'Thuis' - INHOUDEN week 4

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview! (...)

Lees meer

'Familie' - INHOUDEN week 4

Eind 2016 vierde de VTM-soap 'Familie' haar 25ste verjaardag. En ondanks die gezegende leeftijd is de reeks hipper dan ooit. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview! (...)

Lees meer
'House Of Cards' (Netflix)

Seizoen 5 van 'House of Cards' vanaf 30 mei op Netflix

Netflix maakt vandaag bekend dat het vijfde seizoen van de veelgeprezen en Emmy-genomineerde dramaserie 'House of Cards' vanaf dinsdag 30 mei 2017 exclusief te zien is op Netflix.

Lees meer
TVV Home and Away 2017 Ash Ricardo (Danika Kulevski) en Kyle Pryor (Nate Cooper) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017)

'Home and Away' - INHOUDEN week 4

In deze winterse tijden is een portie zon, zee en strand altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediënten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van ‘Home and Away’.

Lees meer
'De Mol' (VIER)

'De Mol' is vanaf maandag 6 februari terug op VIER - VIDEO

Vanaf maandag 6 februari is het populaire tv-programma 'De Mol' terug te zien op VIER. De opnames vonden voor dit nieuwe seizoen plaats in Zuid-Afrika.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 19 januari 2017

VTM scoort opnieuw met 'Groeten Uit...' en ook 'De Kroongetuigen' krijgt veel aandacht. 'Thuis' blijft de onbetwiste nummer één in Vlaanderen. Op Vitaya blijft 'Sturm Der Liebe' populair. 'De Afspraak' is het best bekeken Canvas-programma.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

MIA's 2014 (foto: TVvisie - © Joke Devliegher 2015)

Bazart, Stan Van Samang, Netsky brengen unieke optredens op de MIA's

De line-up voor de tiende editie van de MIA's is rond. Acht genomineerde artiesten en bands treden op tijdens de liveshow op 2 februari in Paleis 12.

logo VTM logo

Volgende week zit Alloo in het kielzog van Johan Boskamp

Op dinsdag 24 januari is er de laatste aflevering van 'Rijker dan je Denkt?', waarin Staf Coppens terugblikt op de voorbije schattingsdagen. Hij keert nog één keer naar de vijf unieke locaties uit dit seizoen om daar een waardevol voorwerp een tweede keer onder de loep te nemen.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

TV-première 'The Two Faces of January' op Vitaya

Op zondag 22 januari start om 19.30 uur het tweede seizoen van 'Eat Well For Less'. Het programma waarin presentator Gregg Wallace en groentenhandelaar Chris Bavin families leren hoe ze gezond kunnen eten zonder veel uit te geven.

logo CAZ logo

Michelle Obama in 'The Tonight Show' op CAZ

Op woensdag 25 januari staat de dramafilm 'Salting The Battlefield' van de tweevoudige Oscargenomineerde regisseur David Hare op het programma. De film is het slot van het verhaal van de Britse veiligheidsagent Johnny Worricker, gespeeld door Golden Globe winnaar Bill Nighy.

logo Q2 logo

TV-première van 'The Drop' op Q2

Op maandag 23 januari om 20.40 uur brengt Q2 de tv-première van 'The Drop' van landgenoot Michaël R. Roskam. Matthias Schoenaerts (Eric Deeds), Tom Hardy (Bob) en de Oscarwinnende en intussen overleden James Gandolfini (Marv) spelen een rol in de film.

'Beau Séjour' (foto: Eén - © VRT/De Mensen 2017)

Fictiereeks 'Beau Séjour' (De Mensen/Eén) naar Frankrijk en Duitsland

De Eén-dramareeks 'Beau Séjour' van productiehuis De Mensen heeft zijn start niet gemist. De tweede aflevering, waarin Kato voor het eerst oog in oog komt te staan met haar vijf zieners, bereikte 1.536.205 kijkers.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'De Kotmadam' - seizoen 22 (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

'De Kotmadam' zoekt lachers!

Jeanne, Jef en de studenten hebben dertien gloednieuwe en super grappige afleveringen opgenomen. Maar ze zijn nog niet helemaal klaar. Wat nog ontbreekt is de lach van het publiek.

Lees meer
'Iedereen Beroemd' (foto: Eén - © VRT 2013)

OPROEP Eén: maak 3 minuten televisie voor 1 miljoen kijkers

Dit voorjaar schenkt 'Iedereen Beroemd' elke week drie minuten zendtijd weg aan onbekend creatief talent. 'Iedereen Beroemd' zoekt samen met Studio OpenVRT verfrissende en vernieuwende video's van telkens drie minuten.

Lees meer
Cath Luyten in 'Buurman, Wat Doet U Nu?' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Cath Luyten zoekt publiek!

Cath Luyten ging de voorbije weken op zoek naar mensen die in 2017 iets heel bijzonders - groot én klein - willen realiseren. Mensen die een voornemen hebben en vastberaden zijn om dat binnenkort eindelijk waar te maken, én dat plan voor 2017 willen delen met de rest van Vlaanderen in een nieuw programma.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (07/12)