'Familie': week 47 - PREVIEW

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale (...)

Lees meer

'Sturm der Liebe': week 47 - PREVIEW

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de (...)

Lees meer
Ment TV logo Menttv logo V3

Muziekzender MENT start met ontbijttelevisie

Het wordt vroeg opstaan voor Anneke en Frederik of gewoon met slapende oogjes presenteren. Maandag 19 november gaan ze van start met een ontbijtprogramma tussen 7.00 en 10.00 uur.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 15 november 2018

De Rode Duivels kunnen live net geen miljoen kijkers scoren. 'Thuis' slaagt daar wel weer in. 'Zie Mij Graag' haalt nog net de top 10. 'Expeditie Robinson' blijft net onder de grens van 300.000 kijkers.

Lees meer
'13 Geboden' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Vlaanderen weet eindelijk wie Mozes is!

De identiteit van Mozes is bekend. Na 11 weken spanning weet Vlaanderen eindelijk wie de gewelddadige seriedader is die slachtoffers maakte om naar eigen zeggen de verloedering van de maatschappij aan te klagen.

Lees meer
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Jens Dendoncker is terug met nieuw seizoen van 'Hoe Zal ik het Zeggen?'

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar één ding betekenen: 'Hoe Zal ik het Zeggen?' to the rescue.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Neighbours' (foto: Eén/VRT - © Fremantlemedia 2018)

'Buren': week 47 - PREVIEW

De dagelijkse bezoekjes aan onze Australische tegenvoeters in 'Buren' behoren al jaar en dag tot de vaste gewoontes van heel wat Vlaamse fans. De gebeurtenissen in de levens van Toadie, Karl, Susan en de anderen blijven een vaste afspraak. Wekelijks geven we je graag een preview van de aankomende gebeurtenissen.

logo Eleven Sports logo

Anouk Mertens nieuwe COO van internationale Eleven Sports Group

Eleven Sports heeft Anouk Mertens benoemd tot Chief Operating Officer (COO) van de Eleven Sports Group. Anouk Mertens begon in oktober 2015 als Managing Director van Eleven Sports in België en Luxemburg.

MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' (foto: MTV - © Viacom Benelux 2018)

MTV's 'Ex on the Beach: Double Dutch' is terug met meer drama dan ooit

'Ex on the Beach: Double Dutch' is vanaf zondag wekelijks terug op Viacom-zender MTV, met meer drama dan ooit! Zie hoe sexy singles Brody, Diaz, Djessy, Elias, Lena, Robin, Stacy en Viktor op de prachtige stranden van Curaçao de vakantie van hun leven lijken te gaan beleven.

Sinterklaas en Zwarte Piet (foto: Ketnet - © VRT JOKKO 2018)

De Sint is in het land!: 'Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!'

Vandaag iets na halftwee meerde Sinterklaas met zijn gevolg aan ter hoogte van het Verbindingsdok-Westkaai in Antwerpen. Hij werd er verwelkomd door zijn goede vriend Bart Peeters en de Antwerpse burgemeester Bart De Wever.

'Comfort Food' (foto: njam! - © Studio 100 2018)

Jeroen De Pauw maakt hartverwarmende comfortfood in nieuw njam!-programma

Eten dat je instant gelukkig maakt. Eten dat je nostalgisch maakt. Eten dat troost. Daar is topchef Jeroen De Pauw helemaal verzot op en dat maakt hij klaar in de gloednieuwe reeks 'Comfort Food'.

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' opent nieuw academiejaar

Jeanne Piens is weer terug. 's Lands bekendste kotmadam zet zondag 18 november haar 23ste academiejaar in, met 13 afleveringen van Vlaanderens langstlopende sitcom.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ komt terug met nieuw seizoen

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar één ding betekenen: 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' to the rescue. Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen?

Lees meer
'K3 Roller Coaster' (foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2018)

Hanne, Marthe en Klaasje openen hun roller disco

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan openen Hanne, Marthe en Klaasje officieel de deuren van hun 'K3 Roller Disco'. In hun allereerste fictiereeks, die volledig werd opgenomen in een indrukwekkende 360-graden studio, rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste avonturen tegemoet.

Lees meer
'Over Eten' (foto: Eén - © VRT/Koen Bauters 2018)

Nieuw seizoen 'Over Eten' op Eén

Moeten we morgen met z’n allen veganistisch gaan leven? Wat kunnen we doen aan de gigantische berg voedsel die we wereldwijd verspillen? Waarom eten we meer avocado’s dan boerenkool? Moeten we nog calorieën tellen? En wat zit er nu echt in een frikandel?

Lees meer

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/11)