TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus moet snel een nieuwe verjaardagsslinger maken.
«
»
06:05 Plop Vertelt - Verjaardag
Plops verrassing valt een beetje in het water.
«
»
06:10 Nurdys
Het konijntje heeft zin in vakantie en gaat een dagje naar het strand. De dag belooft nog leuker te worden als ze de kikker op het strand ontmoet. Ze brengen samen een vakantie door vol gelach en spelletjes.
«
»
06:15 Wakandy
reeks waarin Andy Peelman elke uitdaging aangaat die zijn pad kruist.
«
»
06:30 Heidi
Mevrouw Keller heeft een duur beeld gekocht, maar wanneer Theresa even op de winkel moet passen, stoot ze het per ongeluk om. Ze is bang dat haar moeder haar zal straffen en daarom vlucht ze de bergen in. Heidi, Peter en grootvader gaan haar zoeken.
«
»
06:50 Nils Holgersson
De ganzen en Nils stoppen op hun favoriete rustplek. De grond blijkt enorm verontreinigd te zijn.
«
»
07:00 K3 Kan Het!
Karen neemt Léah en Daliena mee met de limousine om een dagje te gaan shoppen. Josje pakt het rustiger aan en geniet van een heerlijke verwendag met Nova. En Kristel en Marie worden echte kunstenaars en laten zich gaan met verf.
«
»
07:20 VLOGLAB Together #Stories
Chloé brengt een bezoekje aan Stien en Ruben op kot. Tristan komt te weten dat hij een nieuw familielid krijgt. Sarah moet even wennen aan het samenwonen met Trudy, gelukkig is Joren er om haar op te beuren.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:10 K3 Roller Disco
Guus belooft aan z'n nichtje Amber om op haar baby Lotje te passen. De meisjes van K3 willen hem helpen maar telkens zij in de buurt komen begint de baby te wenen.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Wanneer in de zee levende draken genaamd Divewings schepen nabij het eiland beginnen aan te vallen.
«
»
08:55 Super Monsters
Tijdens een schoolexcursie naar een natuurkundemuseum wordt Spikes competitieve kant ontstoken tijdens een speurtocht. Hij is vastberaden om zichzelf te bewijzen en alles te vinden.
«
»
09:05 Super Monsters
Frankie en zijn vader doen samen mee aan de ouders-kinderentalentenjacht van de school, maar zijn vader krijgt plotseling last van plankenkoorts. Hij durft niet op te treden voor het publiek.
«
»
09:15 Bol & Smik
Smik wil dat Bol het record schommelen verbreekt zodat zijn naam verschijnt in een boek met records.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
De twaalfjarige Ibe komt op bezoek in De Keuken van Sofie. Hij heeft zich eerder al in willen schrijven voor Junior Masterchef, maar zijn papa vindt dat hij niet goed genoeg kan koken.
«
»
09:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een taxichauffeur laat de burgemeester achter in zijn taxi en gaat er vandoor. Koen en Lotte zoeken uit wat er aan de hand is. De organisatrice van de Miss Briljant-verkiezing vreest dat een van haar kandidates een dievegge is.
«
»
12:25 Milo
Milo jamt met No Direction. Een romantisch sms'je zet Liam in het heetst van de strijd.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Emma komt in conflict met Guido. Hanne en Quinten willen dat ze open kaart speelt.
«
»
14:15 Wittekerke
Georges vertelt Max het geheim van Caro. Het slechte nieuws komt zeer hard aan en maakt een waaier aan emoties los. Bart en Maggie vertrekken ondertussen naar Engeland.
«
»
15:25 The Good Doctor
Dr. Claire Brown behandelt een vrouw die ongevoelig is voor pijn, wat zowel haar huwelijk als haar leven in gevaar brengt. Dr. Shaun Murphy en dr. Aaron Glassman krijgen beiden te maken met amoureuze perikelen.
«
»
16:20 Superstore
Amy probeert het personeel te helpen bij het omgaan met de immigratiedetentie van Mateo. Tegelijkertijd vrezen de werknemers dat de introductie van een robot-collega hun werk overbodig zal maken.
«
»
16:40 Aspe
De zeventienjarige Jolan Vermeulen sterft aan een overdosis cocaïne tijdens een optreden van zijn vaders rockgroep. Als het blijkt dat de drugs zijn versneden met een zwaar gif, lijkt alles te wijzen op moord.
«
»
17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke helpen een vrouw die haar eigen huis niet in komt. Ze stellen vast dat er nog meer vreemde dingen gebeurd zijn. Er is ingebroken in de tennisclub. Robin en Tom hopen de dader te kunnen vatten.
«
»
18:20 Milo
Milo zit vast aan haar contract met Robyn, terwijl Otis een nieuw optreden regelt voor No Direction. Ondanks Hildes bezwaren gaat Lou door met zijn plannen voor de woonboot.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Samira en Benny bieden Vanessa hun hulp aan. Raven, Jill en Brahim zijn laaiend enthousiast.
«
»
20:40 Ze Zeggen Dat
Tot in de jaren tachtig had je cafés waar openlijk bordjes uithingen dat migranten er niet welkom waren. Worden mensen van kleur anno 2024 nog steeds geweerd aan de deur?
«
»
21:45 Het conclaaf
Zeven politieke kopstukken komen samen in een kasteel om te debatteren over wat hen verdeelt, over hoe ze kunnen samenwerken en over het politieke klimaat in 2024.
«
»
23:05 Blind Gesprongen
Nora Gharib maaakt kennis met Fred. Deze 37-jarige IT'er, voetbalfanaat en -trainer uit Buggenhout werkt al twaalf jaar als data-analist. De experts staan voor een moeilijke opdracht.
«
»
00:15 Familie
Samira en Benny bieden Vanessa hun hulp aan. Raven, Jill en Brahim zijn laaiend enthousiast.
«
»
00:50 The Good Doctor
Dr. Claire Brown behandelt een vrouw die ongevoelig is voor pijn, wat zowel haar huwelijk als haar leven in gevaar brengt. Dr. Shaun Murphy en dr. Aaron Glassman krijgen beiden te maken met amoureuze perikelen.
«
»
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers