TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 12 Desperate Hours
Een vrouw en haar kinderen worden gegijzeld door een moordenaar. De vrouw biedt aan de man te helpen in een poging de levens van haar kinderen en echtgenoot te redden. Ze bouwt een band op met haar ontvoerder en probeert hem te beïnvloeden.
«
»
09:00 Killer at the Crime Scene
Het verhaal van hoe de politie en hun gespecialiseerde forensische teams Anthony Hardy hebben gepakt, een van de meest beruchte seriemoordenaars van Groot-Brittannië. Hij stond bekend als 'The Camden Ripper'.
«
»
09:45 Criminal Confessions
Vrouwen worden op brute wijze vermoord aangetroffen en de paniek slaat toe in Baton Rouge, LA. De stad vermoedt dat er een seriemoordenaar rondloopt. Rechercheurs worden geleid naar een onwaarschijnlijke verdachte die een duister geheim verbergt.
«
»
09:45 NCIS: New Orleans
Pride en het team zijn op zoek naar een ontvoerde veertienjarige en ontdekken dat haar vader, die binnenkort de voogdij over haar krijgt, een radicale survivalist is die buiten de gebaande paden leeft.
«
»
10:35 Cold Case
Op 17 oktober 2006 verhuisde de familie Jacobi naar Cincinnati. In december van hetzelfde jaar werden vader, Adam, moeder, Emily en hun jongste zoon, Stuart, dood aangetroffen. Wat hun dochter Kim betreft, ze liep een ernstig hoofdletsel op.
«
»
11:25 World's Most Evil Killers
Een zaak die de gevaren van online grooming benadrukt. Op 17 februari 2014 werd de veertienjarige Breck Bednar gelokt naar een flat in Londen voordat hij werd vermoord door een andere tiener.
«
»
12:15 A Birthmother's Secret
De zestienjarige Tara heeft haar biologische moeder Grace op een DNA-website gevonden. Haar toegewijde adoptiemoeder Amy vindt dit moeilijk en wil haar dochter zo goed mogelijk beschermen.
«
»
13:50 Killer at the Crime Scene
Het verhaal van hoe de politie en hun gespecialiseerde forensische teams Anthony Hardy hebben gepakt, een van de meest beruchte seriemoordenaars van Groot-Brittannië. Hij stond bekend als 'The Camden Ripper'.
«
»
14:40 Snapped
Wanneer een familieruzie gewelddadig wordt en resulteert in de dood van een man uit Oregon, moeten detectives een reeks karakters zien te ontrafelen om de hoofdrolspeelster van de misdaad te ontmaskeren.
«
»
15:30 Cold Case Files
De 23-jarige lerares Irene Garza, schoonheidskoningin en vroom katholiek, verdween de avond voor Pasen. De bewoners van haar stad deden hun best om haar te vinden, maar haar lichaam werd drijvend in een afwateringskanaal gevonden.
«
»
16:20 World's Most Evil Killers
Een zaak die de gevaren van online grooming benadrukt. Op 17 februari 2014 werd de veertienjarige Breck Bednar gelokt naar een flat in Londen voordat hij werd vermoord door een andere tiener.
«
»
17:10 A Rose for Her Grave: The Randy Roth Story
Lori is radeloos wanneer haar beste vriendin, Cindy Roth, onder mysterieuze omstandigheden verdrinkt terwijl ze op reis is met haar man Randy. In een poging de waarheid te achterhalen ontdekt ze verontrustend bewijsmateriaal uit Randy's verleden.
«
»
18:45 Killer at the Crime Scene
Het verhaal van de arrestatie van Stephen Marshall, beter bekend als 'The Jigsaw Killer'.
«
»
19:40 Snapped
De zaak rond de moord op een geliefde maatschappelijk werkster in Kenosha krijgt aandacht, bijna tien jaar nadat er geen aanwijzingen meer zijn. Een vreemd telefoontje uit een andere staat onthult de waarheid over een groep wraakzuchtige moordenaars.
«
»
20:30 Cold Case Files
Op 2 februari 2010 schieten twee daders Michael Temple Jr. neer, waardoor hij vijf jaar verlamd is en daarna overlijdt. In deze ongebruikelijke cold case wordt DNA van een mes gebruikt om een schets van de moordenaar te maken.
«
»
21:20 World's Most Evil Killers
In het begin van de jaren 1980 ontvoerde hij twee vrouwen in West-Londen en vermoordde hen tijdens seksueel gemotiveerde aanvallen.
«
»
22:10 Cold Case
Lilly gaat enkele weken nadat ze is neergeschoten weer aan het werk en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat ze emotioneel klaar is om leiding te geven aan de heropening van de zaak van drie vermoorde jongens uit 1994.
«
»
23:00 CSI: Miami
Een psychotische genie loopt rond in Miami en laat levenloze lichamen achter. Het CSI-team zet de achtervolging in, maar dat wordt één van hen fataal. Ondertussen wordt het masterplan van de seriemoordenaar steeds duidelijker.
«
»
23:50 FBI
Wanneer een Amerikaanse advocaat dood wordt aangetroffen op een steenworp afstand van het lichaam van een privé-escort, moet het team uitzoeken wat de twee slachtoffers met elkaar te maken hebben.
«
»
00:40 Castle
Castle en Beckett doen onderzoek naar de dood van de bedenker van een langlopende comedy show. Ze ontdekken een geheim dat de moord zou kunnen verklaren.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers