Sean Dhondt en An Lemmens gaan live vanop Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelop in 'At The Festivals'

'At The Festivals' is terug deze zomer en volgt opnieuw alle topartiesten op de Belgische festivalweides op de voet. Sean Dhondt en An Lemmens wisselen elkaar af bij Q2 voor het live verslag vanop (...)

Lees meer
TVV Sturm der Liebe 2018 Jeannine Michèle Wacker (Clara) en Max Alberti (Adrian Lechner) in 'Sturm der Liebe' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 25

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

Lees meer
Christa en Ivo (Au Magasin) in 'Met Vier in Bed' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Ardennen-week met mysterieus moordspel in Cluedo-B&B

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 juni trekt 'Met Vier in Bed' naar de Ardense hoogtes voor natuur, cultuur en een nieuwe portie vakantieadressen.

Lees meer
'Terzake' (foto: Canvas - © VRT Joost Joossen 2017)

Terug op Canvas: 'Onze Man in Teheran'

Drie jaar na de eerste reeks van 'Onze Man in Teheran' neemt NOS- en VRT-correspondent Thomas Erdbrink de kijker weer mee door Iran, waar hij nu al 16 jaar werkt en woont.

Lees meer
'MTV's Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

Sensuele moves en tranen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' op MTV

In de vorige aflevering zagen we hoe de Tablet Of Terror besloot dat Alex en Elodie niet op het verjaardagsfeest van Lisa mochten zijn, maar of dat nou voor één van de partijen een straf is...

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVV Home and Away 2018 Ziggy (SOPHIE DILLMAN) en Brody (JACKSON HEYWOOD) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Home and Away' - INHOUDEN week 25

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

TVV Familie 2018 Margot Hallemans (Hanne), Marianne Devriese (Evy) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'Familie' - INHOUDEN week 25

Lucas drijft een wig tussen Emma en Guido. Stefanie laat zich gaan en Lars is eerlijk. Quinten keert terug naar zijn appartement, Trudy betrapt Jelle. Mathias krijgt een aanbieding, Emma voelt zich schuldig en Stefanie krijgt hartverscheurend nieuws. Marie heeft een boodschap voor Cédric.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 13 en donderdag 14 juni 2018

De seizoensfinale van 'Thuis' is donderdag bijzonder goed bekeken. Ook de eerste balkunsten op het WK trekken veel volk. Hieronder de kijkcijfers van woensdag en donderdag.

Elias Smekens (foto: Qmusic - © MEDIALAAN 2017)

Q-dj Elias Smekens naar NRJ

NRJ Vlaanderen, de nieuwe radiozender van SBS die in het najaar van start gaat, heeft een eerste relatief grote vis beet. Elias Smekens van Qmusic wordt één van de stemmen op de nieuwe radio.

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Vitaya programmeert alternatief voor WK

Vitaya maakt zich klaar voor het WK onder het motto: 'No Balls, Just Men: We hebben geen voetbal nodig om echt mannen te zien!'.

logo VTM logo VTM

De week van VTM

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 juni trekt 'Met Vier in Bed' naar de Ardense hoogtes voor natuur, cultuur en een nieuwe portie vakantieadressen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Staf Coppens is op zoek naar kinderen tussen 4 en 7 jaar - VIDEO

Presentator Staf Coppens verdiept zich in de wereld van 4-, 5- en 6-jarigen. Een wereld waarin gisteren nog moet komen, sneeuwmannen op vakantie gaan naar de zon en de goudvis alle koekjes heeft opgegeten.

Lees meer
'Switch' met Adriaan van den Hoof (foto: Eén - © VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof zoekt publiek voor 'Switch'

Het superspannende 'Switch' keert deze zomer terug op Eén en Adriaan Van den Hoof kan niet wachten om te kwissen. Maar daarvoor heeft hij jou nodig. Maak het mee en schrijf je in voor een opname.

Lees meer
'Grillmasters' met Peter De Clercq en Seppe Nobels

Schrijf je in voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'

Ben jij een krak in grillen, garneren en vooral goed marineren? Dan is VIER op zoek naar jou voor het tweede seizoen van 'Grillmasters'. Vorm een top barbecue-duo en schrijf je snel in!

Lees meer

Kijktip van de dag

'Terzake' (foto: Canvas - © VRT Joost Joossen 2017)

Er is in de drie jaar sinds de vorige serie van 'Onze man in Teheran' veel veranderd in Iran. De sfeer lijkt losser, maar onder de oppervlakte borrelt het ongenoegen. Thomas ligt van alle kanten onder vuur. Zijn schoonmoeder wacht ongeduldig op een kleinkind en de directeur van het filmbureau van de overheid roept hem op zijn land niet weer als 'achterlijk' af te schilderen. Toch lijkt er veel veranderd in Iran. De sociale media hebben het land uit zijn isolement gehaald en de sfeer lijkt losser en vrijer. Maar onder de oppervlakte borrelt het ongenoegen: vrouwen die op straat protesteren tegen de verplichte hoofddoek worden opgepakt. Nieuw is dat de foto's hiervan direct rondgaan op het internet, evenals de dreigementen van een religieuze fanaticus. Thomas herkent de afzender. Het is een oude bekende.

'Terzake Docu', om 20.30 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/06)