'En Toen Kwam Ons Ma Binnen' wint zilver op WorldMediaFestival

Het 2BE-programma 'En Toen Kwam Ons Ma Binnen' heeft op het WorldMediaFestival in Hamburg zilver gewonnen in de categorie Entertainment Comedy. Het gaat om het tweede seizoen.

In 'En Toen Kwam (...)

Lees meer

Discovery Channel zoekt Vlaams presentatietalent

Discovery Channel start een zoektocht naar het allereerste Vlaamse presentatietalent voor de zender. Deelnemers kunnen komende maand een clip van zichzelf uploaden waarmee ze de kijkers en vakjury (...)

Lees meer
Logo Sporting Telenet logo V3

Start play-offs live op Sporting Telenet

De play offs gaan dit weekend van start! Voor Club staat er al meteen klepper op het programma. De bekerwinnaar ontvangt Standard, Anderlecht neemt het op tegen revelatie Charleroi en Gent bekampt in eigen huis Kortrijk.

Lees meer
Tatijana uit Aalter in 'Komen Eten' (foto: VIER - SBS Belgium 2015)

Donderdag in 'Komen Eten': Tatijana uit Aalter

Tatijana (25) is kinderverzorgster en happy single. Haar lievelingskleur is groen en dat komt omdat Tatijana in een bos woont.

Lees meer
Oproep Summer of Love (foto: En - VRT 2015)

En zoekt singles voor een gloednieuw zomerprogramma - VIDEO

Feit: In Belgi zijn er maar liefst 1,6 miljoen singles. Op 50 jaar tijd is het aantal bijna verdrievoudigd. Een enorme en gevarieerde groep die nog altijd groter wordt.

Lees meer
Tim Verheyden (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2014)

Donderdag in 'Koppen': weg met afval, vechten tegen verslaving

Koop zoveel mogelijk producten in grote hoeveelheden en zeker niet apart verpakt. Je kan tot 30% besparen op je kasticket en tot 70% (!) op je afvalberg.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Minister Sven Gatz bij Ketnet op de Buitenspeeldag 2015 (foto: Ketnet - VRT 2015)

Minister Sven Gatz speelde mee op Buitenspeeldag

Vlaams minister van Jeugd Sven Gatz heeft woensdag onder de VRT-toren de aftrap gegeven van de Buitenspeeldag bij Ketnet. Deze achtste Buitenspeeldag is een initiatief van minister Gatz en de kinderzenders Ketnet, Nickelodeon en VTM Kzoom, samen met talrijke andere partners in heel Vlaanderen en Brussel.

'Mijn Pop-uprestaurant!' Oostende (foto VTM - MEDIALAAN 2015)

'Mijn Pop-uprestaurant!': de teams maken zich klaar voor de grote opening

De grote opening van de pop-ups staat voor de deur. In de zesde aflevering van 'Mijn Pop-uprestaurant!' op donderdag 2 april maken de duo's zich klaar voor het moment waar ze al weken naar toeleven.

'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis' (foto: VTM - MEDIALAAN 2015)

Luk Alloo bezoekt getrouwd koppel in Zweedse gevangenis

Gemiddeld 682.000 kijkers goed voor een marktaandeel van 37,4% (live +5, VVA 18-54) bezochten vorige week samen met Luk Alloo de Noorse Halden Fengsel.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 31 maart 2015

De hype rond de Rode Duivels leeft nog steeds. Maar liefst 1,6 miljoen Vlamingen keek naar de kwalificatiewedstrijd tegen Isral. 'Thuis' moest voor n keer genoegen nemen met de tweede plaats.

Phara de Aguirre in Panorama' (foto: Canvas - VRT 2012)

'India's Daughter': spraakmakende documentaire in 'Panorama'

In 2012 zorgde de schokkende groepsverkrachting van de 23-jarige studente Jyoti Singh wereldwijd voor grote verontwaardiging. Ook in India zelf.

Lieven van Gils in 'Reyers Laat' (foto: Canvas - VRT 2015)

Lieven Van Gils neemt donderdag afscheid van 'Reyers Laat'

'Reyers Laat' loopt nog door tot 21 mei, maar neemt eind deze week al afscheid van anker Lieven Van Gils. Die zal zich vanaf dan volop concentreren op zijn nieuwe project voor En.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Oproep Summer of Love (foto: En - VRT 2015)

En zoekt singles voor een gloednieuw zomerprogramma - VIDEO

Feit: In Belgi zijn er maar liefst 1,6 miljoen singles. Op 50 jaar tijd is het aantal bijna verdrievoudigd. Een enorme en gevarieerde groep die nog altijd groter wordt.

Lees meer
En logo n logo V3

En zoekt tegenspelers voor Veerle Baetens in 'Tabula Rasa'

Voor de fictiereeks 'Tabula Rasa' zijn producent Caviar en En op zoek naar meisjes en jongens die ongelooflijk veel zin hebben om een rol te spelen aan de zijde van Veerle Baetens.

Lees meer
'Iedereen Beroemd' (foto: En - VRT 2015)

OPROEP: 'Iedereen Beroemd' wordt 'Iedereen Boer'

Voor het nieuwe seizoen van 'Iedereen Beroemd' zijn de programmamakers op zoek naar mensen, gezinnen, families of leefgemeenschappen die in en rond hun huis een Vlaamse klassieker willen maken: een gerecht dat iedereen kent.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Echte Verhalen: de Buurtpolitie' (foto: VTM - VMMa 2014)

De Buurtpolitie is terug. Hoofdinspecteur Tineke en haar partner Koen rukken uit wanneer er werd ingebroken bij een gezin, voor de vierde keer in zes maanden tijd. Tijdens de nachtshift rukken Brigitte en Eric uit na een oproep voor huishoudelijk geweld. Ze treffen een vrouw aan die al enige tijd door haar man mishandeld wordt.

'Echte verhalen:De Buurtpolitie', om 18.20 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (31/03)