Kijkcijfers: 'Thuis' blijft populairste programma van Vlaanderen

'Thuis' heeft een topseizoen achter de rug: elke aflevering haalde minstens een miljoen kijkers (live+7). Gemiddeld bereikt 'Thuis' per week iets meer dan twee miljoen Vlamingen ofwel 33 % van de (...)

Lees meer
'Chef in je Oor' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Dinsdag stoemp met worst voor Patsy en Wouter in 'Chef in je Oor'

Dominique verdedigt zijn eer met stresskip Patsy aan zijn zijde. Patsy woont in Deurne en werkt als verkoopster in een supermarkt. Ze hoort het regelmatig in Keulen donderen als klanten haar met culinaire vragen aanklampen.

Lees meer
'Met Vier in Bed' - Casa Utopia (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Dinsdag in 'Met Vier in Bed': Casa Utopia in Alcaucin

Het tweede logeeradres van deze Spaanse week ligt in Alcaucín, een bergdorpje op een half uur rijden van de kust. Sinds een jaar is hier Casa Utopia gevestigd, de B&B van Elke en Guy.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 24 (2017) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Wallonië? Het antwoord krijg je in de officiële top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Lees meer
Karrewiet (Ketnet - © VRT)

Ketnet lanceert 'Karrewiet'-app

'Karrewiet' brengt dagelijks nieuws voor, door en over kinderen. Met het belangrijkste nieuws van de dag, het weer, duiding bij het wereldnieuws en de leukste weetjes op kindermaat is 'Karrewiet' al 15 jaar een vaste waarde.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 22, 23, 24 en 25 juni 2017

Alle zenders komen stilaan in zomerritme. En dat heeft zo zijn gevolgen. De seizoensfinale van 'Thuis' is de enige uitschieter van het ganse weekend. Zondag keken heel wat wielerliefhebbers naar het BK in Antwerpen.

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Dinsdag in 'Telefacts': te rijk om voor je kinderen te zorgen

Wat als je zo rijk bent dat je de hele opvoeding van je kinderen kan uitbesteden? Wat vroeger alleen maar gangbaar was in adellijke en koninklijke middens, is vandaag ook voor veel nieuwe rijken vanzelfsprekend geworden.

MTV logo V3 MTV

MTV verhuist naar kanaal 213 bij Proximus

Kijk jij MTV via Proximus? Dan hebben we nieuws voor je! MTV verhuist vanaf maandag 3 juli naar kanaal 213.

Adriaan Van den Hoof in 'Switch' (foto: Eén - © VRT 2016)

Adriaan Van den Hoof is terug met 'Switch' en lanceert 'De Switch game'

Vanaf maandag 26 juni spelen in het tweede seizoen van 'Switch' opnieuw vijf kandidaten een quiz zonder punten, met Adriaan Van den Hoof als de geknipte presentator. Spelplezier verzekerd, want de kijkers kunnen vanaf dit seizoen zelf 'switchen' met de gloednieuwe razendspannende quiz-app van 'Switch' waarbij ze hun eigen personage kunnen creëren en zichzelf en hun vrienden uitdagen.

Spike

Wie gaat door naar de finale van 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'?

Vier kandidaten strijden in deze zevende aflevering nog steeds om de titel van de eerste 'Ink Master van de Lage Landen'.

'Chef in je Oor' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

'Chef in je Oor' start met een culinaire vendetta tussen Dominique Persoone en Peppe Giacomazza

Twee topchefs, twee keukens, twee hopeloze keukenklunzen en twee microfoons. Dat zijn de ingrediënten van deze spannende kookwedstrijd waarin de klunzen het tegen elkaar opnemen.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
logo Canvas logo

Nu al voorgesteld: het najaar van Canvas

Het gaat goed met Canvas. De lineaire kijk- en waarderingscijfers zijn al een tijdje aan het stijgen. Uitgesteld en digitaal kijken zorgen voor een extra boost in het bereik.

Lees meer
Herman Verbruggen is de nieuwe stem van 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2015)

VIER kiest nieuwe stem voor 'Komen Eten'

Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske van 'FC De Kampioenen', keert dit najaar niet terug als de stem van het VIER-programma 'Komen Eten'. Na 5 seizoenen komt er een einde aan de samenwerking.

Lees meer
Sandra Bekkari (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Sandra Bekkari dit najaar in plaats van Sofie Dumont bij VTM

De populaire gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari is hot. Ze staat al meer dan twee jaar onafgebroken in de boekentop 10 met haar Nooit Meer Diëten-reeks. En wordt gesmaakt door Vlaanderen omwille van haar toegankelijke keuken waar iedereen, ook kinderen, van houden.

Lees meer

Kijktip van de dag

'Chef in je Oor' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Na de overwinning van Peppe moet Dominique Persoone uit zijn pijp komen. Maar het lot van de chefs ligt letterlijk in de handen van twee beginners die hun leven lang de keuken hebben ontweken. Ze krijgen vandaag een kookles die ze niet snel zullen vergeten. Op het menu staat stoemp met zelfgedraaide worst. Ze krijgen daarbij de hulp van keukenklunzen Wouter & Patsy. Patsy werkt als verkoopster in een supermarkt. Ze hoort het regelmatig donderen in Keulen als klanten haar met culinaire vragen aanklampen. De kookervaring van zijn kookklungel Wouter beperkt zich tot een sandwich met choco. Zijn mesvaardigheden zijn dan ook ondermaats...

'Chef in je Oor', om 20.00 uur op VIER.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (25/06)