TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Na de kus met Julian wordt Eleni geplaagd door wroeging jegens Leander. Tegelijkertijd voelt ze hoe goed ongecompliceerde liefde haar doet voelen. Terwijl Eleni geniet van elke vrije minuut met Julian raakt haar vader een gevoelige snaar bij Leander.
«
»
12:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:55 A Perfect Getaway
Cydney en Cliff gaan op huwelijksreis naar Hawaï, waar ze erachter komen dat er net een pasgetrouwd koppel is vermoord. De moordenaars bevinden zich op hetzelfde deel als hen. Vanaf dat moment weten Cydney en Cliff niet meer wie ze kunnen vertrouwen.
«
»
16:40 The Goldbergs
Wanneer Murray het goed vindt dat Barry bij de reservisten gaat, vraagt Barry aan Beverly om hem daar weg te halen. Adam maakt bezwaar wanneer Pops een timeshare-appartement koopt in Florida.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Willow tovert in de goochelwinkel per ongeluk een gigantische trol tevoorschijn die Xander dwingt te kiezen tussen Willow en Anya. Ondertussen is Giles in Engeland om de Watcher Council te ontmoeten. Buffy heeft moeite om Riley los te laten.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Als Ted een ex tegenkomt, probeert hij het goed te maken dat hij vreemd was gegaan. Ondertussen sluiten Marshall en Lily een weddenschap af met Barney waardoor hij misschien Marshalls eendenstropdas moet dragen.
«
»
18:20 The Goldbergs
Beverly is teleurgesteld omdat de familie niet erg enthousiast is met de feestdagen en dus bedenkt ze `Super-chanoeka' om hen in de sfeer te brengen, maar het lijkt te veel op kerst.
«
»
18:50 The Simpsons
Lisa wordt dierenartsassistente. Ook Marge ondergaat ondertussen een belangrijke carrièrewending en neemt een job aan als poetsvrouw van plaats delicten.
«
»
19:15 The Simpsons
Lisa schrijft zich in voor een missie om de planeet Mars binnen tien jaar te koloniseren. Homer bedenkt een plan om haar op andere gedachten te brengen, maar met weinig succes.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Sheldon wordt jaloers wanneer Stuart, de eigenaar van de stripboekenwinkel, Amy mee uitvraagt. Daarom vraagt hij haar om zijn vriendin te worden.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Leonard moet diegene die hem op de middelbare school gepest heeft onder ogen komen terwijl Penny zich realiseert dat zij vroeger ook veel gepest heeft.
«
»
20:35 Once Upon a Time... In Hollywood
Acteur Rick Dalton en zijn stuntdubbel kunnen moeilijk werk vinden in een Hollywood dat ze niet meer herkennen. Rick woont toevallig ook naast Roman Polanski en Sharon Tate - een stel wiens toekomst zal worden veranderd door de Manson Family.
«
»
23:25 BlacKkKlansman
Ron Stallworth is de eerste Afrikaans-Amerikaanse detective die werkt in het Colorado Springs politiedepartement in 1979. Stallworth en zijn partner Flip Zimmerman gaan undercover bij de Ku Klux Klan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers