Colin Farrell en Kate Beckinsale in tv-premire van 'Total Recall'

Op vrijdag 28 november om 20.35 uur wordt het serieus spannend bij 2BE met de tv-premire van 'Total Recall'. In deze Amerikaanse sciencefiction-, annex actiefilm van Len Wiseman uit 2012, speelt (...)

Lees meer
Sporza logo V3

Sporza trekt het kanaal over voor het veldrijden

Dit weekend wordt een WB-manche in het veldrijden gereden in Milton Keynes, het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast is er de Flandriencross in Hamme en de CrossCup in Roesleare. Verder nog een overzicht van de Olympische Winterspelen.

Lees meer
Thomas Vanderveken (foto: Canvas - Gert Verbelen VRT 2014)

Gynaecologe en fertiliteitsdeskundige Petra De Sutter in 'Alleen Elvis'

Een paar jaar geleden deed de naam Petra de Sutter amper een belletje rinkelen. Vandaag is deze gevierde gynaecologe een veelgevraagde en alomtegenwoordige autoriteit over fertiliteit en daarmee gepaard gaande ethische kwesties.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 46 (2014) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Walloni? Het antwoord krijg je in de officile top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Lees meer
Hugo uit Eke in 'Komen Eten' (foto: VIER - SBS Belgium 2014)

Donderdag in 'Komen Eten': Hugo uit Eke

De 53-jarige Hugo uit Eke zullen de trouwe 'Komen Eten'-fans zich nog het best herinneren als de deftige man die kon transformeren in een stoere macho met bandana en motorfiets.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Hans Otten in 'Balls Of Steel' (foto: 2BE - MEDIALAAN 2014)

Slechte opvoeding van Mama Mia vs sluwheid van Hans Otten in 'Balls of Steel'

Vijf prettig gestoorde lolbroeken die het wekelijks tegen elkaar opnemen om uit te maken wie de grootste ballen heeft, daar draait het nieuwe 2BE-programma 'Balls of Steel' om.

Jeroen Wils (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2013)

VTM heeft nog geen duidelijkheid over 'De Kroongetuigen' - UPDATE

Het is nog steeds niet duidelijk of het tweeluik van 'De Kroongetuigen' rond de zaak Dutroux nu zal kunnen uitgezonden worden of niet. Gisteren ontving VTM brieven van Jean Lambrecks en diens advocaat met de vraag om niet uit te zenden.

'Rijker Dan Je Denkt?' (foto: VTM - MEDIALAAN 2014)

Uitsluitsel over de mogelijke Van Dyck in 'Rijker Dan Je Denkt?'

Op donderdag 20 november zette Staf Coppens de zoektocht naar schatten opnieuw in in het derde seizoen van 'Rijker dan je Denkt?'.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 25 november 2014

'Beste Vrienden' doet wat ervan verwacht werd: scoren. VTM houdt zich goed recht met 'Familie' en 'Het Beste van Got Talent'. Ook VIER mag niet klagen.

Herman Van Rompuy (foto: En - VRT 2014)

'Koppen' liep een jaar mee in het spoor van Herman van Rompuy

Op donderdag 27 november brengt 'Koppen' een exclusieve special. Een jaar lang kon reporter Bart Aerts het laatste jaar volgen van Herman Van Rompuy als allereerste voorzitter van de Europese Raad. Saai? Bijlange niet.

Cynthia Reekmans - studioTVL (foto: TV-Limburg 2014)

Veerle Dobbelaere in 'studioTVL'

De nieuwe feelgoodreeks op En, 'Vriendinnen', vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de onervaren, conservatieve Eva en de flamboyante Nel.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Cast 'Vriendinnen' (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2014)

En start met nieuwe zondagavondfictie 'Vriendinnen'

De nieuwe tragikomische fictiereeks 'Vriendinnen' vertelt het verhaal van de onwaarschijnlijke vriendschap tussen de onervaren, conservatieve Eva en de flamboyante Nel.

Lees meer
'De Recherche' (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2014)

Nieuw op VIER: 'De Recherche'

Gent, februari 2014. Het team Drugs van de Lokale Recherche observeert al uren het huis van een drugdealer. Vanuit hun auto's constateren ze een voortdurend komen en gaan van klanten.

Lees meer
Roel Vanderstukken (foto: VIJF - SBS Belgium 2014)

Roel Vanderstukken in nieuw seizoen van 'De Huisdokter' op VIJF

Vanaf morgen brengt VIJF een nieuw seizoen van 'De Huisdokter'. De huizenmarkt voortdurend in beweging? Niet voor de panden uit 'De Huisdokter'!

Lees meer

Kijktip van de dag

Herman Van Rompuy (foto: En - VRT 2014)

'Koppen' kon exclusief het laatste jaar volgen van de allereerste Europese president. Voor zijn laatste job reist de kleine Belg de wereld rond en staat hij mee aan het roer van de wereldpolitiek. Gaandeweg ontdekt de kijker hoe 'haiku Herman' zijn functie een heel eigen invulling geeft. Af en toe probeert 'Koppen' ook het pantser van de rustige vastheid te doorprikken, zodat je kan zien wie Herman Van Rompuy cht is. Een extra lange aflevering deze week, in het spoor van de allereerste Europese president.

'Koppen', om 20.40 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (25/11)