Dancing Queen Kat Kerkhofs vanaf dinsdag in 'Tipsy' op VIJF

Afgelopen vrijdag nam Kat Kerkhofs meteen de leiding in het klassement van 'Dancing With The Stars'. Dinsdag 23 oktober schittert ze samen met haar zus Lyn in de eerste aflevering van de nieuwe (...)

Lees meer
'Niveau 4' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Nieuw seizoen van 'Niveau 4' op VIER

In een nieuwe reeks van 'Niveau 4' volgt Eric Goens deze keer de politie in 3 centrumsteden. De voorbije zes maanden is patrouille Goens ruim 135 dagen en nachten mee opgetrokken met de politie door de straten van Hasselt, Sint-Niklaas en Aalst, oncomfortabel op de achterbank.

Lees meer
'Huizenjagers' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Makelaars Peter, Jeroen en Maïté openen huizenjachtseizoen in de Ardennen

Van maandag 22 oktober t.e.m. donderdag 25 oktober zijn Peter, Jeroen en Maïté de Huizenjagers van dienst in de Ardennen.

Lees meer
logo stubru logo studio brussel logo

'Universal Nation' van Push voor het derde jaar op rij op nummer 1 in 'The Greatest Switch'

‘Universal Nation’ van de Belgische artiest Push is door de luisteraars van Studio Brussel, voor het derde jaar op rij, uitgeroepen tot de beste dance classic.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Kiezen is verliezen in 'Boer zoekt Vrouw – De Wereld Rond'

Vier dames vertrokken al richting België maar olijfboer Manu kreeg nog even uitstel, zagen gemiddeld 830.000 kijkers (live +3), goed voor een marktaandeel van 27,7% (VVA 18-54).

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'13 Geboden' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Jasmijn Van Hoof en Stefan Perceval nieuwe slachtoffers in '13 Geboden'

Op maandag 22 oktober speelt Jasmijn Van Hoof, vooral bekend als Stefanie in 'Familie', een belangrijke gastrol in '13 Geboden', als Chloe.

TVV Sturm der Liebe 2018 Max Alberti (Adrian Lechner) en Jeannine Michèle Wacker (Clara) in 'Sturm der Liebe' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Sturm Der Liebe': week 43 - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

logo Neighbours logo

'Buren': week 43 - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Joshua gaat op wandel met Kevin Bacon

De Vlaming maakt soms gekke keuzes als het op zijn huisdier aankomt. Dat blijkt ook in aflevering 3 van 'Beestig'. In de rubriek Vreemde Vogels maakt dierenarts Joshua Dutré kennis met Kevin Bacon.

TVV Home and Away 2018 Leah (ADA NICADEMOU) en Hunter (SCOTT LEE) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018)

'Home and Away': week 43 - PREVIEW

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand én mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

TVV Thuis 2018 Marianne in 'Thuis' (foto: Eén - © VRT 2018)

'Thuis': week 43 - PREVIEW

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview!

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
James Cooke in 'Dancing With The Stars' op VIER

'Dancing with' James, Elodie, Fabrizio, Ian, Karen, Kat, Leen, Peter en Sien

Vanaf 19 oktober brengt VIER met 'Dancing with the Stars' de meest succesvolle danswedstrijd ter wereld op geheel eigen wijze naar Vlaanderen.

Lees meer
'Beestig' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dries en Kat stellen hun hond voor in 'Beestig'

Gloednieuw bij VTM is 'Beestig', een magazine waarin dieren de hoofdrol spelen. Waarom gaan katten vaak in dozen zitten? Waarom kijken vogels zo graag in de spiegel? Waarom verstoppen honden dingen op de meest bizarre plaatsen?

Lees meer
'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht.

Lees meer

Kijktip van de dag

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/10)