Milow, Kommil Foo, Ilse deLange, Jan Leyers, Laura Tesoro, Bart Kall en Stef Kamil Carlens in 'Liefde voor Muziek'

Aan muzikale variatie geen gebrek in het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Pop, cabaret, country, rock, schlager: nooit lagen de muziekstijlen van de artiesten zo ver uit elkaar.

Na Laura (...)

Lees meer

Vlaamse Televisie Sterren raken niet uitgereikt

Het gaat van kwaad naar erger met de Vlaamse Televisie Sterren. De televisieprijzen zijn dit jaar nog niet uitgereikt, maar de winnaars zijn al wel bekend. Het Nieuwsblad vraagt zich af hoe het (...)

Lees meer
'Sven & Anke' op Joe (foto: Joe -  MEDIALAAN 2018)

Joe-ochtendduo Sven en Anke zamelt 10.000 euro in voor Rode Neuzen Dag met De Muziekfabriek

In het voorjaar riep het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx 'De Muziekfabriek' in het leven: ze gingen elke dag naar een bedrijf om daar 's ochtends live radio te maken.

Lees meer
Telenet 2016

Telenet verlengt contract met HBO en breidt catalogus stevig uit

Telenet kondigt aan zijn contract met HBO te hebben verlengd en uitgebreid. Al zeven jaar zijn de nieuwe reeksen van HBO in Vlaanderen als eerste bij Telenet te bekijken. Vanaf nu wordt daarnaast de volledige catalogus van content die het productiehuis ooit produceerde beschikbaar in Play en Play More.

Lees meer
'Tipsy' (foto: VIJF -  SBS Belgium 2018)

Het moment van de waarheid in 'Tipsy'

Kat en Lyn zitten in de laatste week van hun experiment. Kat is haar stem volledig kwijt en ook Lyn zit door haar reserves heen. Maar dat houdt hen niet tegen om voor de laatste keer nog eens alles te geven: ze gaan clubben in The Villa.

Lees meer
Trailerpark Telenet (foto:  oona/Telenet 2018)

Bingewatchen en overnachten in je favoriete serie

Het kijkgedrag in Vlaanderen is de laatste jaren sterk gevolueerd. Onze honger naar de beste lokale en internationale series is aanzienlijk gegroeid en liefst van al gaan we ook helemaal op in onze favoriete reeks door te bingen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Ketnet zet mee de schouders onder positieve 'Hope works'-video's

Dinsdag 20 november is het kinderrechtendag. Als supporter van alle kinderen in Vlaanderen zet Ketnet zn schouders onder het internationale Hope works-initiatief.

'Die Huis' met Zuhal Demir (foto: En -  VRT 2018)

'Die Huis' met Zuhal Demir: 'Fier om de dochter van een mijnwerker te zijn'

Dinsdag ontvangt Eric Goens politica Zuhal Demir in 'Die Huis'. Wanneer zij op het domein aankomt, neemt Eric een risico. 'Mijn rij-instructeur zei: je moet een bord op je auto plaatsen met 'Gevaar op de weg', vertelt Zuhal.

'Kinderen van de Kolonie' (foto: Canvas -  VRT 2018)

Nieuw op Canvas: 'Kinderen van de Kolonie'

Na het spraakmakende 'Kinderen van de Collaboratie' presenteert Canvas nu de gelijkaardige reeks 'Kinderen van de Kolonie', over een andere controversile periode in onze geschiedenis.

TVV Thuis 2018 Nancy in Duivels-outfit (foto: En -  VRT 2018)

Kom kijken naar De warmste match: 'Thuis' vs. de Belgian Red Flames

Wil jij De warmste match dolgraag live bijwonen en zien hoe de 'Thuis'-acteurs het op zondag 23 december opnemen tegen de Belgian Red Flames in de Sportoase van Leuven? Ga ervoor, want de tickets zijn er vanaf nu.

Ment TV logo Menttv logo V3

Muziekzender MENT start met ontbijttelevisie

Het wordt vroeg opstaan voor Anneke en Frederik of gewoon met slapende oogjes presenteren. Maandag 19 november gaan ze van start met een ontbijtprogramma tussen 7.00 en 10.00 uur.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 15 november 2018

De Rode Duivels kunnen live net geen miljoen kijkers scoren. 'Thuis' slaagt daar wel weer in. 'Zie Mij Graag' haalt nog net de top 10. 'Expeditie Robinson' blijft net onder de grens van 300.000 kijkers.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Hoe Zal Ik Het Zeggen? komt terug met nieuw seizoen

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar n ding betekenen: 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' to the rescue. Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen?

Lees meer
'K3 Roller Coaster' (foto: VTMKZOOM -  MEDIALAAN 2018)

Hanne, Marthe en Klaasje openen hun roller disco

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan openen Hanne, Marthe en Klaasje officieel de deuren van hun 'K3 Roller Disco'. In hun allereerste fictiereeks, die volledig werd opgenomen in een indrukwekkende 360-graden studio, rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste avonturen tegemoet.

Lees meer
'Over Eten' (foto: En -  VRT/Koen Bauters 2018)

Nieuw seizoen 'Over Eten' op En

Moeten we morgen met zn allen veganistisch gaan leven? Wat kunnen we doen aan de gigantische berg voedsel die we wereldwijd verspillen? Waarom eten we meer avocados dan boerenkool? Moeten we nog calorien tellen? En wat zit er nu echt in een frikandel?

Lees meer

Kijktip van de dag

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Alex Agnew: het is een lieve mens, maar hij kan niet tegen zijn verlies. Als zelfs een spelletje ganzenbord met dochterlief al voor problemen zorgt, vinden z'n vrouw Yasmine en dochter Amy dat het genoeg is geweest. De comedian begrijpt niet wat er aan de hand is wanneer de schooldirecteur belt nadat Amy 'een woedeaanval kreeg'.

'Hoe Zal ik het Zeggen?', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/11)