'Marsman' grote winnaar van 'Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren'

In Plopsaland De Panne zijn zaterdagavond de 'Televisie Sterren' uitgereikt. De prijzen werden verdeeld tussen de grote zenders VTM, VRT en VIER. De enige die twee sterren mee naar huis nam was het (...)

Lees meer
Louis Talpe in Spitsbroers

Louis Talpe heeft nieuwe verovering beet in 'Spitsbroers'

Voor Dennis wordt het in 'Spitsbroers' duidelijk dat de wereld van het voetbal er toch eentje is met een flinke portie glamour, vrouwen en seks. Al snel wordt duidelijk dat Roel (Louis Talpe) zijn focus vooral legt op uitgaan, en vrouwen. Zo vleit playmate Daisy Olie zich bevallig aan zijn zijde

Lees meer
'Afspraak in Rio' (foto: En -  VRT 2014)

Laatste aflevering van 'Afspraak in Rio'

Maandag wordt de laatste aflevering van dit seizoen uitgezonden. Daarin zal onder andere te zien zijn hoe judoka Charline Van Snick na een akelig jaar vol muizenissen een glorieuze terugkeer viert op het Grand Prix-toernooi van Dsseldorf.

Lees meer
De keuken van Sofie met Ella Leyers

Ella Leyers bereidt zelfgemaakte 'De Keuken van Sofie-pizza'

Ella Leyers is de komende week de nieuwe souschef in 'De Keuken van Sofie'.De nieuwe gaste is niet bepaald een keukenprinses.'Ik sta niet veel in de keuken. Ik eet elke dag s middags warm en als ik dan s avonds thuis kom is beginnen koken het laatste waar ik dan zin in heb.'

Lees meer
'Liefde voor Muziek' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

De songs van Tom Helsen zijn aan de beurt in 'Liefde voor Muziek'

Muzikant, singer-songwriter, humorist, gevoelsmens en bovenal een echte gezinsman en trotse vader van vier kinderen: Tom Helsen is het allemaal. In de vijfde aflevering van 'Liefde voor Muziek' staan zijn grootste hits centraal.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Jacques Vermeire in Kroost

'Kroost': het portret van een smoel, Jacques Vermeire

In 'Kroost' praat Jacques voor het eerst over zijn ziekte, zijn carrire, over zijn opvoeding en over zijn passie voor het podium. Een portret van een smoel.

'Sex and the City' (foto: VT4)

'Sex And The City'-ster speelt de hoofdrol in 'Divorce'

Sarah Jessica Parker heeft opnieuw een hoofdrol in een televisieserie te pakken. Na 'Sex And The City' maakt ze haar opwachting in een comedyserie 'Divorce'. Zo staat te lezen op HLN.

Reizen Waes in Amerika

Tom Waes belandt op Route 65 in 'Reizen Waes'

Tom Waes wil al heel lang een roadtrip door Amerika maken. Wel geen Route 66 voor Tom, die doet echt iedereen. Gewoon eentje minder dan maar: Route 65, een belevenis!

'So You Think You Can Dance' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

Top 12 gaat nieuwe uitdaging aan in 'So You Think You Can Dance'

De vierde liveshow belooft er n vol verrassingen te worden. De top 12 treedt aan met een groepschoreo in de dansstijl waar de kijkers zelf online voor gekozen hebben: hiphop door choreograaf Roy Julen.

Logo 'Thuis' logo Thuis

'Thuis': inhouden week 17 online - PREVIEW

'Thuis' is al jaar en dag d favoriete soap van Vlaanderen. Gemiddeld zitten 1,2 miljoen mensen van maandag tot vrijdag voor het scherm om mee te genieten van de gebeurtenissen in het leven van alle personages. Ook zo benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees snel!

Soulwax (foo: Canvas -  VRT 2012)

Soulwax vraagt Canvas zendschema aan te passen

Iedere zondagavond brengt Canvas in 'Headliners' muziekdocumentaires op het scherm. Voor zondag 19 april stond 'Soulwax XL' gepland, maar in extremis schrapt Canvas op vraag van het management van Soulwax deze documentaire.

DOSSIER: Mijn Pop-uprestaurant! II

volledig dossier
'Asparaguus' Hasselt, Dries en Guus winnen eerste wildcard van 'Mijn Pop-up Restaurant' (foto: VTM)

Eerste wildcard 'Mijn Pop-up Restaurant' voor Guus en Dries

Feest in Hasselt! De felbegeerde eerste wildcard ging donderdagavond naar het duo Guus en Dries die onlangs hun pop-up restaurant openende in Hasselt.

Lees meer
De vijf duo's van 'Mijn Pop-uprestaurant!' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2015)

Welk duo krijgt de wildcard in 'Mijn Pop-uprestaurant!'

Voor de jury de winnaar van de wildcard bekend maakt. Brengt ze eerst nog een bezoek aan 'BUFF' in Oostende. Naast de wildcard krijgt het winnende duo ook een masterclass van sterrenchef Peter Goossens.

Lees meer
Jeroen Meus met zijn echtgenote op de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren (foto: TVvisie -  Jolien Bueken 2014)

Jeroen Meus recenseert in Mijn Pop-uprestaurant!

Jeroen Meus schuift vanaf volgende week drie afleveringen lang zijn benen onder tafel in het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant!'.

Lees meer

Kijktip van de dag

En logo n logo V3

In de olifantentempel in Planckendael is iedereen in opperste staat van paraatheid, want een van de twee zwangere olifanten vertoont tekenen van ween. De verzorgers brengen alles klaar voor de mogelijke bevalling. In Planckendael moeten de jongen leren om zelfstandig te eten daarom worden ze gesoleerd van hun ouders. Al 50 okapi's werden er geboren in de ZOO. Nu is hun hoop gevestigd op het koningskoppel Yenthe en Bondo maar de opdracht lijkt moeilijker dan verwacht.

'De zoo:achter de schermen', om 20.00 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/04)