Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht. (...)

Lees meer
'Huizenjagers' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Een nieuwe zoektocht in 'Huizenjagers'

Vandaag zijn Wilma en haar twee dochters Judith en Famke aan de beurt. De Nederbelgen hebben de huizenjagers ingeschakeld bij de zoektocht naar hun ideale woning binnen het budget van 500.000 euro.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 24 september 2018

Maandag was een frisse herfstavond en daar profiteert 'Thuis' van. Het scoort een miljoenencijfer. Ook 'De Rechtbank' en 'Gert Late Night' doen goede zaken. 'Boer zkt Vrouw' blijft een VTM-topper.

Lees meer
'Helden van Hier: Op Interventie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Dronken man zorgt voor vleugje humor in 'Helden van Hier: Op Interventie'

Een achtervolging van een winkeldief tot diep in het bos, een verdachte van een fietsdiefstal die staalhard blijft ontkennen terwijl de man nochtans gefilmd werd tijdens zijn misdaad, en een echtpaar dat vermist blijkt te zijn terwijl n van hun fietsen langs het kanaal wordt gevonden...

Lees meer
Frances Lefebure in 'Beste Kijkers' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Beste Kijkers' confronteert Frances Lefebure met blooper uit 'Make Belgium Great Again'

Tine Embrechts gaf al aan dat ze hem miste, maar op woensdag 26 september is de enige echte Sven De Ridder terug in 'Beste Kijkers'! Hij heeft het de afgelopen zomer zeer druk gehad met het uitvechten van diverse oorlogen.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Bake Off Vlaanderen' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Moelleuxs, pralines en opras: chocolade boven in 'Bake Off Vlaanderen'

In week 5 verlaten de bakkers de klassieke patisserie en verdiepen ze zich in chocolade. Een uitdaging, want zoals jurylid en chocolatier Herman Van Dender het zegt: 'Een goede bakker is niet per se een goede chocolatier. Chocolade is een stiel apart.'

'Pano' (En)

'Pano' over frauduleuze faillissementen in de bouwsector

Wie bouwt of renoveert heeft het misschien zelf meegemaakt: de aannemer vraagt een stevig voorschot voor hij de werken wil aanvatten. De bouwwerken beginnen goed, maar dan gaat het fout.

logo Canvas logo

Een kleurrijke geschiedenis van Amerika op Canvas

De twintigste eeuw was zonder twijfel de eeuw van de Verenigde Staten van Amerika. Het land ontwikkelde zich tussen de jaren 20 en de jaren 60 van een jonge natie tot een economische, politieke, militaire en culturele supermacht.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 21, 22 en 23 september 2018

Welke programma's hebben dit weekend gescoord? Op maandag zijn er altijd veel kijkcijfers te bekijken. Hieronder vind je een overzicht.

logo VIER logo

Dinsdag Katrien en Lander in 'Huizenjagers'

Katrien en Lander zijn met hun twee kinderen en een budget van 430.000 euro al een jaar op zoek naar een nieuwe woning. Hun zoontje Thomas wil graag een tuin om in te voetballen en een badkamer met een ligbad en twee lavabos is zeker een meerwaarde voor het koppel.

TVV Familie 2018 Tatyana Beloy (Lynn) in 'Familie' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

De eerste beelden van Tatyana Beloy in 'Familie'

Maandagavond maakt de flamboyante Lynn haar intrede in 'Familie'. En met haar ook actrice Tatyana Beloy, die een gastrol in de serie vertolkt.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'De Slimste Mens ter Wereld' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Dit zijn de kandidaten van 'De Slimste Mens ter Wereld 2018'

Op maandag 15 oktober start op VIER een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens Ter Wereld' met Erik Van Looy. De quizmaster wist weer een keur aan spraakmakende kandidaten te strikken. Een overzicht.

Lees meer
'Droomkamers' (foto: Nickelodeon -  Viacom Benelux 2018)

Wout Verstappen en Iris Hesseling laten dromen uitkomen in nieuw seizoen 'Droomkamers'

In het tweede seizoen van het Viacom/Nickelodeon programma 'Droomkamers', worden opnieuw bijzondere kinderen in het zonnetje gezet.

Lees meer
'Dancing With The Stars' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

Bab Buelens gaat backstage tijdens 'Dancing with the Stars'

VIER start volgende maand met 'Dancing with the Stars', de uitdagende dansshow waarin Gert Verhulst en sidekick Jani Kazaltzis onder meer James Cooke, Sien Eggers, Elodie Ouadreogo en Ian Thomas door het dansavontuur van hun leven loodsen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo n logo V3 n V3

Wim is een echte levensgenieter. Maar is ons westers consumptiegedrag nog wel te verzoenen met een leefbare planeet? Wat zijn de concrete oorzaken en gevolgen van de klimaatopwarming? Liggen jongeren daar wakker van? En zijn we bereid om onze levensstijl aan te passen? School: Petrus & Paulus West in Oostende.

'De Klas', om 20.35 uur op En.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (24/09)