JIM zendt voor laatste keer uit op woensdag 16 december

Op woensdag 16 december zal JIM voor de laatste keer uitzenden. In aanloop presenteren JIM-gezichten Niko Van Driessche en Britt Valkenborghs vanaf maandag 30 november tot dinsdag 15 december 'Check (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 26 november 2015

'Thuis' gaat als enige over het miljoen. 'Familie' blijft hangen op de achtste plaats. 'Safety First' kan dan weer, ook in herhaling, opnieuw heel wat fans boeien. 'De Slimste Mens ter Wereld' is het vierde best bekeken programma van de avond.

Lees meer
Rudi Vranckx (foto: Canvas -  VRT/Gert Verbelen 2015)

Rudi Vranckx te gast bij Thomas Vanderveken

Zaterdag ontvangt Thomas Vanderveken in 'Alleen Elvis' VRT-journalist en oorlogsverslaggever Rudi Vranckx. De Golfoorlog, grote conflicten in het Midden-Oosten, de Arabische Lente: hij wil er bij zijn, met zijn eigen ogen zien wat er gebeurt.

Lees meer
Kanaal Z logo kanaalz V3

Kanaal Z laat jonge leiders en inspirerende mentoren aan het woord

Ook dit jaar is Kanaal Z een partner van het project 'Young Leaders, Inspiring Mentors'. Tijdens dit project worden 15 talentvolle jonge managers een jaar lang gecoacht door 15 inspirerende mentoren uit diverse sectoren: het bedrijfsleven, de politiek, de culturele of sociale wereld.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 25 november 2015

'De Slimste Mens ter Wereld' kan nog eens pieken met meer dan 900.000 fans. 'Thuis' neemt wat ademruimte na de recordscore van de dag ervoor. 'Blokken' bewijst dat het er nog steeds staat en ook 'De Buurtpolitie' scoort.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

logo Radio 1 logo radio1

Klimaatexperts beantwoorden vragen van Radio 1-luisteraars

Vanaf maandag 30 november onderhandelen wereldleiders en wetenschappers in Parijs over gezamenlijke doelstellingen om onder andere de opwarming van de aarde te stoppen.

logo n logo V3 n V3

En zendt herdenkingsplechtigheid aanslagen Parijs uit

En zendt vrijdag live rond 10.30 uur de herdenkingsplechtigheid uit in Parijs in een extra 'VRT nieuws live'.

KADET

Nieuwe kinderzender KADET start op vrijdag 18 december

Op vrijdagnamiddag 18 december om 16.00, vlak voor de kerstvakantie, is het zover: dan start de nieuwe kinderzender KADET. Op de zender zullen voornamelijk internationale animatie- en live actionreeksen uitgezonden worden zoals 'Star Wars Rebels', 'Ultimate Spider-man' en 'Transformers'.

'Clinch' (foto: Canvas -  VRT 2015)

Eerste beelden nieuwe Canvas-fictie 'Clinch' - VIDEO

Ook na afloop van 'Bevergem' blijft Canvas inzetten op een alternatief Vlaams fictieaanbod. 'Clinch' is een zesdelige reeks van op zichzelf staande verhalen waarin telkens drie personages met elkaar worden geconfronteerd.

'The Voice Kids' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

Bekend gezicht in tweede Blind Auditions van 'The Voice Kids'

Het tweede seizoen van 'The Voice Kids' heeft zijn start niet gemist. Gemiddeld 907.000 kijkers nestelden zich op vrijdagavond in de zetel en lieten zich wegblazen door een kersverse lichting muzikale pareltjes.

Sonia uit Brakel in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2015)

Donderdag in 'Komen Eten': Sonia uit Brakel

De 53-jarige Sonia houdt van koken, want zo komt ze helemaal tot rust. Ze is bijzonder perfectionistisch en wil dat alles perfect loopt volgens plan. Maar dat is in 'Komen Eten' natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan.

DOSSIER: Besparingen bij de VRT: openbare omroep in crisis

volledig dossier
VRT logo V3

VRT krijgt vier jaar tijd om te besparen

De VRT krijgt vier jaar tijd om de opgelegde besparingen uit te voeren. Dat is dubbel zolang dan eerst werd vooropgesteld. Dat weet De Tijd.

Lees meer
VRT zenders in gevaar

Programmamakers VRT nemen het op voor hun bedrijf

Een opmerkelijke boodschap die dinsdag op Facebook verscheen. Een aantal VRT-medewerkers postte een niet mis te verstane boodschap op de sociale website. Een noodkreet om de besparingen een halt toe te roepen.

Lees meer
VRT toren

VRT-directie moet besparingsplan overdoen

Het Transformatieplan van de VRT, dat is het besparingsplan dat door de directie van de openbare omroep werd opgesteld, voldoet niet. Dat heeft de Raad van Bestuur beslist.

Lees meer

Kijktip van de dag

Tennisbal

Belgi staat in de finale van de Davis Cup. Een historisch momentje dat je niet mag missen. Vanavond worden de eerste twee enkelspelen afgewerkt tussen de Belgen en de Britten. Geniet van het prachtige tennis van onder andere David Goffin en Andy Murray.

'Sporza: Davis Cup 2015', om 18.00 uur op Canvas

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (26/11)