Aljosja schrijft open brief naar aanleiding van 'Blind Getrouwd'

Het is maandag een heftige aflevering geweest van 'Blind Getrouwd'. Het sprookje tussen Mike en Marjolein is ten einde. Voor het eerst in de geschiedenis van het programma kapt een koppel met 'het (...)

Lees meer
'Control Pedro' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

'Control Pedro' genomineerd voor International Format Award

'Control Pedro' is genomineerd voor een Internationale Format Award in de categorie Best Multi-Platform Format 2018. Dat maakte het vakblad C21 International zopas bekend. 'Control Pedro' is een programma van Woestijnvis voor VIER en loopt intussen met een tweede seizoen op de zender.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 19 maart 2018

'Blind Getrouwd' beroerde maandag danig de gemoederen bij meer dan 1 miljoen kijkers. Ook 'De Infiltrant' scoort goed. Verder kunnen ook 'Politie 24/7' en 'De Kleedkamer' mooie cijfers voorleggen.

Lees meer
'Pano' (Eén)

'Pano' onderzoekt posttraumatische stressstoornis na aanslagen Brussel

Twee jaar na de aanslagen van 22 maart onderzoekt 'Pano' in zijn reportage komende woensdag posttraumatische stressstoornis (PTSS) bij slachtoffers van de aanslag. Welke impact hebben de gebeurtenissen vandaag nog? Mensen met PTSS dragen immers geen zichtbare lichamelijke letsels met zich mee, maar worstelen mentaal nog elke dag met dit onderbelicht fenomeen.

Lees meer
logo njam! logo

Proef 'De Gezonde Goesting' vanaf 21 maart op njam!

Vanaf woensdag 21 maart laat healthy foodie Steffi Vertriest verschillende aspecten uit haar healthy way of life los op alle njam!-kijkers. Ze toont de beste recepten om die gezonde levensstijl te stimuleren, extra tips & tricks om bij te leren en massa's kidsproof- en on the go-gerechten om te inspireren.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Nieuw bij VTM: 'Helden van de Kinderkliniek'

Het kinderziekenhuis van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA), het Koningin Mathilde Moeder en Kindcentrum, is véél meer dan een hospitaal.

'The Vietnam War' (foto: Canvas/VRT - © PBS 2018)

Nieuw op Canvas: 'The Vietnam War'

'The Vietnam War' van PBS is de meest prestigieuze en alomvattende reeks ooit over de oorlog in Vietnam. De tiendelige serie vertelt het volledige verhaal van het controversiële conflict: van de diepe wortels in het kolonialisme en de ontmanteling van Frans Indochina tijdens de eerste Vietnamoorlog, over de tweede Vietnamoorlog met de Amerikanen (1955-1975), tot de gevolgen vandaag.

Logo 'Thuis' logo Thuis

Peter Van de Velde nieuw in 'Thuis'

In de Eén-soap 'Thuis' duikt vanaf dinsdag een nieuw en toch vertrouwd gezicht op. Niemand minder dan Peter Van de Velde, bekend van oa. 'Piet Piraat', zal de rol van zwemcoach op zich nemen.

'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond': An Lemmens en Dina Tersago (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dit zijn de vijf boeren van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

Cupido zal zijn pijlen dit najaar bij VTM wel heel ver moeten schieten wanneer vijf Vlaamse boeren in het buitenland, op zoek gaan naar een vrouw van hier in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

'Matchmakers' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Jani presenteert het gloednieuwe 'Matchmakers' op VIER

Wat als een single 'toevallig' iemand leuk tegen het lijf loopt, maar niet weet dat hij aan het daten is, alles gefilmd wordt en zijn vrienden live meekijken?

Evy Gruyaert (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

Chez Claire chez 'Leeuwenkuil'

In de voorlopig voorlaatste aflevering van 'Leeuwenkuil' wagen een heleboel nieuwe en ervaren ondernemers hun kans op een investering van onze leeuwen en hopelijk zo ook op een stevige groei.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond': An Lemmens en Dina Tersago (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Dit zijn de vijf boeren van 'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond'

Cupido zal zijn pijlen dit najaar bij VTM wel heel ver moeten schieten wanneer vijf Vlaamse boeren in het buitenland, op zoek gaan naar een vrouw van hier in 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond'.

Lees meer
'Expeditie Robinson' (foto: VIER - © SBS Belgium 2018)

VIER zoekt avontuurlijke Vlamingen voor 'Expeditie Robinson' - OPROEP

18 jaar na het allereerste seizoen op het toenmalige VT4 brengt VIER dit najaar de oerversie van 'Expeditie Robinson' terug op het scherm.

Lees meer
logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Dankzij Ketnet met het gezin op parcours Ronde van Vlaanderen

Voor het eerst zal het parcours van De Ronde van Vlaanderen toegankelijk zijn voor gezinnen. Op zaterdag 31 maart organiseert Ketnet De Ronde van Vlaanderen voor families.

Lees meer

Kijktip van de dag

'F-16' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2018)

De F-16 is het belangrijkste gevechtsvliegtuig in België, wie ermee vliegt is een echte elitepiloot. Voor het eerst laten de Belgische F-16 piloten zich volgen in een reportagereeks. Piloten zoals Scalle, Tobi, Barry, Gizmo en Sprinkler spreken voor het eerst over hun werk, hun motivatie en hun band met hun toestel. Piloot Gadis spreekt over de gevaarlijke acties boven IS-gebied in Syrie en Irak.

'F-16', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (19/03)