TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:40 Sturm der Liebe
Leander adviseert Markus om zich zo snel mogelijk te laten opereren. Markus vraagt Leander om niemand iets te vertellen en geeft hem een brief die hij aan Eleni moet geven als er hem iets zou overkomen.
«
»
11:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 The Amazing Spider-Man 2
Peter Parker voelt zich goed in zijn nieuwe rol als held en verdeelt zijn tijd tussen Gwen Stacy en het beschermen van New York tegen misdadigers. Zijn grootste strijd komt wanneer Electro verschijnt.
«
»
16:30 The Goldbergs
Barry wil de romanticus uithangen met Lainey op het schoolbal. Adam wordt uitgevraagd.
«
»
17:00 Buffy the Vampire Slayer
Wanneer Spike Buffy en Xander helpt bij het bestrijden van een gigantisch wormachtig wezen, doet zijn vreemde gedrag Buffy beseffen dat Spike nu een vampier met een ziel is.
«
»
17:50 How I Met Your Mother
Barney vindt dat Ted met Carly, een veel jongere vrouw, moet blijven daten, ook al hebben de twee helemaal niks gemeen.
«
»
18:20 The Goldbergs
Adam en Pops bespreken de nieuwste Batmanfilm. Barry probeert een wig te drijven tussen Adam en Pops, terwijl Erica een intakegesprek heeft op de universiteit.
«
»
18:50 The Simpsons
Het hulpje van de kerstman wordt uit het huis van de Simpsons gezet, omdat hij Homer niet wist te redden. Hij wordt de nieuwe mascotte van Duff Beer.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer mag niet meer autorijden. Marge moet dit nu doen en daar heeft ze al snel genoeg van. Ondertussen geniet Homer van allerlei wandelingen en ontmoet zelfs Steve Buscemi en Jackson Browne.
«
»
19:40 The Big Bang Theory
De meiden besluiten hun dates van het schoolbal weer op te zoeken.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Sheldon raakt in paniek wanneer Leonard een kleine chirurgische ingreep moet ondergaan. Ondertussen ontdekt Raj dat zijn ouders gaan scheiden.
«
»
20:35 The Outpost
Een kleine eenheid Amerikaanse soldaten wordt in 2009 op een afgelegen basis in Afghanistan aangevallen door de Taliban. De 'Slag bij Kamdesh' groeit uit tot het bloederigste tafereel waar Amerika in Afghanistan bij betrokken raakte.
«
»
22:55 Con Air
Voormalig elite-soldaat Cameron Poe, die onlangs vast heeft gezeten wegens een onterechte veroordeling, raakt verstrikt in een vliegtuigkaping in werking gezet door de allergevaarlijkste criminelen van de Verenigde Staten.
«
»
00:50 The Big Bang Theory
De meiden besluiten hun dates van het schoolbal weer op te zoeken.
«
»
01:15 The Big Bang Theory
Sheldon raakt in paniek wanneer Leonard een kleine chirurgische ingreep moet ondergaan. Ondertussen ontdekt Raj dat zijn ouders gaan scheiden.
«
»
01:40 Geen uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers