TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Britain's Deadliest Kids
William Cornick, een slim kind uit een liefdevol gezin, heeft Groot-Brittannië geschokt toen hij in 2014 zijn lerares Anne Maguire dood heeft gestoken. Een kijkje naar wat zijn pathologische haat heeft veroorzaakt.
«
»
08:45 Britain's Deadliest Kids
In 2009 zijn Rosalyn Hunt en Desmond vermoord door tiener Lorraine Thorpe en haar medeplichtige.
«
»
09:30 Killer at the Crime Scene
Forensische wetenschap blijkt van cruciaal belang om een lokale Britse Pakistaanse bende op te pakken en te veroordelen voor de ontvoering van en moord op de 15-jarige schooljongen Kriss Donald in Glasgow.
«
»
10:15 Criminal Confessions
Een familieman belt 911 om te zeggen dat hij zichzelf per ongeluk heeft neergeschoten. Toch vertelt de plaats delict een ander verhaal en een ingewikkelde liefdesdriehoek ontvouwt zich.
«
»
11:05 Cold Case
Het team heropent een zaak uit 1992 waarin een veertienjarige wiskundekenner uit de binnenstad werd vermoord, nadat zijn zestienjarige halfbroer zijn talent voor het tellen van kaarten en het kraken van kluizen had uitgebuit.
«
»
11:50 World's Most Evil Killers
Een meestermanipulator wordt ervan beschuldigd zijn vrouw in hun boerderij te hebben vermoord, maar bekent pas dat hij de moordenaar is als hij wordt betrapt door een polygraaftest en zijn eigen verloofde.
«
»
12:40 A Bride's Nightmare
Leah wordt op haar trouwdag ontvoerd door Kayla, de ex-vriendin van haar verloofde die nogal last van waanideeën lijkt te hebben. Leah probeert te ontsnappen, maar begint zich vervolgens af te vragen of Faith eigenlijk haar leven probeerde te redden.
«
»
14:05 Killer at the Crime Scene
Forensische wetenschap blijkt van cruciaal belang om een lokale Britse Pakistaanse bende op te pakken en te veroordelen voor de ontvoering van en moord op de 15-jarige schooljongen Kriss Donald in Glasgow.
«
»
14:55 Snapped
Op het moment dat de rechercheurs de dood van een rapper uit Atlanta onderzoeken en een schijnbaar huiselijk geschil bestuderen, worden ze geconfronteerd met gruwelijk bewijsmateriaal dat het slachtoffer voor zijn dood heeft achtergelaten.
«
»
15:40 Cold Case Files
Een brand in januari 2007 eiste het leven van WO II-veteraan Bennie Angelo. Nader onderzoek op de plaats delict onthult dat Bennie reeds dood was voor de brand. Er zijn weinig aanwijzingen en de zaak ligt stil, totdat een getuige zich meldt.
«
»
16:30 World's Most Evil Killers
Een meestermanipulator wordt ervan beschuldigd zijn vrouw in hun boerderij te hebben vermoord, maar bekent pas dat hij de moordenaar is als hij wordt betrapt door een polygraaftest en zijn eigen verloofde.
«
»
17:20 A House on Fire
Een briljante arts en moeder Deborah Green hadden het toppunt van een perfect leven met twee kinderen, een aanbiddende echtgenoot en een prachtig huis in een weelderige buurt.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
In oktober 2000 verdwijnt de 26-jarige Sinead Healy spoorloos. Forensische wetenschap is absoluut noodzakelijk om de moordenaar in Hammersmith, Londen, te arresteren en te veroordelen.
«
»
19:40 Snapped
Wanneer een jonge vrouw op mysterieuze wijze doodgeschoten wordt aangetroffen langs een afgelegen snelweg, gaan rechercheurs uit Michigan op zoek naar antwoorden in het verleden van het slachtoffer. Ze leggen een web van ontrouw en verraad bloot.
«
»
20:30 Britain's Deadliest Kids
De vijftienjarige James Fairweather heeft een lokale gemeenschap geterroriseerd met willekeurige dodelijke aanvallen, met twee moorden als gevolg. Een kijkje naar wat hem gebracht heeft tot deze brute moorden.
«
»
21:20 Britain's Deadliest Kids
Tienerliefdes Kim Edwards en Lucas Markham worden veroordeeld voor de moord op haar moeder Elizabeth en jongere zus Katie in april 2016. Een kijkje naar wat hen ertoe heeft gebracht om te moorden.
«
»
22:05 Cold Case
Het team onderzoekt de moord op een vrouw die de krantenkoppen haalde toen ze verdween op Halloween 1938, de nacht van de radio-uitzending 'War of the Worlds' van Orson Welles, terwijl haar familie zich voorbereidde om te ontsnappen van Mars.
«
»
22:50 CSI: Miami
Het CSI-team moet achterhalen wie het gemunt heeft op een visser die ternauwernood aan de dood ontsnapt is. Het onderzoek blijkt zeer ingewikkeld te zijn, en het team moet de leugens zien te doorzien.
«
»
23:35 FBI
Het team verwelkomt een nieuw lid, special agent Tiffany Wallace, terwijl ze zoeken naar moordenaars die een massale schietpartij op een mediabedrijf hebben georkestreerd. De persoonlijke band van OA met de zaak dreigt zijn oordeel te vertroebelen.
«
»
00:20 Castle
Castle en Beckett jagen op een moordenaar die een kostbaar kunstobject heeft gestolen. Er is een getuige, maar die laat niet zomaar het achterste van haar tong zien.
«
»
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers