Burenstrijd met zicht op zee in finaleweken 'Mijn Pop-uprestaurant 2016'

Evi Hanssen heeft nieuws. Groot nieuws. Op woensdag 4 mei kondigde ze via Facebook LIVE een primeur aan voor 'Mijn Pop-uprestaurant 2016'.

Dat het een seizoen boordevol verrassingen is, was al te (...)

Lees meer
Eurosport

Giro d'Italia live op Eurosport 1

Van vrijdag 6 tot en met zondag 29 mei staat de programmering van Eurosport 1 grotendeels in het teken van de Giro d'Italia, die dit jaar start in Apeldoorn.

Lees meer
Ozark Henry (foto: Dimitri Van Zeebroeck - © Canvas 2016)

Documentaire 'Ozark Henry: Music for the Film that Never Was' op Canvas

'Music for the film that never was' is een documentaire over de totstandkoming van Paramount: de symfonische plaat die Ozark Henry (Piet Goddaer) heeft opgenomen met het 90-koppige Nationaal Orkest van België.

Lees meer
'The Voice van Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Coaches laten de tweede helft van hun team los op het podium van Flanders Expo

Op vrijdag 29 april voelden 16 talenten uit team Natalia, Koen, Bent en Bart de zenuwen door het lijf gieren in de eerste liveshow van 'The Voice van Vlaanderen'.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 3 mei 2016

Gegokt en verloren: dat lijkt het verdict van 'Umesh Popup Teevee' al na de tweede aflevering te zijn. VIER en VTM doen het wél goed met respectievelijk 'Topdokters' en 'CATHéRINE' over orgaandonatie en -transplantatie.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Play Sports

Play Sports volgt speeldag 7 van de play-offs

We zijn al aan speeldag 7 van Play-Off I toe, waarin Racing Genk vrijdagavond al 'kneusje' Zulte Waregem ontvangt. Essevee kon namelijk nog geen enkele wedstrijd winnen in deze POI en het is zeer de vraag of het daar in de Cristal Arena verandering in kan brengen.

Luk Alloo (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Tony klimt uit een diep dal in 'Alloo in de Psychiatrie'

Tony kreeg na een ongeval met de wagen een niet-aangeboren hersenaandoening. Daardoor praat hij wat trager en kan hij niet meer werken. Na zijn ontslag uit de psychiatrische instelling kreeg hij thuis een zware depressie. Op donderdag 5 mei 2016 volgt Luk Alloo Tony verder op.

Filmpremière '2 Guns' bij 2BE

Oscarwinnaar Denzel Washington in tv-première '2 Guns'

Op donderdag 5 mei 2016 kan de kijker afstemmen op 2BE voor de tv-première van ‘2 Guns’. Non-stop actie, spanning en humor staan centraal in deze actiekomedie met in de hoofdrollen Oscarwinnaar Denzel Washington (Training Day, The Equalizer, Flight) en Mark Wahlberg (Ted, The Departed, Max Payne).

'Terzake' (foto: Canvas - © VRT/Bart Musschoot 2015)

Ophefmakende documentaire van IS-infiltrant in 'Terzake'

Een Franse journalist is zes maanden lang geïnfiltreerd in een jihadistische cel die terreuraanslagen wou uitvoeren, maar eind vorig jaar werd opgerold. Gewapend met een verborgen camera zocht hij naar hun drijfveren. "Er was geen islam te bespeuren", concludeert hij in 'Soldaten van Allah', die (in korte versie) wordt uitgezonden in Terzake.

Mémé Gusta of Strombowli? 'Mijn Pop-uprestaurant'

Mémé Gusta of Strombowli: welke pop-up is de beste van Kortrijk?

In Antwerpen en Genk werden de beste pop-ups al geselecteerd en op donderdag gebeurt hetzelfde in Kortrijk. Strombowli of Mémé Gusta: voor wie gaat Mijn Pop-uprestaurant verder en voor wie eindigt de droom?

Yannick Carrasco & Noémie Happart in 'Duivelse Vrouwen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2016)

Noémie Happart. Duivelse vrouw van Yannick Carrasco op VIER

Noémie is het groentje onder de 'Duivelse Vrouwen'. Ze werd in 2013 Miss België, en leerde vorig jaar toptalent Yannick Fereira Carrasco kennen die vorig jaar tot medio 2020 bij Atlético Madrid tekende.

DOSSIER: Besparingen bij de VRT: openbare omroep in crisis

volledig dossier
VRT logo V3

Transformatieplan VRT: nieuwe wendbare organisatie voor de openbare omroep

Bij de VRT is deze week het transformatieplan goedgekeurd dat de opgelegde besparingen moet mogelijk maken. Dinsdagmiddag werd het personeel ingelicht. Het plan wordt verduidelijkt in een persbericht.

Lees meer
VRT toren

220 personeelsleden moeten weg bij VRT

De Raad van bestuur van de VRT heeft groen licht gegeven voor het transformatieplan. Daarin staat dat er op termijn 220 banen verdwijnen bij de openbare omroep. De vakbonden hopen echter dat hun alternatief plan nog een kans maakt.

Lees meer
VRT logo V3

Paul Lembrechts nieuwe CEO VRT

Gisteren klonk al luidop het vermoeden en vandaag werd het nieuws bevestigd. De Vlaamse Regering heeft de 58-jarige Paul Lembrechts voorgesteld als de nieuwe CEO van de VRT.

Lees meer

Kijktip van de dag

Geert Hoste LOL (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2014)

De meest succesvolle komiek die Vlaanderen ooit gekend heeft, praat voor het eerst vrijuit over zijn lange weg naar de top, zijn verslaving aan het applaus, zijn twijfels en talenten. Royaal gelardeerd met fragmenten uit zijn vroege radio- en tv-carrière en meer dan 20 jaar onemanshows, en gesprekken met vrouwlief Véronique Puts, vrienden en collega's als Aimé Van Hecke, Michael Van Peel, Ivan De Vadder, Yves Leterme, Marleen Gordts...

'Helden van de Lach: Geert Hoste', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (03/05)