TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Blind getrouwd: Australië
De koppels krijgen romantische opdrachten tijdens Intimacy Week. Sommige stellen komen inderdaad een stapje verder in hun relatie, maar bij andere slaan de twijfels toe.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Renovate Don't Relocate
Entrepreneur Sarah Beeny helpt huiseigenaren met het renoveren van hun woningen. Ze houdt praktisch gebruik van ruimtes in gedachten en zorgt ervoor dat deze wanhopige gezinnen niet hoeven te verhuizen.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:40 Achter gesloten deuren
Melanie en Johan zijn neef en nicht en werken samen in het bedrijf van haar ouders. Ze hebben een geheime relatie en zijn inmiddels al een jaar samen.
«
»
13:30 Renovate Don't Relocate
Sarah gaat aan de slag met de vrijstaande woning van een familie op het platteland van Buckinghamshire. Ze wordt geconfronteerd met een saaie lounge, een verwaarloosde eetkamer en een gesloten keuken.
«
»
14:25 Blind getrouwd: Australië
De Intimacy Week wordt vervolgd. Cameron en Coco ontmoeten elkaar in het geheim en vragen zich af hoe ze nu verder moeten. De stellen komen opnieuw bijeen voor een ceremonie.
«
»
15:45 Achter gesloten deuren
Moeder en gezinsvrouw Moniek is tot over haar oren verliefd geworden op haar collega. Hoe zullen haar man en kind reageren op haar verhouding? En wat als blijkt dat Monieks collega een vrouw is?
«
»
16:40 MasterChef Australië
De koks moeten Andy's kip aan't spit omtoveren tot een topgerecht, waarbij de winnaar tegen chef Darren Robertson, van restaurant Three Blue Ducks, mag koken met als inzet een immuniteitsspeld.
«
»
17:45 Help, Mijn Man Is Klusser
John bezoekt de wanhopige Mieke. Haar man, Gert-Jan, is groenteboer, maar de woning is allesbehalve fris en fruitig. Mieke slaapt noodgedwongen in de keuken en is moegestreden. De emoties lopen hoog op als John het stel aanspreekt op hun leefstijl.
«
»
19:05 Home and Away
Bree regelt een afspraak met een maatschappelijk werker voor Andrew, die nog steeds moeite ondervindt om zich aan te passen aan zijn leven in Summer Bay.
«
»
19:35 JEZ! Live Concerten
JEZ! trekt naar het Ladeuzeplein in Leuven om daar een feestje te bouwen met Maksim.
«
»
20:00 Premier League Darts
De negende speeldag vanuit in Belfast, Noord-Ierland.
«
»
23:40 Horrorhuurders & Huisjesmelkers
Een alleenstaande moeder van drie heeft met ratten, bedwantsen en vocht geleefd. Haar huisbaas denkt dat het probleem van boven komt, maar de huisbaas geeft ze geen toegang.
«
»
00:30 Police: Hour Of Duty
Agenten helpen een vrouw die beweert dat ze een overdosis heeft genomen. Een noodlijdende moeder wordt aangevallen door haar dochter. Een prostitutiebende wordt voor de rechter gebracht.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers