Maggie De Block vrijdag voor 1 dag omroepster bij VTM

Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block gaat omroepen bij VTM als er €1.500 wordt ingezameld voor Rode Neuzen Dag. Dat was de uitdaging die Q-ochtenddj's Maarten Vancoillie en (...)

Lees meer

Lieven Scheire presenteert 'De Allesweter' op Eén

In het spelprogramma 'De Allesweter' nemen vier bekende Vlamingen het tegen elkaar op onder leiding van quizmaster Lieven Scheire. Maar: een van hen speelt het spel niet eerlijk.

Deze kandidaat (...)

Lees meer
ATV weerbericht (foto: © nv De Buren 2015)

Regiozenders ATV, TVL en TV Oost zoeken jonge weergoden

Het is je misschien al opgevallen: de jongste weken werd het weerbericht op ATV, TVL en TV Oost door frisse jonge stemmen en gezichten gepresenteerd.

Lees meer
brava nl klassiek

Brava verwerft Vlaamse tv-zender Cultuur 7

Brava, de in Nederland gevestigde pan-Europese culturele televisiezender, heeft dinsdag aangekondigd dat het de Vlaamse televisiezender Cultuur 7 heeft overgenomen.

Lees meer
'Altijd Prijs' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2015)

'Altijd Prijs': hoe geef je zes miljoen euro uit?

Wanneer de zes miljoen euro op de rekening is gestort, dringt de realiteit pas echt door bij de Desmets. De getalletjes op het uittreksel doen hen duizelen. Rudy vreest dat zijn geld niet veilig is bij de bank en wil een kluis. Sandra vindt dat een absurd idee.

Lees meer
Faroek Ozgünes (foto: VTM - © MEDIALAAN 2015)

'FAROEK' toont de vuurdoop van jonge flikken

Op woensdag brengt 'FAROEK' opnieuw een internationale reportage, dit keer over de vuurdoop van jonge agenten in de straten in Groot-Brittannië: een harde leerschool.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Zo Man Zo Vrouw' VIJF

Jani neemt 'Glitter Barbie' en 'Ned Flanders' onder handen

Suzy (44 jaar, Schippersvrouw) en Alvin (43 jaar, Schipper) leerden elkaar 14 jaar geleden kennen via een datingsite. Suzy houdt van glitter. Hoe meer, hoe beter. Zij wil dat Alvin zich een stuk jonger kleedt.

'Singl3s' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2015)

Nieuw seizoen 'Singl3s' met drie mannen

Voor het nieuwe seizoen van Singl3s draait VIJF de rollen om: Annelien Coorevits laat drie mannen op zoek gaan naar de vrouw van hun leven. Drie begeerlijke vrijgezellen ontmoeten 100 dames waaruit ze er elk 5 mogen kiezen om verder mee te daten.

Simon Reeve in 'Caribbean'

Met Canvas en Simon Reeve naar de Caraďben

Van Bevergem naar de Caraďben: voor Canvas is het maar een kleine stap. Na de tweede aflevering van de veelbesproken fictiereeks trekken ze woensdag samen met ‘adventure journalist’ Simon Reeve naar de tropen. In de driedelige current affairs-reisdocumentaire 'Caribbean' volgt hij de gelijknamige kust, van Haďti tot Jamaica.

'Voor Hetzelfde Geld' (foto: Eén - © VRT 2014)

'Voor Hetzelfde Geld' logeert gratis in een viersterrenhotel in Londen

Kan je met een klein budget toch een luxueuze citytrip maken? Britt Van Marsenille en Thomas Vanderveken brengen het antwoord in 'Voor Hetzelfde Geld'. Scheiden doet lijden en kost vaak ook nog eens veel geld. Jan Van Looveren wil weten of het ook goedkoper kan.

Kristina uit Bouwel in 'Komen Eten' (foto: VIER - © SBS Belgium 2015)

Dinsdag in 'Komen Eten': Kristina uit Bouwel

Kristina (39) is verkoopster en heette in een vorig leven Kris, maar toen ging ze nog als man door het leven. Ondertussen is Kristina een flamboyante dame die haar gasten vanavond goedgezind van tafel wil zien vertrekken.

Comedy Central Logo V3

TMF verdwijnt en wordt vervangen door Comedy Central

Viacom International Media Networks (VIMN) pakt op 1 november uit met Comedy Central 24/7. Comedy Central werd op 20 januari vorig jaar gelanceerd in Vlaanderen en is nu nog te zien op de zender TMF van 22.00 tot 24.00 uur.

DOSSIER: Besparingen bij de VRT: openbare omroep in crisis

volledig dossier
VRT zenders in gevaar

Programmamakers VRT nemen het op voor hun bedrijf

Een opmerkelijke boodschap die dinsdag op Facebook verscheen. Een aantal VRT-medewerkers postte een niet mis te verstane boodschap op de sociale website. Een noodkreet om de besparingen een halt toe te roepen.

Lees meer
VRT toren

VRT-directie moet besparingsplan overdoen

Het Transformatieplan van de VRT, dat is het besparingsplan dat door de directie van de openbare omroep werd opgesteld, voldoet niet. Dat heeft de Raad van Bestuur beslist.

Lees meer
Toren VRT/RTBF (foto: © RTBF 2012)

VRT-personeel trekt in stoet naar Vlaams Parlement

Een deel van het VRT-personeel trekt maandag rond 12.00 uur in stoet naar het Vlaams Parlement. Minister-president Geert Bourgeois (NV-A) zal daar om 14.00 uur zijn Septemberverklaring voorlezen.

Lees meer

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3

De liefdesrelatie van Erik en Sofie wordt bemoeilijkt door de autistische Thomas, Sofie's zoon uit haar vorig huwelijk. Wanneer Erik bij hen komt inwonen, verloopt hun samenzijn minder romantisch dan ze gehoopt hadden. Erik kan niet omgaan met Thomas' vreemde gedrag en zijn kwetsende oprechtheid. Hij staat voor een dilemma: hij houdt zielsveel van Sofie en wil bij haar blijven, maar hij wordt gek van het gedrag van zijn stiefzoon. Heimelijk hoopt Erik dat Thomas zal toegewezen worden aan zijn vader. Al snel zit Sofie verstrikt tussen de liefde voor haar zoon en haar liefde voor Erik.

Elise Bundervoet (Sofie), Lucas van den Eijnde (Erik), Machteld Timmermans (Cathy), Ief Dams (Thomas), Tuur De Weert (bompa)

'De Gek op de Heuvel', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (04/10)