Jonas Van Geel presenteert 'Holland-België' op RTL 4

De Nederlandse presentatrice en actrice Wendy van Dijk zal in het najaar bij VTM te zien zijn in een nieuw spelprogramma. Althans dat schrijft De Telegraaf. VTM wil niet kwijt dat het programma ook (...)

Lees meer
Christoff

Topfavorieten voor 'Radio 2 Zomerhit' zijn bekend!

De stemming voor de 42ste editie van 'Radio 2 Zomerhit' is begonnen! Eén-presentator Peter Van de Veire en Radio 2-presentator Christoff maakten zaterdag in 'Zomerhit De Aftrap' de topfavorieten bekend voor een heel aantal categorieën.

Lees meer
Sunset Concert Tourist Lemc Q-Beach House

Sunset Concert van Tourist Lemc aan het Q-Beach House

Op vrijdag 29 juli vindt het derde Sunset Concert aan het Q-Beach House in Oostende plaats met Tourist Lemc. Dat kondigde Qmusic-dj Jolien Roets vrijdag aan op de radio.

Lees meer
logo Eleven Sports logo

Eleven Sports zendt Vuelta a Burgos live en exclusief uit

Eleven Sports Network heeft een meerjarige overeenkomst getekend met Simply Sport om de Vuelta a Burgos van volgende maand live en exclusief uit te zenden.

Lees meer
logo 2BE logo 2014 V3

Club Brugge - Standard zaterdag live op 2BE

Het EK zit erop, maar voetbalfans hoeven niet lang op hun honger te blijven zitten. Op zaterdag 23 juli wordt immers traditiegetrouw het nieuwe Belgische voetbalseizoen op gang gefloten met de Supercup: een duel tussen landskampioen Club Brugge en bekerwinnaar Standard.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 20 en 21 juli 2016

Het warme weer zorgt voor een kijkcijferluwe periode. Het best bekeken programma van de afgelopen twee dagen haalt geen 800.000 kijkers. Vooral 'Vive le Vélo' en 'Het Journaal' zijn trouw op de afspraak.

Freek Braeckman (foto: Canvas - © VRT 2015)

Freek Braeckman begonnen aan opnames nieuw Eén-programma

Donderdag is presentator Freek Braeckman begonnen aan de opnames van zijn nieuwe programma voor Eén. Daarin onderzoekt hij de mogelijkheid om 'het menselijk gedrag te sturen en zo een betere wereld te bekomen'.

Gilles De Coster (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2015)

Karl Vannieuwkerke en Gilles De Coster naar Play Sports

Karl Vannieuwkerke (VRT) en Gilles De Coster (VIER) gaan in het nieuwe tv-seizoen aan de slag voor betaalzender Play Sports van Telenet. Maar ze blijven ook werken voor respectievelijk VRT en VIER.

logo BBC logo

BBC maakt dramareeks van 'Les Misérables'

De Britse openbare omroep BBC gaat het boek 'Les Misérables' herwerken tot een zesdelige dramareeks. Dat heeft de omroep bekendgemaakt.

'Kosmoo' (foto: Studio 100 TV - © Studio 100 2016)

Binnenkort nieuw op Studio 100 TV: 'Kosmoo' - VIDEO

Robbe en zijn hond Kosmoo zijn de beste maatjes. Maar dan slaat het noodlot toe... Kosmoo raakt betrokken in een ongeluk.

Simon Cowell in 'X FACTOR' (foto: RTL 4 - © RTL Nederland)

Simon Cowell wil Gary Barlow aanklagen

Na twee jaar jurylid te zijn bij 'X Factor' start Gary Barlow zijn eigen talentenshow, tot groot ongenoegen van Simon Cowell. Cowell overweegt juridische stappen te nemen tegen het voormalig Take That-lid en BBC.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
logo één logo V3 één V3

Eén zoekt gezinnen voor nieuw programma

Voor een nieuw programma is Eén op zoek naar Vlaamse gezinnen, de hoeksteen van onze samenleving. Wordt 2017 voor jouw gezin een bijzonder jaar en staat er iets belangrijks te gebeuren?

Lees meer
'Blind Getrouwd' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Meedoen aan 'Blind Getrouwd?' - SCHRIJF JE IN!

VTM gooide begin dit jaar hoge ogen met 'Blind Getrouwd'. En dat onverhoopt succesje resulteerde al snel in plannen voor een tweede reeks. Eerder werd al een kandidatenoproep gelanceerd, maar de inschrijvingen worden binnenkort afgesloten.

Lees meer
logo VIJF logo

VIJF zoekt kijkers die dromen van een totale metamorfose

Heb jij het gevoel dat jouw uiterlijk je geluk in de weg staat? Omdat je een vreemde neus hebt? Hangende oogleden? Te veel of te weinig haar? Rimpels? Flaporen? Lelijke tanden? Géén of totaal verschillende borsten? Een hangende buik of vormeloze benen?

Lees meer

Kijktip van de dag

'The Amazing Spider-Man' Andrew Garfield (Spider-Man/Peter Parker)

Peter Parker is een teruggetrokken schooljongen die als kind door zijn ouders werd verlaten en door zijn oom Ben en tante May wordt opgevoed. Samen met zijn eerste jeugdliefde, Gwen Stacy, worstelt hij met liefde, verbondenheid en geheimen. Wanneer Peter een mysterieuze koffer ontdekt die van zijn vader was, gaat hij op zoek naar de reden van de verdwijning van zijn ouders. Zo maakt hij kennis met Oscorp en het lab van dr. Curt Connors, de voormalige partner van zijn vader.

Met: Andrew Garfield (Peter Parker/Spider-Man), Emma Stone (Gwen Stacy), Rhys Ifans (Dr. Curt Connors), Campbell Scott (Richard Parker), Denis Leary (Captain Stacy)

'The Amazing Spider-Man', om 20.45 uur bij VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/07)