VRT schrapt nieuw radioprogramma Karl Vannieuwkerke

Karl Vannieuwkerke zal vanaf september dan toch niet het zaterdagochtendprogramma 'Karl & Co' gaan maken voor Radio 2. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De VRT heeft andere plannen met de journalist. (...)

Lees meer

Onlinespel 'Canvascrack' afgevoerd door verouderde software

Maandag is het nieuwe seizoen van de 'Canvascrack' gestart. Niet alleen voor het eerst in het bestaan van de quiz zonder Herman Van Molle, maar kijkers thuis kunnen ook niet meer online meespelen. (...)

Lees meer
Ben Crabb in 'Blokken'-decor ( VRT)

'Blokken' start in september vanuit nieuw decor

De dagelijkse En-quiz 'Blokken' met Ben Crabb start in september het nieuwe seizoen vanuit een fonkelnieuw decor. Dat weet Gazet van Antwerpen.

Lees meer
Geena Lisa in 'Vlaanderen Muziekland' op En (foto: En -  VRT 2014)

'Vlaanderen Muziekland' trekt naar Lommel

Op donderdag 31 juli trekt Geena Lisa naar Lommel voor een nieuw 'Vlaanderen Muziekland'-concert. Samen met Bandits-zanger Jasper Publie kondigt ze er heel wat artiesten aan.

Lees meer
Steven Van Herreweghe (foto: VIER -  SBS Belgium 2012)

Steven Van Herreweghe zoekt publiek

Steven Van Herreweghe gaat dit najaar een nieuw programma maken op VIER. 'Het Beste Moet Nog Komen' wordt een humoristisch studioprogramma met publiek.

Lees meer
TVV Familie Laura Tesoro als Charlotte in 'Familie' (foto: VTM -  VMMa 2012)

Laura Tesoro gaat weg uit 'Familie'

Actrice en finaliste van 'The Voice van Vlaanderen', Laura Tesoro, stopt binnenkort met 'Familie'. Ze speelt daarin al enige tijd de rol van Charlotte, het liefje van Guido.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Ivan De Vadder (foto: VRT)

Ivan De Vadder uit wegens ziekte

Tijdens een onderzoek werd bij Wetstraatjournalist Ivan De Vadder darmkanker vastgesteld in een vroeg stadium. Hij wordt hier nu voor behandeld en zal dus voor enige tijd uit zijn.

Marc en Magda en hun B&B La Tuquette in 'Met Vier in Bed'

'Met Vier in Bed' houdt halt in B&B La Tuquette

Woensdag reist 'Met Vier in Bed' verder naar de regio Aquitaine, in het zuiden van Frankrijk. Tussen de boomgaarden en landerijen baten Marc en Magda hun B&B La Tuquette uit.

'1000 Zonnen' (foto: En -  VRT 2013)

'1000 Zonnen' over Bierbeek en het aardvarken

'1000 Zonnen' gaat elke week op zoek naar de oorsprong van een plaatsnaam. Deze week vragen we ons af waar de naam Bierbeek vandaan komt.

Marcel Vanthilt in 'Hotel M' (foto: En -  VRT 2014)

Veel schoon volk woensdag in 'Hotel M'

Charlotte Vandermeersch en Sven De Ridder hebben bijna alle opnames van 'Bowling Balls' achter de kiezen. Charlotte speelt er een politieagente en Sven is een van de leden van de motorbende. Wat mogen we verwachten?

'Arabische Liefde' (foto: Canvas -  VRT 2014)

Vanaf woensdag nieuw op Canvas: 'Arabische Liefde'

'Arabische Liefde' is een vijfdelige reeks van Senne Dehandschutter en Majd Khalifeh over liefde en relaties in de Arabische wereld.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 28 juli 2014

Iets meer kijkers door het minder mooie weer maandag, maar toch zijn miljoenencijfers ver te zoeken. Het is en blijft zomer. Meest bekeken ook nu weer 'Het Journaal' en '1000 Zonnen'. 'Familieraad' blijft een stabiele factor.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Ben Crabb in 'Blokken'-decor ( VRT)

'Blokken' start in september vanuit nieuw decor

De dagelijkse En-quiz 'Blokken' met Ben Crabb start in september het nieuwe seizoen vanuit een fonkelnieuw decor. Dat weet Gazet van Antwerpen.

Lees meer
Karl Vannieuwkerke

VRT schrapt nieuw radioprogramma Karl Vannieuwkerke

Karl Vannieuwkerke zal vanaf september dan toch niet het zaterdagochtendprogramma 'Karl & Co' gaan maken voor Radio 2. Dat schrijft Het Nieuwsblad. De VRT heeft andere plannen met de journalist.

Lees meer
Kathy Pauwels (foto: VTM -  VMMa 2013)

Kathy Pauwels moet comeback achter de schermen maken

Op 1 september zal Kathy Pauwels (47) weer aan de slag gaan bij VTM, maar voorlopig wel achter de schermen. Vervangster Birgit Van Mol, presenteert 'Royalty' zeker tot het najaar.

Lees meer

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3

Het was meteen liefde op het eerste gezicht tussen Antonia en haar vriendje Allan. Ze waren dan ook in de wolken toen Antonia pas zwanger was, maar de laatste nieuwe scan brengt minder goed nieuws. Stefanie wilde altijd al een dochter, maar wacht na vier zonen nog steeds op het eerste meisje. Vandaag komt ze het geslacht te weten van haar vijfde baby. Hoewel Sophie zelf geen kinderen wou, is haar vriend Rhys in de wolken nu ze onverwachts toch zwanger blijkt te zijn. Een blik achter de schermen van het Princess Anne Hospital.

'One Born Every Minute', om 20.05 uur op Vitaya.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (28/07)