Vincent Banić wordt Guido Van den Bossche in 'Familie'

In het najaar van 2016 verwelkomt 'Familie' opnieuw een bekend gezicht. Acteur, ex-JIM-vj, model en restaurantuitbater Vincent Banić zal gestalte geven aan Guido Van den Bossche. Vincent speelde (...)

Lees meer

Danira kickt af van koffie in 'Over Eten'

​Woensdag in 'Over Eten' probeert Danira een maand lang zonder koffie te leven. Niet zo gemakkelijk voor iemand die doorgaans acht koppen per dag drinkt.

Kobe leert zuurdesembrood maken (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 20 (2016) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Walloni? Het antwoord krijg je in de officile top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Lees meer
Saartje Vandendriessche in '1000 Zonnen' (foto: En - VRT 2016)

Saartje Vandendriessche test een therapie in '1000 Zonnen'

Saartje Vandendriessche leeft en eet gezond, en doet veel aan sport. Toch komt ze, zoals zoveel andere mensen, elk jaar doodmoe uit de winter. En dat is ze beu.

Lees meer
de Campuskiller in 'FAROEK' (foto: VTM - MEDIALAAN 2016)

Het videodagboek van de Campuskiller in 'FAROEK'

'FAROEK' komt in de voorlaatste aflevering van dit gesmaakte seizoen (gemiddeld 20,6% op VVA 18-54, zelfs 22,1% bij VVA 18-44) met een reportage over de Campuskiller, een dolgedraaide student die twee jaar geleden in het Amerikaanse Santa Barbara 6 mensen doodschoot en er 13 verwondde. Daarna schoot Elliott Rodger zichzelf door het hoofd.

Lees meer
'Koppen' (foto: En - VRT 2016)

'Koppen' woensdag in het spoor van onze militairen

1 op de 7 kleine kinderen heeft overgewicht. Per dag zitten ze bijna zes en een half uur stil, dat is de helft van de tijd die ze wakker doorbrengen. Basisschool Kompas in Geel laat sinds kort de kinderen elke dag 1,6 kilometer lopen, en dat resulteert in heel wat positieve effecten.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Gert Verhulst (foto: VIER - SBS Belgium 2016)

VIER zomert Vlaams met 'Zeg eens Euh!' en 'Mijn Lief is Vrijgezel'

Met 'Mijn Lief is Vrijgezel' in juli en 'Zeg eens Euh!' in augustus is VIER deze zomer Vlaamser dan ooit. Bovendien start 'Komen Eten' in augustus al met nagelnieuwe afleveringen in een zomers kleedje.

Robert Pattinson in 'Water for Elephants' (foto: Vitaya - MEDIALAAN 2016)

Juni is Mooie Mannen Maand bij Vitaya

Vrouwen zitten tijdens de maand juni goed bij Vitaya. Geen voetbal, wl mooie mannen op het scherm. Tijdens de Mooie Mannen Maand in juni vuurt Vitaya op de filmavonden op maandag, woensdag en zaterdag namelijk knappe acteurs af op de kijker.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 30 mei 2016

'1000 Zonnen' start het nieuwe seizoen meteen met meer dan een miljoen fans. 'Blokken' verovert opnieuw de vierde plek en ook 'Van Gils & Gasten' doet het niet onaardig. Bij VTM viert de feelgood hoogtij met 'De Wensboom'.

Klara-presentator Sander De Keere (foto: Klara - VRT 2016)

Klara lanceert Klarafy

Klassieke muziek omvat maar liefst tien eeuwen muziek. Voor vele mensen is dat een onoverzichtelijk kluwen. Ze hebben er geen idee van hoe eraan te beginnen. En beseffen niet dat er wellicht heel wat klassieke muziek bestaat die ze best wel mooi zouden vinden.

logo VIER logo 2014

Nieuw op VIER vanaf juli: 'Mijn Lief Is Vrijgezel' - VIDEO

Flirten kan ernstige gevolgen hebben. In 'Mijn Lief Is Vrijgezel' beweren vier mannen vrijgezel te zijn, maar slechts n van hen is dat ook echt.

Chantal in 'Eigen Kweek' (foto: En - VRT 2016)

Peter Van Den Begin en Mathias Sercu in de derde reeks van 'Eigen Kweek

Op maandag 18 april zijn En en Eyeworks van start gegaan met de opnames voor de derde en laatste reeks van 'Eigen Kweek'.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Vincent Banic (foto: JIM - MEDIALAAN 2014)

Vincent Banić wordt Guido Van den Bossche in 'Familie'

In het najaar van 2016 verwelkomt 'Familie' opnieuw een bekend gezicht. Acteur, ex-JIM-vj, model en restaurantuitbater Vincent Banić zal gestalte geven aan Guido Van den Bossche. Vincent speelde al mee in de jeugdreeks 'Het Huis Anubis' en had een gastrol in onder meer 'De Kotmadam'. In 'Familie' vervangt hij Jelle Florizoone, die na een jaar uit de reeks verdwijnt.

Lees meer
Luk Alloo (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2014)

Luk Alloo gaat BV's volgen voor VTM

Reportagemaker Luk Alloo werkt voor VTM aan een nieuw programma waarvoor hij een zestal BV's gedurende een langere periode gaat volgen. In het kielzog van welke BV's Alloo gaat lopen, is nog niet bekend.

Lees meer
Matteo Simoni in 'Callboys' (foto: VIER - SBS Belgium 2016)

'Callboys', nieuwe fictiereeks van Jan Eelen dit najaar op VIER - VIDEO

VIER releaset de eerste exclusieve beelden van 'Callboys', de nieuwe fictiereeks van Jan Eelen, met een teaser van dertig seconden in de bioscoop en op de zender.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Top of the Lake' (foto: Canvas - VRT 2014)

Een onthulling van Matt heeft verregaande gevolgen voor Robin. Matt verhoogt zijn inspanningen om Tui te vinden, maar wil nog altijd niet geloven dat ze zwanger is. Uiteindelijk komt het tot een confrontatie tussen Matt en Tui. Ondertussen krijgt Robin de resultaten van de DNA-testen. Ze heeft een ingeving en beseft ineens wat er aan de hand is.

Met: Elisabeth Moss (Robin Griffin), Jacqueline Joe (Tui), David Wenham (Al Parker), Peter Mullan (Matt Mitcham), Thomas M. Wright (Johnno), Holly Hunter (GJ) e.a.

'Top of the Lake', om 22.50 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (30/05)