Soul queen Mentissa wint 'The Voice Kids'

Coach Natalia had het voorspeld: de winnaar van 'The Voice Kids' komt uit haar team. De intussen 15-jarige Mentissa Aziza uit Denderleeuw ging na een wervelende finale met de prijzen aan de haal en (...)

Lees meer

'VTM NIEUWS' wint zilver op de Eyes & Ears Awards of Europe

De studio van 'VTM NIEUWS' heeft zilver gewonnen in de categorie 'best studio & set design' van de Eyes & Ears Awards of Europe.

In deze prestigieuze competitie strijden zenders voor prijzen in (...)

Lees meer
NETFLIX

Netflix deelt teaser van nieuwe originele serie 'Bloodline' - VIDEO

Vandaag deelt Netflix het allereerste beeld van de nieuwe Netflix Original-serie 'Bloodline' die in maart 2015 in premire zal gaan bij Netflix in alle regio's.

Lees meer
JIM Explore

JIM Explore opent deuren tijdens herfstvakantie in Gent

Naar jaarlijkse gewoonte komt JIM tijdens de herfstvakantie naar buiten en het jongerenmerk doet dat dit jaar met het nieuwe initiatief JIM Explore.

Lees meer
Jeroen Meus (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2014)

'Dagelijkse Kost' sluit de week af in Gent en Sint-Truiden

Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

Lees meer
'Vikings' (foto: 2BE - MEDIALAAN 2014)

Nieuw seizoen van 'Vikings' vanaf zondag op 2BE

Goed nieuws voor de fans van de Emmy award-winnende dramareeks 'Vikings'. Vanaf 26 oktober laat 2BE het eerste seizoen naadloos overlopen in het tweede.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Knapste Student Erik met Joke Van de Velde (foto: Q-music - MEDIALAAN 2014)

Q-music verkiest Erik tot Knapste Student van Vlaanderen

P-Magazine pakt uit met een zoektocht naar de Knapste Studente van Vlaanderen. Er kwam heel wat kritiek op deze wedstrijd. Want is ze niet wat seksistisch? Natuurlijk!

TVV 'Home And Away' Georgie Parker (Roo) in 'Home and Away' (foto: VTM - MEDIALAAN 2014)

Inhouden 'Home and Away' (week 44) online - PREVIEW

Elke werkdag even wegdromen van zonnige stranden en mooie mensen aan de Australische kust. Maar ook meeleven met de problemen en de zorgen van de inwoners van Summer Bay. Dat is het beproefde recept van 'Home and Away' op VTM.

TVV Familie Marianne Devriese (Evy), Mathieu Michiels (Menno) in 'Familie' (foto: VTM - MEDIALAAN 2014)

'Familie': inhouden week 44 online - PREVIEW

Evy komt langzaam maar zeker in de greep van Menno terecht. Ze beseft dat echter te laat. Veronique broedt op een plan om Peter een hak te zetten. Die is echter druk bezig met zijn modellenbureau. Jelle moet een spreekbeurt over de eerste wereldoorlog maken.

TVV Thuis Mark Willems en Tina Maerevoet als Luc en Paulien in 'Thuis' (foto: En - VRT 2014)

'Thuis': inhouden week 44 online - PREVIEW

Sam ziet de toekomst somber in nu er een zware schadeclaim boven haar hoofd hangt. Er is nieuws van Julia. Femke en Peter laten zien hoe sterk ze samen zijn. Emma komt terug thuis en Paulien en Luc willen bij Julia in Afrika zijn.

Koen Fillet als Anatool (foto: Radio 1 - VRT 2014)

Boek.be, Stripgids en Radio 1 gaan op zoek naar de Beste Belgische Strip

Het thema van de Boekenbeurs dit jaar is strips. Aanleiding voor Radio 1 om vanaf vandaag op zoek te gaan naar de beste Belgische strip. Een jury van stripexperts stelde een longlist van 20 titels samen.

Ornelis & Vancoillie verbreken Wereldrecord Ontbijt op Bed (foto: Q-music - MEDIALAAN 2014)

Ornelis & Vancoillie verbreken Wereldrecord Ontbijt op Bed

Poging geslaagd! Q-dj's 'Ornelis & Vancoillie' zijn samen met hun luisteraars in het Guinness World Records-boek geraakt. Na wat research kwamen ze namelijk uit bij een wereldrecord dat volledig bij hen past: het Wereldrecord Ontbijt op Bed.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De Recherche' (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2014)

Binnenkort op VIER: 'De Recherche'

De makers van 'De Rechtbank' keren terug naar Gent, waar de eerste reeks van het programma werd gefilmd. Maar dit maal wordt het werk van de rechercheurs van politie getoond.

Lees meer
'Helden van de Lach' (foto: Canvas - VRT 2014)

Eerste aflevering 'Helden van de Lach' met Geert Hoste

Comedy in Vlaanderen is volwassen geworden. Sommige comedians zijn haast even populair als pop- en sportsterren. De tijd is dus rijp voor een reeks volwaardige biografische documentaires over deze topartiesten.

Lees meer
'Flying Doctors' (foto: En - VRT 2014)

Gengageerde 'Flying Doctors' trekken op roadtrip door de lucht

Drie gengageerde dokters en een piloot brengen een ambulancevliegtuig naar het Virungapark in Oost-Congo. De reeks 'Flying Doctors', vanaf 4 november te zien op En, volgt het viertal op het avontuur van hun leven.

Lees meer

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3

Nadat zijn romantisch huwelijksaanzoek uitdraait op een fiasco, belandt Anderson op liefdesgebied in een dipje. Een jaar later maakt zijn beste vriend Ted hem duidelijk dat het tijd is om weer te gaan daten. Die fase wil Anderson het liefst overslaan. In een tearoom vraagt hij daarom de eerste vrouw die hij tegenkomt, serveerster Katie, ten huwelijk. Zij kan ook wel een boost in haar leven gebruiken en zegt onmiddellijk 'ja'.

Met: Jason Biggs (Anderson), Isla Fisher (Katie), Joe Pantoliano (Smitty), Edward Herrmann (Lyle), Audra Blaser (Vanessa).

'Wedding Daze', 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (22/10)