TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er wordt gekeken naar een blokpuzzel van een chimpansee en een origami windmolen. Boekenmeisje maakt en bespeelt een gitaar door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbalu spelen golf, en Bumbina speelt ondertussen met een jojo. Een worm met een bal op zijn rug kruipt voorbij. Kiwi leert de kleur oranje. Bumba en Bumbalu proberen de slapende Pantoef wakker te krijgen met een wortel.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt vriendelijke ogers tegen in een grot, wie blij zijn hem te zien en hem adopteren.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje is bang als ze moet gaan slapen, want ze denkt dat er monsters onder haar bed zitten. Frits en Frats lachen haar daarmee uit. Kameraadje Lucien heeft een oplossing bedacht om monsters uit zijn slaapkamer te houden.
«
»
06:25 Rintje
Henriette geeft Tobias dansles, zodat hij kan dansen op het klassenfeestje. Dat valt Tobias echt niet mee. Als hij tegen een tafelpoot aanstoot, valt er bijna een beker op zijn hoofd.
«
»
06:30 Dinostad
Tyra wil Ricky niet naar school brengen voor de familie-dag, maar Ricky en Boo sluipen naar binnen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu wordt jaloers wanneer hij zijn vrienden op de televisie ziet. Hij doet er alles aan om ook in de spotlight te staan.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet de dochter van de glazenwasser, die heel graag op vakantie wil. Samen maken ze een tent en echte regendruppels op het tentdoek. En dan is het net een 'echte' vakantie.
«
»
06:55 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Ferdinand skateboarden en maken ruzie in het park. Ze vallen van hun board en het rolt van een heuvel af en verdwijnt uit het zicht. Ze geven elkaar natuurlijk de schuld, maar ze moeten het nog steeds vinden.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Zip plant de route van de jaarlijkse Pop Papierstad Zeepkistenrace. Hij is zo bang dat het niet spannend genoeg is, dat hij de boel omgooit en zijn vriendjes in de problemen brengt.
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie willen vogels spotten. Ze hebben nog geen enkele vogel kunnen zien. Ze hebben een plan om de vogels naar hen te lokken. Ze hangen hun busje vol vogelhuisjes. Nu is het wachten. Lang wachten.
«
»
07:30 Molang
Als de lakei van Lodewijk XIV per ongeluk de pruik van de koning verplettert, haast hij zich naar de pruikenmakers: Molang en Piu Piu. De twee vrienden werken hard om een prachtige nieuwe pruik te maken.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit, Mush-Mush en Chep zijn aan het bespreken op welke Zwammer ze later willen lijken. Mush-Mush kiest Starmush, maar heeft eigenlijk geen idee wat hij doet in het dagelijks leven. Hij besluit met Starmush mee te lopen om te zien wat hij doet.
«
»
07:50 Lou
Lou ontmoet eindelijk haar crush Tristan op een wintersportvakantie om samen te gaan skiën. Ze heeft lang op dit moment gewacht, maar nu krijgt ze de rillingen. Want Lou voelt zich net zo op haar gemak op ski's als haar kat op skeelers.
«
»
08:00 Kids on the block
Er komt een nieuw gezin in de buurt wonen. De verhuizing brengt moeder Selma veel stress. Haar kinderen maken ruzie over wie de grootste slaapkamer verdient.
«
»
08:15 Wannabe's
Olly wil het record 'knettersnoep eten' verbreken en heeft daarvoor het meest explosieve knettersnoep ter wereld laten overvliegen. Maar er zit een verstekeling in het postpakket: een exotische mug.
«
»
08:30 De Smurfen
Hippe Smurf wordt moe van de exploderende doos van Lolsmurf. Hij besluit hem een koekje van eigen deeg te geven door de doos te manipuleren met een nog grotere explosie.
«
»
08:40 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan wandelen in het bos. De kat wil ondanks de obstakels rechtdoor, terwijl Piya een veiliger pad wil nemen. De kakkerlakken zorgen voor ruzie.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Wanneer Molang en Piu Piu bessen gaan plukken, beleven ze onverwachts een ongelooflijk avontuur. Ze ontdekken hoe fruit plukken in de prehistorie een gevaarlijke onderneming kon zijn.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn de leerlingen van Merlijn, en ze volgen al zijn bevelen op. Hij gaat het bos in en geeft ze tal van nieuwe taken, op één voorwaarde: ze mogen de toverstaf niet gebruiken.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het is weer tijd voor de grote schoonmaak en iedereen helpt een handje. Maar dan krijgt de tram pech en moet iedereen een nachtje in de Zoo blijven.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
De dag zit er weer op en de dieren pakken de Zootram terug naar huis. De pinguïns spelen met Flora's telefoon. Shackleton plaatst per ongeluk een veel te grote bestelling en dat zorgt voor problemen.
«
»
09:30 De Smurfen
Nadat ze de telescoop van Grote Smurf hebben gebroken, besluiten Bange Smurf en Potige Smurf zich als meisjes te verkleden en zich te verstoppen om hun straf te ontlopen.
«
»
09:40 De Smurfen
Een buitenaards kind bezoekt de Smurfen en betovert hen zodat ze zijn vrienden worden.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya droomt ervan om in een raket naar de maan te gaan. Oggy helpt haar met het bouwen van een schaalmodel, maar nu wil de olifant echt de ruimte in. Doodsbang bij de gedachte aan Piya's vertrek, doet de kat er alles aan om de lancering te saboteren.
«
»
10:00 Tok Tok
Serena, de mooie hinde, is dol op vechten. Ze mag de inwoners echter niet bang maken.
«
»
10:05 Tok Tok
Door de onophoudelijke plagerijen heeft Alfie een complex over zijn snavel en verbergt hij die.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar probeert een nieuwe Vuurorchidee voor Gaston te vinden om aan zijn liefje te geven.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah vinden een prachtig huis in The Hot Springs met een geweldig zwembad, maar ze vinden er geen rust omdat de eigenaars twee apen zijn, Nimit en Pranit, en ze kunnen niet met elkaar opschieten.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor pest Prins met het feit dat hij geen echte prins is, waardoor Prins besluit een gevaarlijke uitdaging aan te gaan.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio moet na het weekend op school vertellen wat hij heeft meegemaakt, maar hij heeft helemaal geen spannend weekend gepland. Als Victor hem uitdaagt om de onderbroek van de Grote Boze Wolf te stelen gaat hij die uitdaging graag aan...
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella heeft een probleem bij een geheime klassencadeau-uitwisseling, want ze heeft geen idee wat de persoon leuk zou vinden. Het cadeau kan niet worden gekocht, dus hergebruikt ze iets van thuis, wat een vergissing blijkt te zijn.
«
»
10:55 Royals Next Door
Het is tijd voor het schooltoneelstuk, en het schoolhoofd zegt dat iedereen naar de auditie moet. Stella haat acteren, en gaat met tegenzin het podium op.
«
»
11:10 Lou
Lou vindt Tristan leuk. En Tristan houdt van skiën. Skiën is echter niets voor Lou. Dus wil Lou van de nood een deugd maken en aan Tristan opbiechten hoe slecht ze skiet. Ze hoopt dat Tristan het haar wil leren.
«
»
11:25 Lou
Lou heeft afgesproken met Tristan op de piste voor een romantische picknick, maar wanneer de sneeuwstorm toeslaat, belanden ze in een schuilplaats.
«
»
11:35 Dodo
Joe is aan de verliezende hand. Met Sportdag in aantocht moet hij voorkomen dat hij weer verliest.
«
»
11:45 Dodo
Op de laatste schooldag hoort Joe dat Frisbo Kayla Madani leuk vindt. Joe wil zijn beste vriend helpen, maar er is een probleem: Kayla is de beste vriendin van Lily Scott.
«
»
11:55 Kapot gaan
Jean-Romy kiest de uitdaging en hij wil zien wie er het hardst kapot gaat van de pijn.
«
»
12:10 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
12:50 Helden
De Helden maken hun eigen instrumenten en lied.
«
»
13:05 DierenDetectives
Als de vierjarige Jeremy door de hond van de buren wordt aangevallen gebeurt er iets bijzonders: zijn kat Tara verdedigt het jongetje met gevaar voor eigen leven.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens het opruimen gooit Oggy de oude pop van Piya weg. De kleine olifant zoekt hem overal en Oggy probeert terug te keren, maar het is te laat: Marky heeft van de pop zijn beste vriend gemaakt en hij is niet van plan hem te laten gaan.
«
»
13:40 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
13:50 Lou
Richard en zijn team staan tegenover hun aartsvijanden uit het naburige dorp in het curlingkampioenschap. Lou is meegekomen om hem aan te moedigen. Haar oogappel Tristan is echter voor het andere team.
«
»
14:05 Royals Next Door
Wanneer Bruno de Ridder een anoniem geschenk ontvangt, vermoedt Stella dat hij een geheime aanbidder heeft. Samen met Mia en Freya besluit ze uit te zoeken wie deze mysterieuze persoon zou kunnen zijn.
«
»
14:20 Tok Tok
De meiden hebben Aristide, die over alles zeurt, aan tests onderworpen om hem sterker te maken.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah voegen zich bij Nimit en Pranit in het nabijgelegen pinguïndorp.
«
»
14:30 Prinsessia
Roos krijgt een brief waarin staat dat ze tot koningin wordt gekroond. Roos is dolenthousiast, maar al snel stijgt het haar naar het hoofd. Dit tot grote ergernis van de andere prinsessen, want 'koningin Roos' is een pak minder leuk dan prinses Roos.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina worden gered uit de klauwen van de Grote Boze Wolf door een mysterieuze jager.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als oma opa's oude rommel weggooit, gooit ze per ongeluk een belangrijke geheime kaart weg. Helaas heeft de commissaris hem al gevonden. De kaart leidt het stel naar een gevaarlijke verlaten tunnel.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu worden van elkaar gescheiden door een rivier. Omdat er in de prehistorie nog geen bruggen bestaan, proberen de twee vrienden er alles aan te doen om weer bij elkaar te komen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees heeft een kunstige ring gemaakt voor Marie. Marie vindt de ring niet echt mooi, maar om Trees niet te kwetsen draagt ze hem alleen als Trees erbij is. Haar plannetje lukt, maar dan verliest Marie de ring.
«
»
15:30 Molang
Wanneer Piu Piu en Molang groenten bij de musketiers komen afleveren, worden de dappere soldaten te hulp geroepen om de koning te redden. Molang en Piu Piu aarzelen niet om hen te volgen, en komen vervolgens zelf in de problemen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush, Lilit en Chep zijn het durf-spel aan het spelen. Als Fung en Miff willen meedoen, besluiten Chep en Lilit te stoppen omdat ze weten hoe dat vorige keer afliep. Mush-Mush doet toch mee.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Wezel, vermomd als superschurk, heeft de president gegijzeld. Fizz bereidt zich voor op een heldhaftige reddingsactie. Magoo verschijnt in een skipak en verwart Wezel met een yeti.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz ontwikkelt een yogaserie waarmee iemand volledige sereniteit kunt ervaren. Tijdens zijn demonstratie wordt hij onderbroken door Magoo, die ervan overtuigd is dat hij op een heavy metal muziekfestival is.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten de inwoners van een plaatselijk gehucht nadat de karavaan beschadigd is door een aardbeving. De inwonders zweren bij de krachten van de wijze Bomoyo, de enige Nabakh in het gebied die de Geest van de Bergen kan beheersen.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens een wandeling in het bos probeert Piya een bloem te fotograferen om haar virtuele herbarium compleet te maken, maar het is onvindbaar. Oggy is vermoeid, maar Piya weigert op te geven, met het risico dat ze alle anderen in gevaar brengt.
«
»
16:30 Rox
Een Stradivarius is de duurste viool in de wereld. Een mysterieuze dief heeft er een gestolen net als een bekende violist een optreden moet geven in een theater. Het team van Rox leidt het onderzoek naar de diefstal.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya's ouders willen hun dochter zien via een videogesprek, maar de kakkerlakken brengen de olifant in vreemde situaties. Uit angst dat hem de voogdij over Piya zal worden ontnomen, doet Oggy er alles aan dat er niks geks te zien is.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien stelt Thomas voor aan de veenmol, een zombieachtig insect. Thomas vraagt zich af of dit mysterieuze beest gaat steken, knijpen of bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
Helena en een gast worden in een diepe slaap teruggevonden met drie paarse strepen op hun wang. Niemand krijgt hen wakker. Het team weet meteen dat ze met een wezen te maken hebben, en komen op het spoor van Phobetor, een Droomdemon.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno en Daria moeten een filmpje maken over hun pa. Ze schamen zich voor hem omdat hij zich graag verkleedt als Wally Wasbeer, en als job nieuwe auto's ruikt om te kijken of ze wel nieuw ruiken.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nóg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
19:25 Zotte dieren
Met een kat die dol is op apporteren en honden die het heerlijk vinden om over de sneeuw te glijden.
«
»
19:30 Zotte dieren
Maak kennis met een fret die erg opgewonden raakt als hij aanbelt en met de schattigste kittens.
«
»
19:40 Jenny
Met de examens op school voor de deur moet Jenny in het ziekenhuis blijven. Studeren is moeilijk voor haar en ze ziet niet hoe ze het aankan. Axel en Stéfany-Khlara proberen haar te helpen.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
Zeven overgebleven kandidaten moeten een strandbal over de finishlijn krijgen met een watergeweer.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D).
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers