'Spitsbroers' en 'Beau Sejour' gaan internationaal

Productiehuis deMENSEN heeft voor haar eerste twee fictiereeksen een wereldwijde distributiedeal gesloten met het Franse Lagardère Studios Distribution.

'Beau Séjour' wordt pas in 2017 (...)

Lees meer
logo stubru logo studio brussel logo

'Mia' van Gorki beste Belgische nummer in '100 van Eigen Kweek'

De luisteraars van Studio Brussel hebben 'Mia' van Gorki voor het tweede jaar op rij gekroond tot het beste Belgische nummer. Op de tweede plaats staat 'Instant Street' van dEUS.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 11 februari 2016

'Copy Beest' start erg bescheiden op En, waardoor ook 'Mag ik u Kussen?' best wat kijkers inlevert. 'Nicholas' blijft ruim een half miljoen fans betoveren. 'Van Gils & Gasten' doet het donderdag wel hl erg goed.

Lees meer
'House Of Cards' (Netflix)

Netflix geeft eerste trailer 'House Of Cards 4' vrij

'Frank en Claire Underwood zetten hun strijd om de macht voort, en vertrappelen iedereen die hen in de weg staat. Elkaar incluis', zegt Netflix. Bekijk hier alvast de nieuwe trailer.

Lees meer
Bieke Ilegems (foto: TVvisie -  Joke Devliegher 2015)

Schrijf je in voor 'Vind Je Lief' op En

Hoewel de eerste reeks van 'Vind Je Lief' met Bieke Ilegems niet echt een zomerse hoogvlieger was op En, plant de zender toch een nieuwe jaargang van het datingprogramma.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Netflix logo

Jared Padalecki en David Sutcliffe ook terug in vervolgserie 'Gilmore Girls'

Veel originele castleden zijn terug voor de nieuwe vier afleveringen van 'Gilmore Girls' die exclusief op Netflix te zien zullen zijn.

Groep 'De Noodcentrale' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2016)

Binnenkort nieuw op En: 'De Noodcentrale'

En stelde donderdag 'De Noodcentrale', een reeks die een indringende blik werpt op het kloppend hart van de hulpdiensten, voor. Dat gebeurde op de Europese dag van het noodnummer 112.

Sam De Bruyn (foto: TVvisie -  Nico De Freyn 2015)

Luistercijfers: Qmusic meest beluisterde zender bij 18-34 jarigen

Het CIM heeft vanmorgen de nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse radiomarkt bekend gemaakt. Deze resultaten bestrijken de periode van 24 augustus tot en met 20 december 2015.

'De Strafste School' (foto: MNM -  VRT 2013)

Luistercijfers: Ruim 3 miljoen Vlamingen luisteren naar VRT-radio

Radio blijft een populair medium in Vlaanderen: bijna 78% van de Vlamingen luistert dagelijks naar de verschillende publieke en private radiozenders in ons land.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 10 februari 2016

Na de traditionele miljoenentoppers wordt de koek plots heel anders verdeeld door het succes van 'Temptation Island' op VIJF. Dat scoort zo'n 410.783 kijkers en zoiets voelen de andere programma's natuurlijk.

Marieke Dilles in 'Vermist' (foto: VIER -  SBS Belgium 2016)

Marieke Dilles in nauwe schoentjes in 'Vermist'

Marieke Dilles staat voor hete vuren in de tweede aflevering van 'Vermist'. Haar personage Eva komt oog in oog te staan met een verdachte, en de loop van zijn revolver staat op haar gericht...

DOSSIER: Voorjaar 2016: alle plannen (BE)

volledig dossier
Groep 'De Noodcentrale' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2016)

Binnenkort nieuw op En: 'De Noodcentrale'

En stelde donderdag 'De Noodcentrale', een reeks die een indringende blik werpt op het kloppend hart van de hulpdiensten, voor. Dat gebeurde op de Europese dag van het noodnummer 112.

Lees meer
'Molenbeek' (foto: En -  VRT 2016)

Binnenkort nieuw op En: 'Molenbeek' - VIDEO

Op maandag 22 februari start 'Molenbeek' op En. In deze vierdelige documentairereeks trekt Eric Goens naar Molenbeek, op zoek naar het echte gezicht van de stad.

Lees meer
Dieter Coppens , copy beest

Acht dieren en hun bijzondere talent: 'Copy Beest'

In het nieuwe dierenprogramma 'Copy Beest' stort Dieter Coppens zich acht weken lang in een spannend avontuur en krijgt de kijker een uniek inzicht in hoe dieren de mens fascineren, inspireren en helpen.

Lees meer

Kijktip van de dag

VTM logo

Weduwnaar Benjamin Mee woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld rond, op zoek naar avontuur. Op een dag besluit hij echter dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Hij koopt een oud huis met een flinke lap grond en de daarbij behorende dierentuin: Rosemoor Animal Park. De dierentuin zit financieel in slechte papieren en dreigt haar deuren te moeten sluiten, ondanks de tomeloze inzet van oppasser Kelly Foster en haar gedreven team.

Met: Matt Damon (Benjamin Mee), Scarlett Johansson (Kelly Foster), Thomas Haden Church (Duncan Mee), Elle Fanning (Lily Miska), Colin Ford (Dylan Mee).

'We Bought a Zoo', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (11/02)