'Familie' - INHOUDEN week 13

Anna is helemaal overstuur en Jan neemt een beslissing. Cédric wil niemand zien. Véronique en Mathias kiezen een huwelijksdatum. Zjef neemt een besluit en Simon nodigt zijn vrienden uit. Niko wil (...)

Lees meer

'Thuis' - INHOUDEN week 13

Ann heeft het niet makkelijk. Mayra is weg met Sandrine en ze heeft het overspel van haar broer gezien. Marianne probeert haar dochter zo goed mogelijk op te vangen. Frank blijft zijn frustraties (...)

Lees meer
'Keeping Up With The Kardashians' (foto: E! - © Media Tornado 2017)

Kim Kardashian openhartig over haar overval op E!

Aanstaande zondag gaat Kim Kardashian in 'Keeping Up With the Kardashians' gedetailleerd in op de gruwelijke overval op haar is gepleegd in een hotel in Parijs.

Lees meer
'Lefto - In Transit': DJ Lefto

Nieuw op Canvas: een muzikale wereldreis met DJ Lefto

'Lefto - In Transit' is een inspirerende zesdelige documentaire reeks van Kurt de Leijer waarin DJ-legende Lefto ons meeneemt op een muzikale wereldreis naar de undergroundscene van Londen, Los Angeles, Seoel, Brussel en Chicago.

Lees meer
Peter Sagan in 'De Ronde 100' (foto: Eén - © VRT 2017)

'De Ronde 100': beeldverslag van de historische honderdste Ronde van Vlaanderen

'De Ronde 100' geeft een blik voor en achter de schermen van de historische honderdste ronde van Vlaanderen van 2016. Deze eenmalige reportage werd op één dag gedraaid en legt de sfeer op de Paterberg, de Kwaremont en de Koppenberg vast, zowel bij de absolute top als bij de helpers.

Lees meer
Discovery Channel

'The Dark Side Of The Sun' op Discovery Channel

We hebben een mens op de maan gezet, een wagentje op Mars en zijn vlak langs Venus, Mercurius, Jupiter en Saturnus gevlogen. We hebben zelfs gedetailleerde foto’s van het ijsoppervlak van Pluto. Maar het belangrijkste object in ons zonnestelsel – de zon zelf – hebben we nooit echt van dichtbij kunnen bekijken.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVV Home and Away 2017  Pia Miller (Kat) en George Mason (ash) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017)

‘Home and Away’ - INHOUDEN week 13

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediënten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

'Neighbours' ('Buren') 2015

'Buren' - INHOUDEN week 13

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot vrijdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van Eén. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Karolien Debecker (foto: Canvas - © VRT 2014)

VRT-programma's 'Generation M' en 'Alors On Danse' winnen Diversiteitstrofee

Op vrijdag 24 maart reikte de VRT voor het vijfde jaar op rij trofeeën uit aan programmamakers die creatief omspringen met diversiteit. In totaal waren 24 intern en extern gemaakte radio-, tv- en onlineprogramma's genomineerd in zes categorieën.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 22 en donderdag 23 maart 2017

'Temptation Island' van het kleine VIJF duikt woensdag zowaar de top 10 in. Op Eén is er veel aandacht voor het herdenkingsprogramma rond de aanslagen in Brussel. Op donderdag doet Annemie Struyf het goed met 'La Vie en Rose'.

Hongersnood 12-12

VRT, MEDIALAAN en SBS zetten schouders onder Hongersnood 12-12-actie - VIDEO

20 miljoen mensen in Zuid-Soedan, Jemen, Somalië en Nigeria lijden honger, bijna anderhalf miljoen kinderen lijden ernstige ondervoeding en zijn in gevaar. Het Consortium 12-12 start 24 maart een spotcampagne die de Vlamingen oproept om te doneren voor noodhulp.

'De Strafste School' (foto: MNM - © VRT 2013)

Dit zijn dé 20 finalisten van De Strafste School 2017

Begin maart startte jongerenzender MNM de zoektocht naar De Strafste School van 2017. Alle middelbare scholen in Vlaanderen en Brussel konden zich inschrijven door een zelfgemaakt filmpje door te sturen en zo kans te maken op een bezoek van de jury. De focus ligt dit jaar op samen straf zijn en samen grenzen verleggen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Ink Master' (foto: Spike - © Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Baul zoekt kandidaten voor nieuwe VTM-quiz!

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Baul later dit jaar zal presenteren bij VTM.

Lees meer
'Ons Eerste Huis' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Schrijf je in voor het tweede seizoen van 'Ons Eerste Huis'

Het opzet klinkt eenvoudiger dan het is: drie koppels verbouwen hun eigen huis, samen met hun (schoon-)ouders. Specialisten ter zake bepalen wie van hen de hoogste meerwaarde kan creëren en dus een fikse financiële duw in de rug krijgt, waarmee ze een groot deel van hun lening kunnen terugbetalen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo VIER logo V3 VIER V3 logo VIER

In één dag wordt het stadje Silverton verwoest door de ongekende kracht van een serie tornado's. De bevolking is overgeleverd aan de genade van de onvoorspelbare en dodelijke cyclonen, terwijl stormjagers waarschuwen dat het ergste nog moet komen. De meeste mensen zoeken een schuilplaats, maar sommigen gaan juist naar de tornado toe, voor dat ene, unieke shot.

Met: Richard Armitage (Gary), Sarah Wayne Callies (Allison), Matt Walsh (Pete), Max Deacon (Donnie), Nathan Kress (Trey), Alycia Debnam-Carey (Kaitlyn), Arlen Escarpeta (Daryl), e.a.

'Into The Storm', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/03)