'The Sky is the Limit'- koppel Harry en Olga exclusief bij VIER en VIJF

Ondernemer Harry Schurmans en zijn vriendin Olga Zelenko zullen volgend jaar ook in het tweede en nieuwe seizoen van het succesvolle 'The Sky is the Limit' te zien zijn.

Na heel wat speculaties en (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 18, 19, 20 en 21 juli 2014

Door de nationale feestdag op maandag hebben we vandaag vier kijkcijferlijsten. Het mooie weer heeft de zenders dit weekend flink parten gespeeld. Al blijft de Ronde van Frankrijk wel erg populair.

Lees meer
Stievie

Meer dan 215.000 downloads voor Stievie-app

Om zijn abonnees tijdens de zomermaanden extra te verwennen opent Stievie tot en met 31/07 een nieuw pop-upkanaal. Stievie's eerste pop-upkanaal liep van mid juni tot eind juni en werd door de Stievie-abonnees intensief gebruikt en heel erg geapprecieerd.

Lees meer
logo 1000 Zonnen logo

'1000 Zonnen' gaat op stap met Raymond en Elien

Grootvader Raymond heeft een nauwe band met zijn kleindochter Elien. Hij woont tegenover haar huis. Toen Elien nog school liep, ging ze dagelijks naar haar grootouders tot haar ouders thuis kwamen.

Lees meer
Finca La Linda in Los Ventorros in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Dinsdag in 'Met Vier in Bed': Finca La Linda in Los Ventorros

De B&B-uitbaters trekken vandaag naar Los Ventorros, een gehucht in Comares, vlakbij Malaga. Daar baat de Nederlandse Linda hoog in de bergen haar B&B Finca La Linda uit.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Die Toten von Bodensee' (foto: Canvas -  VRT 2014)

Dinsdag in Zomer-krimi-festival op Canvas: 'Die Toten von Bodensee'

'Die Toten vom Bodensee' is een coproductie van ZDF en ORF over een Duits- Oostenrijks detectiveduo dat misdaden onderzoekt in de regio van de Bodensee, het grote meer op de grens van beide landen.

JOE logo V3 JOEfm logo V3

'Ik Hou Van U' populairste Belgische hit bij JOE fm

Dankzij de Rode Duivels was het Belgi-gevoel nog nooit zo groot als nu. Op de nationale feestdag deed JOE er nog een schepje bovenop met de 'Tricolore Top 100'.

Cathrine Moerkerke in 'Telefacts Zomer'

Dinsdag in 'Telefacts Zomer': 13 en aan de drank

Comazuipen zonder gezien te worden. In Groot-Brittanni is het niet alleen een plaag, het zijn vooral jonge tieners die er zich schuldig aan maken.

vlag Olympische spelen vlag

Groen licht voor Olympisch televisiekanaal

Het Internationaal Olympisch Comit (IOC) keurde het voorstel van voorzitter Thomas Bach goed om een Olympisch televisiekanaal op te richten.

Majd Khalifeh en Senne Dehandschutter in (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2014)

Canvas brengt 5-delige reeks over liefde en relaties in Arabische landen

Senne Dehandschutter en Majd Khalifeh maken deze zomer voor Canvas een opwindende reis door Libanon, Qatar, Tunesi, Palestina en Egypte.

TVVlogo blue + tekst

TVvisie vanaf nu nog handiger ingedeeld n uitgebreid!

Goed nieuws! Vanaf vandaag heeft TVvisie een lichtjes andere structuur en hebben we enkele nieuwigheden toegevoegd. Vanaf nu zijn onze menu's compacter zodat je nog sneller vindt wat je zoekt n we hebben ook het radionieuws een meer prominente plaats gegeven.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'The Sky is the Limit' (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

'The Sky is the Limit'- koppel Harry en Olga exclusief bij VIER en VIJF

Ondernemer Harry Schurmans en zijn vriendin Olga Zelenko zullen volgend jaar ook in het tweede en nieuwe seizoen van het succesvolle 'The Sky is the Limit' te zien zijn.

Lees meer
Jonas Geirnaert (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

Jonas Geirnaert kapt met 'De Ideale Wereld'

In het nieuwe seizoen van het VIER-programma 'De Ideale Wereld' zal Jonas Geirnaert niet meer te zien zijn. Hij legt zich toe op het schrijven aan zijn eerste fictiereeks, 'De Dag'.

Lees meer
Karen Damen (K3) in 'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VRT/Woestijnvis)

Karen Damen krijgt programma op VIJF

Karen Damen, 'de rosse van K3', krijgt een eigen programma op vrouwenzender VIJF. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. VIJF stelt dat de gesprekken de goede kant uitgaan, maar dat er nog geen contract getekend is.

Lees meer

Kijktip van de dag

Cathrine Moerkerke in 'Telefacts Zomer'

In het noordoosten van Engeland belanden elk jaar honderden tieners in het ziekenhuis omdat ze stiekem teveel gedronken hebben. Soms gaat het om kinderen van amper 13 jaar. Phil Tye is n van de oprichters van de straathoekwerkersgroep `Youth Almighty?, die jongeren op het rechte pad trachten te houden. Met een cameraploeg in zijn zog trekt Phil de nacht in op zoek naar tieners aan de drank. De zoektocht leidt vaak tot onthutsende en schrijnende taferelen.

'Telefacts Zomer', om 21.55 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (21/07)