Canvas wordt crossmediaal merk mt meer aandacht voor jongeren

Vanaf april volgend jaar wordt gestart met het nieuwe Canvas. De naam Canvas, een ijzersterk merk, blijft en men is nu volop bezig met de invulling van de zender.

Elk nu bestaand Canvasprogramma (...)

Lees meer
Boomerang

Laatste seizoen van 'LazyTown' start in oktober op Boomerang

Ben Tennyson heeft al veel gevaarlijke waters doorzwommen in zijn gevechten tegen de buitenaardse wezens, maar voor het eerst staat hij oog in oog met weerwolven, mummies en monsters!

Lees meer
Elly Vervloet en Paul Peyskens (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2014)

Vernieuwing van Canvas: bio Paul Peyskens en Elly Vervloet

Paul Peyskens is vanaf vandaag de nieuwe netmanager van Canvas. Collega-projectleider Elly Vervloet neemt de zakelijke leiding van de televisienetten op zich en volgt hiermee business manager Hilde Debackere op.

Lees meer
TVV Thuis Mathias Vergels, Mark Willems, Myriam Bronzwaar als Lowie, Luc, Julia in Thuis (foto: En -  VRT 2013)

Nieuw 'Thuis'-boek brengt het verhaal van Lowie

'Zelfs ik ben meer te weten gekomen over Lowieke', zegt acteur Mathias Vergels, Lowie in 'Thuis'. Vanaf 4 oktober ligt 'Doodgezwegen' in de rekken, een boek over het 'Thuis'-personage Lowie, die samen met zijn moeder Leontien vluchtte voor zijn vader Luc.

Lees meer
logo 2BE logo 2014 V3

Woensdag op 2BE: Champions League met Anderlecht- Dortmund

Op woensdag 1 oktober brengt 2BE om 20.20 uur de tweede wedstrijd van Anderlecht in de UEFA Champions League. Op de tweede speeldag van de groepsfase neemt de enige Belgische ploeg in deze Europese competitie het in eigen land op tegen het Duitse Dortmund.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Jani Kazaltzis (foto: VIJF -  SBS Belgium 2014)

Jani bezoekt enkele oude bekenden in verjaardagsspecial 'Zo Man Zo Vrouw'

Morgen start VIJF haar verjaardagsmaand. 10 jaar VIJF, dat zijn ook ontelbare make-overs door Jani, bewaarder van de goede smaak. Jani verloste al tientallen mannen van driekwartsboeken en geruite hemden met korte mouwen.

'Grote Ster, Kleine Ster' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Kleine sterren onthullen geheimpjes van Nick Nuyens, Jan Verheyen en Vanessa Hoefkens

Koen Wauters laat ook op woensdag 1 oktober drie kleine sterren honderduit vertellen over de kleine kantjes van hun bekende mama of papa in de vijfde aflevering van 'Grote Ster, Kleine Ster'.

'Beste Kijkers' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

'Cleymans vs Van Geel' in 'Beste Kijkers'

Muzikaal kennen we hen van hun vrolijke covergroep 'Cleymans & Van Geel'. Op de planken is het sympathieke duo dezer dagen te bewonderen in de succesvolle musical 14-18, respectievelijk als boezemvrienden Jan en Fons.

'Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend'

Netflix kondigt eerste eigen film 'Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend' aan

'Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend', het volgende hoofdstuk in de sage die is gestart met de epische vechtfilm van Ang Lee (die door zowel critici als publiek zeer positief werd onthaald), gaat op Netflix en in een aantal IMAX-bioscopen wereldwijd in premire op 28 augustus 2015.

'Telefacts Laat' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Woensdag in 'Telefacts Laat': Amerika's noodplan

Nu Amerika opnieuw oorlog voert in het Midden-Oosten, is de dreiging van een terroristische aanslag reler dan ooit. Maar het land is er op voorbereid. Al tientallen jaren verwacht Amerika zich aan een 'doomsday', een dag waarop een aanslag het hele land platlegt.

'Singl3s' (foto: VIJF -  SBS Belgium 2014)

De eerste kus woensdag in 'Singl3s'

Na de eerste dates ontvangen de dames vandaag de eerste mannen in hun villa. Sommige mannen worden zwaar op de proef gesteld door onze singles: Timothy ondergaat een yogales en Jeroen wordt gedwongen om zich van zijn handigste kant te laten zien.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Nickelodeon logo

De Nickelodeon highlights voor dit najaar

Nu school terug begonnen is, is het weer tijd voor nieuwe afleveringen en nieuwe shows op Nickelodeon! De kinderzender heeft dit seizoen wederom een uitgebreid aanbod in petto.

Lees meer
Niels Destadsbader in 'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Bekende koppels gaan op 'Dansdate' bij VTM - FOTO'S

Glitter, glamour en relaties komen samen in de gloednieuwe entertainmentshow 'Dansdate'. Bekende Vlamingen nemen het samen met hun echte liefdespartners tegen elkaar op in een uitdagende danswedstrijd, gepresenteerd door Niels Destadsbader.

Lees meer
Erik Van Looy (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

Vlaanderen wacht in spanning op nieuw seizoen 'De Slimste Mens Ter Wereld'

Erik Van Looy (52) verwelkomt vanaf dinsdag 14 oktober 33 bekende gezichten in het elfde seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld'. Hiervoor zette een graficus van Woestijnvis ze alle 33 op zijn bloot bovenlijf.

Lees meer

Kijktip van de dag

'300 Jaar Grens' (foto: Canvas -  VRT 2014)

300 jaar geleden werd door de 'Vrede van Utrecht' (1713) de huidige grens tussen Vlaanderen en Noord-Frankrijk vastgelegd. Die verjaardag wordt in 2013-2014 uitgebreid gevierd in de grensstreek. Kamagurka wou wel eens weten wat zo'n grens doet met een mens. Met zijn speciale 'grenscamionette' zwerft hij rond langs beide zijden van deze afbakening, op zoek naar merkwaardige grensfenomenen en interessante verhalen, maar vooral naar boeiende mensen op de grens.

'300 Jaar Grens', om 20.40 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (28/09)