Klacht Kirsten Janssens tegen 'De Ideale Wereld' ongegrond

De Raad voor de Journalistiek oordeelt de klacht van Kirsten Janssens, bekend uit 'The Sky is the Limit', tegen het VIER-programma 'De Ideale Wereld' onontvankelijk, 'omdat dit programma geen (...)

Lees meer

Nieuwe reeks 'Beroepen Zonder Grenzen' vanaf maandag op En - VIDEO

Vanaf maandag 20 oktober volgt En elke week vier collega's naar een andere uithoek van de wereld in het derde seizoen van 'Beroepen Zonder Grenzen'.

Acht weken lang staat telkens een ander beroep (...)

Lees meer
Maarten Cox (foto:  TVL 2014)

'studioTVL' gaat dieper in op het Ebola-virus

Wat is Ebola? Moeten we er schrik van hebben? Ebola in Limburg, kan dat? Maandag bij 'studioTVL' geeft het Agentschap Zorg & Gezondheid antwoord op al deze vragen.

Lees meer
'De Jurk' (foto: Vitaya -  MEDIALAAN 2014)

Nieuwe week van 'De Jurk' op Vitaya: van klassiek lang tot sexy kort

Van maandag 20 tot donderdag 23 oktober staan opnieuw enkele kritische bruidjes samen met hun vaak ng kritischere familie en vrienden te popelen om hun trouwjurk uit te kiezen of opnieuw te passen.

Lees meer
Foo Fighters

Sonic Highways van Foo Fighters bij OP12 en Canvas

Sonic Highways is een reeks muzikale documentaires van HBO waarin Dave Grohl van Foo Fighters op zoek gaat naar het muzikale erfgoed en de culturele context van de acht Amerikaanse steden waarin de band hun nieuwe, gelijknamige album hebben opgenomen.

Lees meer
'Boer zkt Vrouw' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

'Boer zkt Vrouw' volgt Kelly en Antoine op reis in New York - PREVIEW

Terwijl Nathalie, Peter-Jan en Luc - die vandaag al moet kiezen - eerst nog moeten ontdekken wie hun favoriete reisgezel is, maakt het dolverliefde stel Kelly en Antoine zich op voor hun eerste trip samen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Amateurs' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Is het einde van De Pajotters nabij in 'Amateurs'?

Op maandag 20 oktober is de fictiereeks 'Amateurs' aan de voorlaatste aflevering toe. Ondanks dat De Pajotters ondertussen weten dat ze genomineerd zijn voor het Koninklijk Landjuweel, is de droom om in de Bourla Schouwburg te staan verder weg dan ooit tevoren.

Anita uit Muizen in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

Een dierenkok, een schlagerzanger en een extra zintuig in 'Komen Eten'

In een nieuwe week van 'Komen Eten' geven Anita, Torsten, Stef en Hilde het beste van zichzelf in de keuken en daarbuiten. Ze proberen hun gasten in de watten te leggen en halen daarvoor alles uit de kast.

'De Keuken van Sofie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Rocker Axl Peleman brengt zijn gitaar mee naar 'De Keuken van Sofie'

Sofie blijft de kijker aangenaam verrassen met bekende souschefs die haar week na week komen vergezellen. De kookgasten die de laatste weken de revue passeerden dreven het kijkcijfer almaar hoger.

Q-music logo 2013

Het Geluid van Q-music is geraden na 41 dagen

Het spannendste radiospel van Vlaanderen is gespeeld. Na 41 dagen en 547 pogingen belde Q-luisteraar Monique Abrahams (49) uit Lommel zaterdag om 17.30 uur met het juiste antwoord.

Stoorzender

'Stoorzender' is terug op TVL

Op zondag 4 mei 2014 lanceerde TV Limburg het gloednieuwe jongerenprogramma 'Stoorzender'. Stoorzender is de nieuwe jongerenredactie waar jongeren sinds eind 2013 aan de slag kunnen met radio, video, foto en tekst.

Sporza logo V3

Wereldbeker veldrijden van Valkenburg op Sporza

Zondag is er een hele namiddag sport op Canvas. Met om 15.00 uur live verslag van de Wereldbeker veldrijden mannen in Valkenburg, voorafgegaan door een samenvatting van de vrouwen.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Erik Van Looy en jury 'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

Dinsdag start 'De Slimste Mens ter Wereld' weer op VIER

Nog even mag Gilles De Coster zichzelf laten aanspreken met Slimste Mens ter Wereld. Nog heel even, want Erik Van Looy gaat vanaf dinsdag 14 oktober op zoek naar zijn opvolger.

Lees meer
'De Wereld Van...' (foto: Ketnet -  VRT 2014)

Ketnet start met eerste celebrity-docureeks 'De Wereld Van'

'De Wereld Van' krijgen de Ketnetters een exclusieve kijk op de wereld van 24 Bekende Vlamingen: 24 inspirerende persoonlijkheden nemen de Ketnetters mee op sleeptouw en tonen hoe ze werken, leven en wonen, hoe ze zich ontspannen en genieten van het leven.

Lees meer
'Safety First' (seizoen 2) (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

'Safety First' met nieuw seizoen terug op VTM

Na een succesvol eerste seizoen, met minstens wekelijks 1 miljoen kijkers, van de sitcom 'Safety First' was het heel snel geweten dat er een tweede seizoen zou gemaakt worden over de verhalen rond de bewakingsfirma van Dirk Porrez (Bruno Vanden Broecke).

Lees meer

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/10)