De eerste beelden van Tatyana Beloy in 'Familie'

Maandagavond maakt de flamboyante Lynn haar intrede in 'Familie'. En met haar ook actrice Tatyana Beloy, die een gastrol in de serie vertolkt.

Haar personage Lynn werkt als model, maar beseft dat (...)

Lees meer
logo Canvas logo

Een kleurrijke geschiedenis van Amerika op Canvas

De twintigste eeuw was zonder twijfel de eeuw van de Verenigde Staten van Amerika. Het land ontwikkelde zich tussen de jaren 20 en de jaren 60 van een jonge natie tot een economische, politieke, militaire en culturele supermacht.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 21, 22 en 23 september 2018

Welke programma's hebben dit weekend gescoord? Op maandag zijn er altijd veel kijkcijfers te bekijken. Hieronder vind je een overzicht.

Lees meer
logo VIER logo

Dinsdag Katrien en Lander in 'Huizenjagers'

Katrien en Lander zijn met hun twee kinderen en een budget van 430.000 euro al een jaar op zoek naar een nieuwe woning. Hun zoontje Thomas wil graag een tuin om in te voetballen en een badkamer met een ligbad en twee lavabos is zeker een meerwaarde voor het koppel.

Lees meer
'Make Belgium Great Again' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Thibaut Courtois bindt samen met Frances de strijd aan tegen hardrijders in zone 30

26.779 mensen geregistreerd als orgaandonor en 13.002 virtuele autokaartjes aan het adres van Joke Schauvliege. Frances Lefebure heeft ons land na n aflevering van 'Make Belgium Great Again' al een tikkeltje 'greater' gemaakt.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Oh My God' (foto: VIJF -  SBS Belgium 2018)

De zusters nemen drastische maatregelen in 'OH MY GOD'

Na het wilde partygedrag van Zo, Lana, Yasmine en Kiara trekken de zusters van het slotklooster zich terug voor een belangrijke bespreking.

'Jong Geweld' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Jong Geweld' krijgt een andere kijk op de psychiatrie

Zes kinderen van bekende ouders leren in 'Jong Geweld' een andere wereld kennen dan diegene die ze gewend zijn. Chinouk, Tita, Hebe, Len, Obi en Fiel gaan samen op kamp, voor een realitycheck die helemaal in het teken staat van Rode Neuzen Dag.

logo Canvas logo

Canvas herdenkt einde van WOI met vijfdelige reeks

Naar aanleiding van de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog 100 jaar geleden blikt Canvas terug op het verloop en de gevolgen van die verschrikkelijke oorlog in 'Apocalypse: World War I'.

'Voor Hetzelfde Geld' (foto: En -  VRT 2018)

Team van 'Voor Hetzelfde Geld' werkt aan nieuw programma

Britt Van Marsenille, Jan Van Looveren en Thomas Vanderveken werken samen aan een nieuw En-programma. Dat schrijft Het Nieuwsblad maandag.

Nathalie Meskens in 'Beste Kijkers' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Blind Date' komt terug!

Naar aanleiding van de dertigste verjaardag van VTM volgend jaar, brengt de zender 'Blind Date' terug op het scherm. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Nathalie Meskens zal de opgefriste versie van het legendarische datingprogramma presenteren.

'Huizenjagers' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Makelaars lanceren charmeoffensief in nieuwe week 'Huizenjagers'

Van maandag 24 september t.e.m. donderdag 27 september trekken drie nieuwe 'Huizenjagers' Ines, Evert en Ingeborg naar de Voorkempen.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Droomkamers' (foto: Nickelodeon -  Viacom Benelux 2018)

Wout Verstappen en Iris Hesseling laten dromen uitkomen in nieuw seizoen 'Droomkamers'

In het tweede seizoen van het Viacom/Nickelodeon programma 'Droomkamers', worden opnieuw bijzondere kinderen in het zonnetje gezet.

Lees meer
'Dancing With The Stars' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Bab Buelens gaat backstage tijdens 'Dancing with the Stars'

VIER start volgende maand met 'Dancing with the Stars', de uitdagende dansshow waarin Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis onder meer James Cooke, Sien Eggers, Elodie Ouadreogo en Ian Thomas door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Lees meer
'Bazart - Het Begin Voorbij' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Rockumentary 'Bazart - Het Begin Voorbij' vrijdag op VTM

Ze lanceerden het credo 'liever snel naar de hel dan traag naar de hemel' en daar leven de mannen van Bazart ook naar. Monsterhits, volle Sportpaleizen, tientallen awards, duizenden fans: Mathieu, Simon en Oliver beleven al 2 jaar het ene succes na het andere.

Lees meer

Kijktip van de dag

generiek THUIS logo

Peter geeft Nancy de goede raad om haar boosheid een plaats te geven. Er lijkt een oplossing te zijn voor het personeelstekort van de Withoeve. Christine spelt Olivia de les. Britney verveelt zich. Sam moet Arne bedanken. Tamara heeft het emotioneel moeilijk.

'Thuis', om 20.10 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (23/09)