Tweede keer, goede keer voor Cindy in 'The Voice Kids'?

Voor het oog van 874.000 kijkers goed voor 37,3% marktaandeel (VVA 18-54, live +4) zongen 12 straffe stemmen de pannen van het dak in de tweede auditieaflevering van 'The Voice Kids'. En ook op (...)

Lees meer
TVV Thuis 2017 Luc Bomans in 'Thuis' (foto: En -  VRT 2017)

'Thuis' raakt verhaal van seksuele dienstverlening aan

De makers van 'Thuis' introduceren deze week via de verhaallijn van personage Luc Bomans (Mark Willems) het verhaal van de seksuele dienstverlening. 'Dit komt recht uit de realiteit, en dat maakt het een goed verhaal voor 'Thuis'', aldus producer Hans Roggen.

Lees meer
'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Twee finalisten op de proef gesteld door dubbele service met geheime recensenten

Met nog n week te gaan voor de grote finale op donderdag 4 mei, zetten de twee finalisten TableO en TJOPS alles op alles om de stem van de kijker voor zich te winnen en met de hoofdprijs naar huis te gaan.

Lees meer
Play Sports

Veel topvoetbal dit weekend op Play Sports

Komende week krijg je weer heel wat topvoetbal op Play Sports. We starten op donderdag met de derby tussen Manchester City en Manchester United.

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers basic

Kijkcijfers: top 20 week 15 (2017) online (LIVE + 6 cijfers)

Wat zijn de populairste programma's in Vlaanderen en Walloni? Het antwoord krijg je in de officile top 20 van het CIM. TVvisie zet de feiten op een rij.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: dinsdag 25 april 2017

'Iedereen Beroemd' moet het afleggen tegen de aflevering van 'Goed Volk' die zich tussen de Antwerpse Joden afspeelde. 'Zie Mij Graag' krijgt een boost. 'Familie' is alweer het populairste programma bij VTM. 'Gert Late Night' levert in.

'Perfect' (foto: VIER -  SBS Belgium 2017)

Twerken en trampolinespringen in 'Perfect' op VIER

Nu de vijf lotgenoten hun verslavingen en guilty pleasures vaarwel hebben gezegd kunnen ze eindelijk de eerste stappen zetten richting hun nieuwe, Perfecte leven.

'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Opnames Luk Alloo voortdurend stilgelegd in 2 Nigeriaanse gevangenissen

Op donderdag 27 april is Luk Alloo toe aan de laatste aflevering van 'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis'. Daarin reist hij naar Niger, waar hij de grootste moeite heeft om in 2 gevangenissen te filmen.

'Sven & Anke' op JOE met Sven Ornelis & Anke Buckinx

Joe-ochtendduo Sven & Anke organiseert 'Heilige Broer- en Zusdag'

Het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx roept zondag 21 mei uit tot de 'Heilige Broer- en Zusdag'. Sven & Anke maken die dag van 10.00 tot 18.00 een speciale live-uitzending op Joe die volledig rond broers en zussen draait.

'Sorry Voor Alles' met Adriaan Van den Hoof op En

Prijzen voor 'Sorry Voor Alles'

Na het geweldige parcours dat 'Sorry Voor Alles' op En aflegde, krijgt het topprogramma nu ook internationale erkenning: 'Sorry Voor Alles' won dinsdag een gouden medaille op het prestigieuze New York festival, en krijgt later dit voorjaar een zilveren award op het World media festival in Hamburg.

'Mijn Pop-uprestaurant' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Karel & Birger samen met Daniela & Mitchell in de finale van 'Mijn Pop-uprestaurant'

De kijker heeft beslist: TJOPS mag de eindstrijd van 'Mijn Pop-uprestaurant' verderzetten in Blankenberge. De West-Vlaamse barbecue boys staan zo lijnrecht tegenover het Limburgse koppel Mitchell & Daniela.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Guga Baul (foto: VTM)

Guga Bal zoekt publiek voor nieuwe VTM-quiz

'Kan u de vraag nog eens herhalen?'. Dat is de vraag die het vaakst wordt gesteld door kandidaten in een televisiequiz. Maar het is ook de titel van een gloednieuw programma dat stemmenimitator Guga Bal, bekend van 'Tegen De Sterren Op', binnenkort zal presenteren op VTM.

Lees meer
Gilles De Coster (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2016)

Schrijf je in voor het nieuwe seizoen van 'De Mol' - OPROEP

Ook dit najaar vertrekt Gilles De Coster samen met tien Vlamingen naar een voorlopig nog onbekende bestemming. De tien kandidaten hebben n gezamenlijk doel: alle opdrachten doen slagen, om zo veel mogelijk geld te verdienen.

Lees meer
'Ink Master' (foto: Spike -  Viacom 2017)

Geef je nu op als canvas voor 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen'

Een tatoeage heeft niet alleen een artiest nodig, maar ook een canvas. Iemand die een kunstwerk op zijn huid wil laten vereeuwigen. En voor het nieuwe Spike-programma 'Ink Master - Meesters van de Lage Landen' is de zender op zoek naar precies die mensen.

Lees meer

Kijktip van de dag

Sergio Herman in 'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2017)

Met nog n week te gaan voor de grote finale op 4 mei, zetten de twee finalisten Table'O en TJOP's alles op alles om de overwinning en de bijhorende 50.000 euro binnen te halen. Makkelijk wordt het niet, want de twee duo's krijgen al meteen een nieuwe opdracht van de jury. Ze moeten tijdens het weekend een dubbele service organiseren. Dat wil zeggen: twee shiften op n avond en dus dubbel zoveel klanten. Wat de duo's niet weten is dat de jury nog een tweede test heeft voorzien. Tussen de klanten van de dubbele shift zitten namelijk ook twee geheime recensenten: Hermes Vanliefde en Peter Laloo, uitbaters van het Brugse restaurant Rock-Fort.

'Mijn Pop-uprestaurant', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (25/04)