VTM-journalist Wouter Bruyns naar lokale politie van Antwerpen

Journalist Wouter Bruyns verruilt zijn job bij VTM voor een nieuwe uitdaging bij de Antwerpse lokale politie. Die wil starten met een eigen 'televisiekanaal' en Bruyns gaat daar zijn schouders onder (...)

Lees meer
Bieke Ilegems in 'Vind je Lief' (foto: En -  VRT 2015)

Deze week in 'Vind Je Lief': pittige Caroline, verlegen Bram en stoere Yennis

Vorige week stuurde Bieke Ilegems in 'Vind Je Lief' singles Toon, Marie-Maud en Guy op enkele dates, om zo misschien de ware te vinden. En inderdaad, met Guy en de date van zijn keuze, Nele, was het eerste koppel een feit.

Lees meer
TVV Buren Neighbours 2013 logo

'Buren': inhouden week 32 online - PREVIEW

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot zaterdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Lees meer
Will Tura (foto: En -  VRT 2015)

'1000 Zonnen' volgt Will Tura voor zijn verjaardagsconcert

In Wordt vervolgd volgt '1000 Zonnen' een hele week Will Tura, die zich voorbereidt op zijn groots verjaardagsconcert in Veurne.

Lees meer
'Met Vier in Bed' in de Algarve (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

'Met Vier in Bed' geniet van de zomer bij Vlamingen in de Algarve

Deze week trekt 'Met Vier in Bed' naar de Algarvestreek in Portugal. Ongerepte stranden, grillige rotsformaties, pittoreske dorpjes of het vrolijke temperament van de lokale bevolking...

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Beasts Of No Nation' (foto:  Netflix 2015)

Eerste trailer Netflix Original Film 'Beasts of No Nation' - VIDEO

Op 16 oktober lanceert Netflix zijn allereerste eigen film 'Beasts of No Nation', een krachtig verhaal over een kindsoldaat geschreven en geregisseerd door Emmy Award-winnaar Cary Fukunaga ('True Detective', 'Sin Nombre').

CaitLyn Jenner - 'I Am Cait' (foto:  E! - Media Tornado 2015)

'I Am Cait' met Caitlyn Jenner te zien op E!

Toen Caitlyn Jenner haar 10 kleinkinderen vertelde dat ze transgender is varieerden de reacties. De kleinkinderen hadden zorgen over haar transitie en Caitlyn had haar eigen zorgen.

Will Tura in de Eregalerij van Radio 2 (foto: Radio 2 -  Bart Musschoot/VRT 2015)

'Tura 75': Radio 2 viert jarige Will Tura

Op zondag 2 augustus blaast Will Tura 75 kaarsjes uit, een verjaardag die Radio 2 uitgebreid viert. Tussen 12.00 en 16.00 uur vieren dochter Sandy Blanckaert en Luk Alloo samen met een rist artiesten de verjaardag van de Keizer van het Vlaamse lied op de Appelmarkt in Veurne.

Eleven Sports Network

Eleven Sports Network verwerft Belgische rechten La Liga

Eleven Sports Network, de gloednieuwe, wereldwijde sportomroep, kondigde vandaag een driejarige overeenkomst aan voor de uitzendrechten van de Spaanse Primera Divisin van de Liga de Ftbol Profesional (La Liga) de hoogste voetbalklasse van Spanje in Belgi.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 30 juli 2015

'Met Vier in Bed' en 'Is er Wifi in Tahiti?' zijn een goed zomers duo op VTM. 'Vind Je Lief' op En heeft het wat moeilijker, maar dat maken de goeie scores van 'F.C. De Kampioenen' en '1000 Zonnen' goed.

'Top Gear' 22 (foto: 2BE -  MEDIALAAN 2015)

'Top Gear'-trio tekent bij Amazon

De (bijna) heilige drievuldigheid van 'Top Gear' Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond hebben een contract getekend bij de streamingdienst van Amazon. Zij zullen er een nieuw autoprogramma maken.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Kattenoog' (foto: VTMKZOOM -  MEDIALAAN 2015)

Opnames nieuwe VTMKZOOM-reeks 'Kattenoog' in volle gang

Eerder werd al aangekondigd dat VTMKZOOM dit najaar een gloednieuwe fictiereeks zal uitzenden: 'Kattenoog Het Geheim van de Griezelclub'. De opnames voor de reeks in Deurle, Berlare en Oostakker zijn deze maand gestart.

Lees meer
Piet Huysentruyt barbecuet in 'Smakelijk!'

Piet Huysentruyt van de buis bij VIER

Er komt geen tweede seizoen van 'Piet aan Huis', de kookshow van Piet Huysentruyt op VIER. Het eerste seizoen bleef onder verwachtingen en dat deed de commercile zender besluiten om het programma te schrappen.

Lees meer
Discovery Channel

Discovery Channel Vlaanderen start met ochtendpremieres

Vanaf 1 september zendt Discovery Channel naast de gebruikelijke premires in de avond, ook nieuwe programma's uit in de ochtend.

Lees meer

Kijktip van de dag

Nathalie Meskens in 'Danni Lowinski' (foto: vtm -  VMMa)

De zestienjarige Turkse Zenyep doet een beroep op Danni. Haar ouders willen haar naar Turkije sturen om haar uit te huwelijken aan haar neef, iets wat Zenyep helemaal niet ziet zitten. Zij wil in Belgi blijven om zo haar studies af te werken. Danni start een procedure bij het jeugdparket tegen de ouders van Zenyep om het dwanghuwelijk te voorkomen. Danni gaat het op privvlak ook niet voor de wind. Haar ex Andy, die technisch gezien nog steeds haar man is, maakt zijn opwachting in het winkelcentrum.

'Danni Lowinski', om 22.10 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (30/07)