OUTtv roept K3 uit tot meest homovriendelijke mediapersoonlijkheden

Naar jaarlijkse gewoonte reikt de Europese homozender OUTtv de OUTtv Media Award uit. In Vlaanderen gaat de award dit jaar naar Klaasje, Hanne en Marthe van de populaire meidengroep K3.

De Vlaamse (...)

Lees meer

Romantiek in 'Thuis': Nancy en Dieter zijn getrouwd- SPOILERS

De 'Thuis'-kijkers werden deze week opnieuw getrakteerd op een bruiloft. De uiterst aaibare politieagent Dieter Van Aert en de flamboyante Nancy De Grote waren eerst benefietvrienden. Maar Dieter (...)

Lees meer
'Gert Last Year' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

'Gert Last Year' binnenkort op VIER

Geen stille nachten voor Gert & James, want zij halen hun allermooiste kersttrui uit de kast en nodigen in 'Gert Last Year' een week lang bekende en minder bekende gasten uit.

Lees meer
Intrede Sint 2017 (foto: Ketnet - © VRT 2017)

'Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!'

Vandaag iets na half twee meerde Sinterklaas met zijn gevolg aan ter hoogte van het ponton aan het Steenplein in Antwerpen waar hij verwelkomd werd door zijn goede vriend Bart Peeters en door Antwerps burgemeester Bart De Wever.

Lees meer
'4 x 7' (Canvas)

Vlaamse La vita e bella in '4 x 7'

4 documentaires van 7 minuten per aflevering, inhoudelijk en vormelijk heel verscheiden, gemaakt door een al even bont gezelschap van regisseurs en met als rode draad de fascinatie van de makers voor hun onderwerp. Dat is 4 x 7 in een notendop.

Lees meer
logo Canvas logo

Lara Gasparotto en Max Pinckers in 'Hopen op de Goden'

Waar komt inspiratie vandaan? Waarom maken kunstenaars en artiesten het soort werk dat ze maken? En wat gaat er tijdens dat tekenen, schilderen, beeldhouwen, fotograferen of musiceren allemaal om in hun hoofd? Dat zijn de vragen die centraal staan in 'Hopen op de Goden', een zesdelige documentaire reeks die een unieke inkijk geeft in twaalf Belgische artiestenlevens.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVV Home and Away 2017 James (TIM ROSS) en Roo (GEORGIE PARKER) in 'Home and Away' (foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017)

'Home and Away' - INHOUDEN week 47

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediënten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

TVV Thuis 2016 An Vanderstighelen als Sam in 'Thuis' (foto: Eén - © VRT Ben Liguori 2016)

'Thuis' - INHOUDEN week 47

Al sinds jaren is 'Thuis' bij veel Vlaamse gezinnen dé vaste afspraak om samen gezellig in de zetel te duiken en de tv-avond af te trappen. Nieuwsgierig naar volgende week? Lees de preview!

TVV Familie 2017 Janine Bischops (Brigitte) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

'Familie' - INHOUDEN week 47

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: donderdag 16 november 2017

VIER haalt donderdag twee keer de top 10. 'Steracteur Sterartiest' behoudt een vast publiek en 'Blokken' doet het weer uitstekend. Dat kan niet gezegd worden van 'De Laatste 24 Uur'. Het nieuwe project van Nathalie Meskens scoort minder dan ongetwijfeld verwacht.

TVV Familie Michael Vroemans (Maarten), Cathérine Kools (Leen) in 'Familie' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2014)

Michael Vroemans (Maarten) weer in 'Familie'

Vanaf januari duikt een oude bekende weer op in 'Familie'. Acteur Michaël Vroemans (40) herneemt zijn rol als Maarten Van den Bossche in de populaire VTM-soap. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

logo Familie logo

Teveel Walibi in 'Familie' levert VTM fikse boete op

De Vlaamse Regulator voor de Media (VRM), de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media, legt VTM 10.000 euro boete op voor het niet conform de regelgeving uitzenden van productplaatsing in 'Familie'.

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Gilles De Coster in 'Strafpleiters' (foto: Canvas - © VRT 2017)

Nieuw op Canvas: 'Strafpleiters' met Gilles De Coster

'Strafpleiters' is een zesdelige human-interest reeks waarin acht strafpleiters openhartig vertellen over hun vak en hoe ze proberen overeind te blijven in een alsmaar radicaler klimaat van terreur, hypermedia en spektakelprocessen.

Lees meer
'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Nieuw op VTM: 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn'

In 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' doen meesterlijke vertellers hun meest verrassende verhaal uit de doeken. 17 bekende Vlamingen pakken week na week uit met een persoonlijke waargebeurde en vooral straffe gebeurtenis die ze zelf hebben meegemaakt.

Lees meer
'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2017)

Nieuwe docureeks 'Het Gezin' binnenkort op Eén

Wie is er niet benieuwd naar wat er zich achter de gevels van onze Vlaamse huizen afspeelt? Acht gezinnen geven de toestemming om voor de docureeks 'Het Gezin' hun doen en laten dag en nacht te volgen.

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Het contrast tussen de majestueuze beelden op Paaseiland en de verlaten omgeving errond kan niet groter zijn. Decennialang werd Paaseiland beschouwd als een waarschuwing voor de rest van de planeet: een uitputting van de natuurlijke hulpbronnen leidt onvermijdelijk tot het einde der beschaving! Maar dr. Jago Cooper is ervan overtuigd dat dat een verkeerde beschrijving is van wat er op Paaseiland is gebeurd. Dit eiland is absoluut geen mislukking, maar wel een succesverhaal. De echte reden van de leegloop moet volgens hem niet bij de mens gezocht worden.

'Easter Island - Mysteries Of A Lost World', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (16/11)