Netflix sinds vanmorgen beschikbaar in Belgi

Netflix, 's werelds grootste netwerk voor internettelevisie, is nu ook beschikbaar in Belgi. Vanaf vandaag hebben mensen in Belgi rechtstreeks toegang tot diverse series en films die door Netflix (...)

Lees meer

'Mijn Pop-uprestaurant!'-winnaar Jaro heeft topjob beet

De Antwerpenaar Jaro Steens, de winnaar van 'Mijn Pop-uprestaurant!' werkt sinds kort in de zaak van topkok Axel Colonna-Cesari, Centpourcent in Sint-Katelijne-Waver.

Twee weken geleden is hij (...)

Lees meer
'Thuis'-acteurs Tina Maerevoet en Bill Barberis in 'Vlaanderen Vakantieland' (foto: En - VRT 2014)

'Thuis'-acteurs Tina Maerevoet en Bill Barberis met caravan langs Ierse westkust

De langste kustroute ter wereld, wild, ongerept, magisch, adembenemend mooi. The Wild Atlantic Way is 2500 km lang en barst van avontuur, cultuur, natuur en historie. Drie weken lang kampeerden 'Thuis'-acteurs Tina Maerevoet en Bill Barberis langs de ruige Ierse westkust.

Lees meer
Rudi Moesen in 'studioTVL' (foto: TV-Limburg 2014)

Rudi Moesen is terug met 'Via Euregio' op TVL

In september 2014 start de vierde jaargang van 'Via Euregio'. Dit informatieprogramma wordt gemaakt en uitgezonden door zeven regionale televisiezenders uit de Euregio Maas-Rijn.

Lees meer
Netflix

VRT gaat samenwerken met Netflix

De VRT en de Amerikaanse videodienst Netflix gaan samen in zee. Dat kondigde Reed Hastings, topman bij Netflix, aan in het VRT-programma 'Koppen'. Ook Jean Philip De Tender, algemeen manager VRT-televisie, bevestigde de samenwerking.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: woensdag 17 september 2014

'Groe Ster, Kleine Ster' en 'Beste Kijkers' zorgt voor een mooie VTM-avond. Uiteraard is 'Thuis' weer het best bekeken. Ook 'Volt' heeft een vast publiek opgebouwd.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Sporting Telenet (foto: Sporting Telenet 2014)

Sporting Telenet volgt Manchester City-Chelsea op de voet

Zowel Manchester City als Chelsea kon niet winnen in de Champions League, maar de twee rijke topploegen zijn wel de twee voornaamste titelpretendenten in Engeland.

'American Reunion' (foto: 2BE - MEDIALAAN 2014)

TV-premire 'American Reunion' vrijdag op 2BE

Op vrijdag 19 september om 20.35 uur staat er een nieuwe tv-premire op het programma bij 2BE: de Amerikaanse komedie 'American Reunion' van regisseurs Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg.

Ilse Van Hoecke (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2013)

'Papa's Weten het Beter' vrijdag op Libelle tv

Mamas zijn beter georganiseerd, praktischer, weten perfect wat hun kind het liefste lust... Of dat dnken ze toch! Want wat als de ietwat creatieve oplossingen van papa's nt iets beter werken?

Rudi Moesen in 'studioTVL' (foto: TV-Limburg 2014)

Acteur David Cantens en Nick & Simon in 'studioTVL'

Sinds 'Marsman' is David Cantens niet meer van het scherm te denken. Hij is druk bezig met opnames van de reeks 'Nieuw Texas', in december komt de film 'Brabanonne' uit n hij speelt mee in 'Limburg 1914-1918, Kleine verhalen in een Groote Oorlog'.

'The Voice Kids' (foto: VTM - MEDIALAAN 2014)

Derde Blind Auditions van 'The Voice Kids' op VTM

Coaches Natalia, Sean Dhondt en Regi zijn halfweg op hun zoektocht naar uniek jong zangtalent. Samen met 985.397 kijklustigen goed voor een marktaandeel van 41,7% (VVA 18-54, live +4) waren ze in de tweede Blind Auditions van 'The Voice Kids' opnieuw getuige van heel wat topaudities en dito stemmen.

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - Roger Mortelmans 2013)

Els Dottermans in tweede aflevering 'Alleen Elvis Blijft Bestaan'

In de tweede aflevering van het nieuwe 'Elvis'-seizoen ontvangt Thomas Vanderveken theater-, film- en televisie-actrice Els Dottermans. Al meer dan een kwarteeuw staat ze op de planken en voor de camera.

DOSSIER: Najaar 2014: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Josje Huisman

Kevin Janssens en Josje Huisman in 'Dansdate'

In november start bij VTM de nieuwe show 'Dansdate' waarin bekende koppels samen dansen. VTM noemt het programma de 'ultieme relatietest'. Intussen raken de eerste deelnemers stilaan bekend.

Lees meer
'Testcase' (foto: OP12 - VRT Sarah Vanoverschelde 2014)

Sylvester Productions wint OP12-wedstrijd TV Lab met 'Testcase'

Het experimentele format 'Testcase' van Sylvester haalt het van de 6 andere inzendingen na een spannend gevecht om de gunst van de kijker.

Lees meer
Arne Vanhaecke en Jo Hens in 'Eerlijk Waar' (foto: VTMKZOOM - MEDIALAAN 2014)

Jo Hens en Arne Vanhaecke in 'Eerlijk Waar' op zoek naar herkomst fairtrade-producten

Op maandag 15 september start VTMKZOOM met een gloednieuw avonturenprogramma: 'Eerlijk Waar'. Jo Hens en VTMKZOOM-gezicht Arne Vanhaecke trokken hiervoor de wijde wereld in, op zoek naar de herkomst van een aantal fairtrade-producten.

Lees meer

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: Canvas - Gert Verbelen VRT 2014)

Een actrice van 50 met het palmares van een vrouw van 100. Het podium is haar woonkamer en ze wint alle harten van haar publiek. Na een doortocht door vele theaterhuizen, maakt ze nu deel uit van het vaste ensemble van het NTGent. En wie nooit naar theater gaat, kent haar vast wel van film en televisie.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.25 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (17/09)