Populaire reeks 'Ghost Rockers' krijgt tweede seizoen

De erg populaire Ketnet-reeks 'Ghost Rockers' van productiehuis Studio 100 krijgt een tweede seizoen. Dat hebben de castleden zondag bekend gemaakt in 'Ketnet King Size'.

De Ketnet-serie 'Ghost (...)

Lees meer

Nieuw seizoen van 'Komen Eten' vanaf maandag met nieuwe stem Herman Verbruggen

Vanaf maandag 2 februari begint 'Komen Eten' aan een dertiende seizoen op VIER. Vanaf nu voorziet Herman Verbruggen het programma van gepeperde commentaren.

Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt door (...)

Lees meer
'The Mysteries of Laura' (foto: VIJF - SBS Belgium 2015)

Debra Messing als moordvrouw in gloednieuwe 'The Mysteries of Laura'

VIJF pakt vanaf maandag 2 februari uit met een nieuwe moordvrouw: Debra Messing is in de gloednieuwe dramareeks 'The Mysteries of Laura' te zien als Laura Diamond, een gescheiden moeder en rechercheur die deze twee veeleisende aspecten van haar leven zo goed mogelijk probeert te balanceren.

Lees meer
Jury 'Mijn Pop-uprestaurant!' 2015 (foto: VTM - MEDIALAAN 2015)

Alex Callier nieuw jurylid in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

Het startschot is gegeven. Op zaterdag 31 januari werd het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-uprestaurant!' afgetrapt met een grote selectiedag voor de duo's met de origineelste ideen.

Lees meer
'Ja Jan' (foto: En - VRT 2015)

Jan Van Looveren leeft drie dagen op straat

In Scherpenheuvel ontmoet Jan Piet, een kunstenaar met een woelig levensverhaal. Hij vraagt Jan om samen naar Nice te reizen om te ondervinden hoe het is om op straat te leven, zoals Piet negen jaar heeft gedaan. Een emotionele ervaring, voor Jan n Piet.

Lees meer
'Vossenstreken' (foto: VTM - MEDIALAAN 2015)

Diamant van 5 miljoen euro doet emoties oplaaien in 'Vossenstreken'

Vijf miljoen euro. Dat is de waarde van de rode diamant die op maandag 2 februari in handen komt van commissaris Sara Roose (Barbara Sarafian) en haar team.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'De Ideale Wereld' (foto: VIER - SBS Belgium 2015)

'Jeroen Meus' eerste gast in nieuw seizoen 'De Ideale Wereld'

Op 2 februari komt 'De Ideale Wereld' terug, het meest bekroonde informatieprogramma in de geschiedenis van VIER. Met natuurlijk de vertrouwde gezichten Otto Jan Ham, Jelle De Beule, Sven de Leijer en Timba de Onzichtbare Tijger!

Cynthia Reekmans - studioTVL (foto: TV-Limburg 2014)

Maandag aandacht voor 'Jesus Christ Superstar' in 'studioTVL'

We starten de werkweek met een vrolijke noot uit de musical 'Jesus Christ Superstar'. Hoe zou het zijn als Jezus anno 2015 zou leven? Dat belooft een verhaal vol jaloezie, liefde, macht en idealisme te worden.

'De Keuken van Sofie' (foto: VTM - MEDIALAAN 2015)

Al rappend koken met Slongs Dievanongs in 'De Keuken van Sofie'

In de week van maandag 2 tot en met vrijdag 6 februari kookt Sofie met Vlaamse rapster en hiphoptalent Charissa Parassiadis, beter gekend als: Slongs Dievanongs.

'Beat Da Bompaz' (foto: VTM - MEDIALAAN 2015)

Drie Q-dj's gaan maandag de strijd aan in 'Beat Da Bompaz' - KIJK ONLINE!

1 1. Zoveel luidt de stand na 2 weken 'Beat Da Bompaz'. Wie haalt het in de derde aflevering op maandag 2 februari: Q-music DJ's Maarten Vancoillie, Jolien Roets en Marcia Bwarody of 65-plussers Franois, Jan en Ludo?

TVV Buren Neighbours 2013 logo

'Buren': inhouden week 6 online - PREVIEW

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot zaterdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Cast 'Ex On The Beach 2' (foto: MTV - Viacom International Media Networks 2015)

MTV's dating show 'Ex On The Beach' is terug

Hysterie, drama en liefde in de zon zijn een gevaarlijke combinatie in MTV's realityserie 'Ex On The Beach'. Het tweede seizoen van deze datingshow met onverwachte wending start op zondag 1 februari om 21.40 uur op MTV.

DOSSIER: Besparingen bij de VRT (2015)

volledig dossier
Ben Roelants in 'Vlaanderen Vakantieland' (foto: En - VRT 2014)

N-VA ijvert voor behoud 'Vlaanderen Vakantieland'

Vorige week raakte bekend dat de VRT het populaire reisprogramma 'Vlaanderen Vakantieland' opdoekt. De omroep doet dat onder het mom van de opgelegde besparingen door de Vlaamse Regering.

Lees meer
Saartje Vandendriessche (foto: En - VRT 2012)

Geen geld meer voor 'Vlaanderen Vakantieland'

Door de besparingen bij de VRT worden ook echte monumenten niet gespaard. Aan het eind van dit voorjaar stopt En na 25 jaar met 'Vlaanderen Vakantieland'.

Lees meer
Leo Hellemans (foto: VRT - Bart Musschoot 2014)

VRT kijkt vooruit in nieuwjaarstoespraken

Vandaag werden bij de VRT de traditionele nieuwjaarstoespraken gehouden voor het personeel. Voorzitter Luc Van den Brande en gedelegeerd bestuurder Leo Hellemans hielden beiden een pleidooi voor een sterke, toonaangevende en open publieke omroep.

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Helaasheid der Dingen' (foto: VTM - VMMa 2012)

De dertienjarige Gunther Strobbe woont samen met zijn vader Celle en drie ooms bij zijn grootmoeder. De Strobbes zijn, na een reeks mislukte huwelijken, terug ingetrokken in het ouderlijk huis. Het mannengezin leeft er in het smerigste krot van het onooglijke Reetveerdegem onder het motto 'God schiep de dag en wij feesten ons er vrolijk doorheen'. Gunther wordt er dagelijks geconfronteerd met enorme hoeveelheden alcohol, rokkenjagen en nietsdoen. De komst van tante Rosie en haar dochter Sylvie is een welkome afwisseling in de sleur van zijn uitzichtloze bestaan. Voor Gunther zijn Rosie en Sylvie het bewijs dat er leven bestaat buiten Reetveerdegem.

Met: Kenneth Vanbaeden (Gunther Strobbe (kind)), Koen De Graeve (Marcel 'Celle' Strobbe), Valentijn Dhaenens, Wouter Hendrickx (Lowie 'Petrol' Strobbe), Johan Heldenbergh (Pieter 'Breejen' Strobbe).

'De Helaasheid Der Dingen', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (29/01)