Bart De Pauw op weg naar record in De Slimste Mens

Als Bart De Pauw maandag opnieuw de tv-quiz 'De Slimste Mens Ter Wereld' wint, deelt hij het record 'aantal overwinningen op rij' met Annelies Rutten.

De tv-presentator verraste al vijf (...)

Lees meer

VTM feliciteert thrillerauteur Toni Coppers met Hercule Poirot-prijs 2014

Op de Boekenbeurs in Antwerpen heeft thrillerauteur Toni Coppers vandaag - vrijdag 31 oktober - de Knack Hercule Poirot-prijs 2014 ontvangen voor 'Dood Water', het zevende deel van zijn misdaadreeks (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 30 oktober 2014

En blijft heersen tot na 'Thuis'. Dan nemen VTM en VIER het roer over. 'Het Lichaam van Coppens' en 'Geubels en De Belgen' zorgen ervoor dat ondermeer 'Koppen' uit de top tien verdwijnt.

Lees meer
Sporza logo V3

Koppenbergcross en rally van de Condroz dit weekend op Sporza

Dit weekend wordt de Rally van de Condroz gereden. En daar is Sporza natuurlijk graag bij. Zaterdag is er ook de legendarische Koppenbergcross in het veldrijden.

Lees meer
Michel Follet (foto: JOE fm)

Michel Follet eert grootste overleden artiesten in 'De Onsterfelijke 150'

Michael Jackson verdiende vorig jaar 110 miljoen Euro, Elvis Presley kon nog 55 miljoen op zijn bankrekening bijschrijven.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 42 (2014) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Walloni? Het antwoord krijg je in de officile top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Frank Van Erum is terug als Renzo in 'Thuis' (foto: En -  VRT 2014)

Een oude bekende in 'Thuis': Renzo keert terug

Op donderdag 30 oktober keert een oude bekende terug naar 'Thuis'. Acteur Frank Van Erum kruipt opnieuw in de huid van Renzo Fierens, de zoon van Nancy en halfbroer van Femke en Britney.

Logo Sporting Telenet logo V3

Voetbaltoppers en start NBA op Sporting Telenet

Komend weekend staat er weer een nieuwe speeldag op het programma in de Jupiler Pro League. Vrijdag beginnen we er al meteen aan met Zulte Waregem KRC Genk.

Film 'F.C. De Kampioenen' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2013)

'Neroke' uit 'F.C. De Kampioenen' is niet meer

Hondje Lily, beter gekend als 'Neroke' in de populaire serie 'F.C. De Kampioenen', is na 15,5 jaar overleden. Lily was het hondje van Alfons D'Hollander (77) en Hilda Tourn (77) uit Nerom bij Meise.

MTV EMA 2014

MTV maakt laatste 10 genomineerden bekend voor 2014 MTV EMA 'Worldwide act' award

MTV heeft donderdag de 10 genomineerden bekendgemaakt voor de MTV EMA Worldwide Act. Na zeven weken, 3 fases van stemmen en miljoenen stemmen van fans via mtvema.com, is het aantal acts van 286 naar slechts 10 gegaan.

VRT logo V3

300 leerkrachten neuzen in het VRT-archief

Een 300-tal leerkrachten mogen deze week in het digitale VRT-archief snuisteren, nadat het Vlaams Instituut voor Archivering (VIAA) het online onderwijsplatform openstelde.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 29 oktober 2014

Mooie start voor het nieuwe seizoen van 'Safety First'! Vlaanderen zat duidelijk te wachten op nieuwe fratsen van het populaire bewakingsteam. 'Beste Kijkers' blijft stabiel, maar bengelt wel aan het staartje van de dag top tien.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De Recherche' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2014)

Binnenkort op VIER: 'De Recherche'

De makers van 'De Rechtbank' keren terug naar Gent, waar de eerste reeks van het programma werd gefilmd. Maar dit maal wordt het werk van de rechercheurs van politie getoond.

Lees meer
'Helden van de Lach' (foto: Canvas -  VRT 2014)

Eerste aflevering 'Helden van de Lach' met Geert Hoste

Comedy in Vlaanderen is volwassen geworden. Sommige comedians zijn haast even populair als pop- en sportsterren. De tijd is dus rijp voor een reeks volwaardige biografische documentaires over deze topartiesten.

Lees meer
'Flying Doctors' (foto: En -  VRT 2014)

Gengageerde 'Flying Doctors' trekken op roadtrip door de lucht

Drie gengageerde dokters en een piloot brengen een ambulancevliegtuig naar het Virungapark in Oost-Congo. De reeks 'Flying Doctors', vanaf 4 november te zien op En, volgt het viertal op het avontuur van hun leven.

Lees meer