Nieuw op Canvas: de dotcomedy 'Silicon Valley'

Vanaf 6 juli programmeert Canvas dagelijks (van maandag tot donderdag) om 23.30 uur een aflevering van een komische reeks. In eerste instantie is dat 'Silicon Valley', een HBO-sitcom over de (...)

Lees meer
TVV Buren Neighbours 2013 logo

'Buren': inhouden week 28 online - PREVIEW

Al jaar en dag klopt Vlaanderen van maandag tot zaterdag even aan bij de Australische buren. 'Neighbours' is een vaste waarde in het programmaschema van En. En wij geven je graag elke week een preview van de gebeurtenissen.

Lees meer
Marijn Devlack in '1000 Zonnen' (foto: En -  VRT 2015)

Wim Lybaert op bezoek bij Maggie De Block in '1000 Zonnen'

In de week van 6 juli volgt '1000 Zonnen' de voorbereidingen op de doortocht van de Ronde van Frankrijk door Berlaar-Heikant. Daar maken ze zich op voor een groot feest.

Lees meer
'Is er Wifi in Tahiti?' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

Niels Destadsbader zorgt voor een tweede hittegolf in 'Is er Wifi in Tahiti?'

Sinds Niels Destadsbader het zomerse spelprogramma 'Is er Wifi in Tahiti?' presenteert, is er een hittegolf in het land. Toeval of niet?

Lees meer
'Met Vier in Bed' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

'Met Vier in Bed' zorgt deze week voor culinaire hoogstandjes, romantiek en gezelligheid

Op maandag 6 juli worden de koffers gepakt voor de vijfde 'Met Vier in Bed'-week van deze zomervakantie. Voor het programma naar Frankrijk trekt, zomert het eerst nog een weekje in eigen land.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'The Vatican' (foto:  Discovery Channel 2015)

Zondag op Discovery Channel: 'The Vatican'

Vaticaanstad is de kleinste onafhankelijke staat op aarde, maar wel het centrum van de wereld voor de circa 1,2 miljard Katholieken.

Audities voor 'K3 zoekt K3' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

Publieksjury als eerste aan zet in 'K3 zoekt K3'

Het startschot voor d zoektocht van het najaar is gegeven. In de AED Studio's in Lint vonden zopas de audities voor 'K3 zoekt K3' plaats, waarin Karen, Kristel en Josje op zoek gaan naar drie volwaardige opvolgsters.

Radio 1 Caf op de Kunstberg (foto: Radio 1 -  VRT 2015)

Radio 1 bundelt ideen BEL10 in digitaal boek

Tijdens BEL10 hebben de Radio 1-luisteraars twee weken lang beleidsvoorstellen uitgewerkt. Die ideen heeft Radio 1 nu gebundeld in een digitaal boek dat vanaf vandaag gratis downloadbaar is op radio1.be, bel10.be, deredactie.be en vrt.be.

'Festivalitis' (foto: JIM -  MEDIALAAN 2015)

JIM gaat met 'Festivalitis' live op Summerfestival

JIM gaat met 'Festivalitis' ook dit jaar een hele zomer lang live op de grootste festivals. Sean Dhondt, Niko Van Driessche, Vincent Banic en Elisa Guarraci brengen zaterdag 4 juli en zondag 5 juli van 16.00 tot 24.00 live verslag uit van op Summerfestival.

logo Radio 1 logo radio1

Vriendschappelijke derby der Lage Landen: 'Holland-Belgi' op Radio 1

Radio 1 haalt deze zomer de band tussen buurlanden Belgi en Nederland wat strakker aan in 'Holland-Belgi'. In het nieuwe programma zoeken Ruth Joos en Friedl' Lesage uit wat de Lage Landen elkaar te bieden hebben.

Tour de France

Start Tour de France live op Sporza

Eindelijk zijn het weer hoogdagen voor de wielerliefhebbers! Zaterdag start in Utrecht de Ronde van Frankrijk. En ook Karl Vannieuwkerke is terug met de populaire talkshow 'Vive le Vlo'.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Kim Clijsters bij Paul de Leeuw in 'Manneke Paul' (foto: VTM -  VMMa 2012)

Wordt Kim Clijsters 'De Slimste Mens ter Wereld'?

VIER-programma 'De Slimste Mens ter Wereld' pakt uit met een opvallende naam. Niemand minder dan ex-tennisster Kim Clijsters zal dit najaar deelnemen aan de populaire quiz.

Lees meer
Joy Anna Thielemans (foto: En -  VRT 2015)

Joy Anna Thielemans presenteert dit najaar 'Het Sterkste Netwerk'

Joy Anna Thielemans presenteert dit najaar 'Het Sterkste Netwerk', een gloednieuw programma op En. In 'Het Sterkste Netwerk' nemen elke week twee bekende gezichten het tegen elkaar op, met hun sociale netwerk als enige wapen.

Lees meer
Lieven Scheire (foto: En -  VRT 2015)

Lieven Scheire presenteert nieuw spelprogramma 'De Allesweter'

Lieven Scheire presenteert dit najaar 'De Allesweter', een gloednieuw spelprogramma op En. Daarin nemen vier bekende Vlamingen het tegen elkaar op in een quiz. Maar 'De Allesweter' is geen gewone quiz: een van de kandidaten krijgt alle antwoorden ingefluisterd via een oortje.

Lees meer

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3

Vindt u van uzelf dat je een moeilijke eter bent? Dan heeft u 'Bizarre Eters' nog niet gezien. De twintigjarige Daan geniet volop van het leven maar heeft een groot probleem: hij eet al heel zijn leven lang elke avond soep en geen vaste voeding. Hoewel hij al zijn voedingsstoffen binnenkrijgt, is hij het beu om smoesjes te verzinnen waarom hij niet met vrienden kan gaan uiteten. Fleur is twintig en eet nooit groenten of fruit. Ook een maaltijd die door iemand anders bereid is, raakt ze niet aan. Haar vaste avondmaaltijd is een frikandel met aardappels en als ze toch eens gaat eten, bestelt ze resoluut het kindermenu, tot grote ergernis van haar omgeving.

'Bizarre Eters', om 21.25 uur op Vitaya.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (01/07)