oscarwinnaar James Cameron ('Titanic'; 'Avatar') klaar. In de film krijgt een groep astronauten opnieuw te maken met aanvallen van buitenaardse wezens.

Lees meer
'One Of Us' (foto: BBC First -  BBC Worldwide 2016)

Meer drama, thrillers en een nieuwe kerstspecial op BBC First

In december zendt BBC First enkele schitterende dramaseries uit, beginnend met de lancering van 'One of Us', een boeiende nieuwe dramaserie van de makers van 'The Missing'.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVV Thuis 2016 Bart Van Avermaet als Waldek in 'Thuis' (foto: En  VRT Ben Liguori 2016)

Kijkcijfers: woensdag 30 november 2016

'De Fiscus' verliest wat van zijn pluimen, maar kan toch nog de vijfde plaats pakken. 'De Slimste Mens ter Wereld' knoopt weer aan met een miljoenenpubliek. 'Wat Als?' blijft het goed doen bij VTM.

1000 Klassiekers - Radio 2

Vanaf zaterdag weer stemmen op de '1000 Klassiekers' van Radio 2

Onder de noemer 'De 1000 klassiekers zijn van iedereen' brengt Radio 2 traditiegetrouw tussen kerst en nieuw de mooiste lijst van het jaar. Welk nummer er dit jaar bovenaan prijkt, bepalen de luisteraars zelf vanaf zaterdag 3 december.

Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing the Madness 3.0 bij Q2 - Like Mike en Dimitri Vegas. (foto: Q2/MEDIALAAN -  Tomorrowland)

Dimitri Vegas & Like Mike brengen de madness naar Q2

Op vrijdag 2 december en zaterdag 3 december pakt Q2 uit met de spectaculaire 'Bringing The Madness 3.0' wereldtournee van Dimitri Vegas & Like Mike in het Sportpaleis.

'Ligt er Flan op de Mont Blanc?' (VTM)

Niels Destadsbader presenteert 'Ligt er Flan op de Mont Blanc?'

Het was al eerder aangekondigd dat er dit jaar bij VTM een winterversie zou komen van het populaire zomerspelletje 'Is er Wifi in Tahiti?' En dat programma heeft nu ook een naam.

Pro League voetbal

Pro League start procedure verkoop uitzendrechten seizoen 17/18

Met een persbericht is de Pro League, dat is de belangenvereniging van de 24 professionele voetbalclubs in Belgi, gestart met de procedure voor de verkoop van de uitzendrechten voor de Jupiler Pro League en de Supercup vanaf het seizoen 2017-2018.

Play Sports

Een weekend vol toppers op Play Sports

Wat een zaterdag! Eerst is er de topper in de Premier League tussen Manchester City en Chelsea en daarna de altijd tot de verbeelding sprekende Clsico tussen Barcelona en Real Madrid.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Ligt er Flan op de Mont Blanc?' (VTM)

Niels Destadsbader presenteert 'Ligt er Flan op de Mont Blanc?'

Het was al eerder aangekondigd dat er dit jaar bij VTM een winterversie zou komen van het populaire zomerspelletje 'Is er Wifi in Tahiti?' En dat programma heeft nu ook een naam.

Lees meer
Laura Tesoro en Niels Destadsbader

Min Hee Bervoets, Slongs Dievanongs en Kris Wauters in jury van 'The Band'

'The Band', de nieuwe talentenjacht van VTM en FOX in Nederland, start vandaag met de zoektocht naar een Nederlandstalige popgroep. Presentatoren Jim Bakkum, Laura Tesoro en Niels Destadsbader trappen de opnames af en gaan samen met Nederland en Vlaanderen op zoek naar nieuw mannelijk zangtalent.

Lees meer
Natalia op de MIA's (foto: En -  VRT Jokko 2014)

Bestel nu je tickets voor de feesteditie van de MIA's

Op donderdag 2 februari 2017 reiken de VRT en Kunstenpunt voor de tiende keer de Music Industry Awards uit en jij kan erbij zijn! Deze extra feestelijke verjaardagseditie van de Vlaamse muziekprijzen vindt voor het eerst plaats in Paleis 12 in Brussel.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Het is voor het personeel van Heathrow elke dag een hele klus om de honderden landende vliegtuigen af te handelen en weer de lucht in te krijgen. Heahtrow is verheugd met de komst van een heel speciale koninklijke gast. Duty manager Andy wordt opgeroepen om een grote internationale protestactie in goede banen te leiden, en een team werkmannen voert een helse strijd om de landingsbaan tegen de volgende ochtend van een nieuwe laag tarmac te voorzien.

Britse docuserie over de fascinerende wereld van Heathrow, de grootste en drukste luchthaven van Groot-Brittanni.

'Heathrow', om 20.13 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (01/12)