Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht. (...)

Lees meer
Frances Lefebure in 'Beste Kijkers' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Beste Kijkers' confronteert Frances Lefebure met blooper uit 'Make Belgium Great Again'

Tine Embrechts gaf al aan dat ze hem miste, maar op woensdag 26 september is de enige echte Sven De Ridder terug in 'Beste Kijkers'! Hij heeft het de afgelopen zomer zeer druk gehad met het uitvechten van diverse oorlogen.

Lees meer
'Bake Off Vlaanderen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Moelleuxs, pralines en opéra’s: chocolade boven in 'Bake Off Vlaanderen'

In week 5 verlaten de bakkers de klassieke patisserie en verdiepen ze zich in chocolade. Een uitdaging, want zoals jurylid en chocolatier Herman Van Dender het zegt: 'Een goede bakker is niet per se een goede chocolatier. Chocolade is een stiel apart.'

Lees meer
'Pano' (Eén)

'Pano' over frauduleuze faillissementen in de bouwsector

Wie bouwt of renoveert heeft het misschien zelf meegemaakt: de aannemer vraagt een stevig voorschot voor hij de werken wil aanvatten. De bouwwerken beginnen goed, maar dan gaat het fout.

Lees meer
logo Canvas logo

Een kleurrijke geschiedenis van Amerika op Canvas

De twintigste eeuw was zonder twijfel de eeuw van de Verenigde Staten van Amerika. Het land ontwikkelde zich tussen de jaren ’20 en de jaren ’60 van een jonge natie tot een economische, politieke, militaire en culturele supermacht.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 21, 22 en 23 september 2018

Welke programma's hebben dit weekend gescoord? Op maandag zijn er altijd veel kijkcijfers te bekijken. Hieronder vind je een overzicht.

logo VIER logo

Dinsdag Katrien en Lander in 'Huizenjagers'

Katrien en Lander zijn met hun twee kinderen en een budget van 430.000 euro al een jaar op zoek naar een nieuwe woning. Hun zoontje Thomas wil graag een tuin om in te voetballen en een badkamer met een ligbad en twee lavabo’s is zeker een meerwaarde voor het koppel.

TVV Familie 2018 Tatyana Beloy (Lynn) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De eerste beelden van Tatyana Beloy in 'Familie'

Maandagavond maakt de flamboyante Lynn haar intrede in 'Familie'. En met haar ook actrice Tatyana Beloy, die een gastrol in de serie vertolkt.

'Make Belgium Great Again' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Thibaut Courtois bindt samen met Frances de strijd aan tegen hardrijders in zone 30

26.779 mensen geregistreerd als orgaandonor en 13.002 virtuele autokaartjes aan het adres van Joke Schauvliege. Frances Lefebure heeft ons land na één aflevering van 'Make Belgium Great Again' al een tikkeltje 'greater' gemaakt.

'Oh My God' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

De zusters nemen drastische maatregelen in 'OH MY GOD'

Na het wilde partygedrag van Zoë, Lana, Yasmine en Kiara trekken de zusters van het slotklooster zich terug voor een belangrijke bespreking.

'Jong Geweld' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Jong Geweld' krijgt een andere kijk op de psychiatrie

Zes kinderen van bekende ouders leren in 'Jong Geweld' een andere wereld kennen dan diegene die ze gewend zijn. Chinouk, Tita, Hebe, Len, Obi en Fiel gaan samen op kamp, voor een realitycheck die helemaal in het teken staat van Rode Neuzen Dag.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht.

Lees meer
'Droomkamers' (foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2018)

Wout Verstappen en Iris Hesseling laten dromen uitkomen in nieuw seizoen 'Droomkamers'

In het tweede seizoen van het Viacom/Nickelodeon programma 'Droomkamers', worden opnieuw bijzondere kinderen in het zonnetje gezet.

Lees meer
'Dancing With The Stars' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Bab Buelens gaat backstage tijdens 'Dancing with the Stars'

VIER start volgende maand met 'Dancing with the Stars', de uitdagende dansshow waarin Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis onder meer James Cooke, Sien Eggers, Elodie Ouadreogo en Ian Thomas door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Lees meer

Kijktip van de dag

generiek THUIS logo

Peter geeft Nancy de goede raad om haar boosheid een plaats te geven. Er lijkt een oplossing te zijn voor het personeelstekort van de Withoeve. Christine spelt Olivia de les. Britney verveelt zich. Sam moet Arne bedanken. Tamara heeft het emotioneel moeilijk.

'Thuis', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/09)