TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Frank & Rogier checken in
Marieke en Bodean namen vorig jaar een goedlopende bed and breakfast over. Ze waren verliefd op het pand en de locatie. Een oude turffabriek in Griendtsveen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:50 Frank & Rogier checken in
Moeder Roelie en dochter Linda runnen al een aantal jaren samen een bed and breakfast in Ter Apel. De laatste jaren zien ze de klandizie teruglopen. Linda heeft er al een baantje bij genomen en Roelie probeert de boel draaiend te houden.
«
»
13:35 Spice Girls: how girl power changed the world
Een blik op het ontstaan van de Spice Girls in 1994 en hun pijlsnelle vlucht naar het sterrendom, alsook op wat hun 'girl power' betekende voor het feminisme.
«
»
14:35 De Scheetjes: bouwen op Bonaire
Hans werkt hard door om het huisje op tijd af te krijgen voor de geplande open dag. Ondertussen treffen Hans en Karin voorbereidingen voor deze speciale dag. Er moet een band komen, westernaankleding en natuurlijk een hoop mensen.
«
»
15:20 Million Pound
Een kijkje in de wereld van de allerrijksten. Een voormalig City-trader wil 500.000 pond investeren in de renovatie van een binnenschip dat hij wil ombouwen naar een luxe woonboot.
«
»
16:15 Familie Gillis: massa is kassa
Nu de Nederlandse parken voorzichtig weer een beetje vol beginnen te lopen, begint het bij Peter weer te kriebelen. Net over de grens in België staat een familiehotel te koop en dat wordt in een impuls gekocht. Dat is een leuk project voor Nicol.
«
»
17:10 Erfgenaam gezocht NL
De erfenis van 55.000 euro ligt al jaren te wachten en de erfgenamen zijn bekend. De vraag is hoe het kan zijn dat zij al die tijd onvindbaar is gebleven. De zoektocht van Ruben leidt hem naar Indonesië.
«
»
17:55 Het Echte Leven in de ZOO NL
De reuzenpanda's hebben slechts één kans per jaar om te paren en dat moment komt eraan. Nevelpanter Hyma staat op het punt om te bevallen, maar het is haar eerste keer en dat is niet zonder risico.
«
»
18:35 Help, Mijn Man Is Klusser
John en het klusteam zijn in Heerlen. Lia en Jos hebben elkaar acht jaar geleden leren kennen en sindsdien zit Lia in de ellende. Jos is een echte klusser en doet alles zelf in huis. Hij maakt alleen helaas niets af.
«
»
19:55 The Expendables
Huurlingen worden ingezet voor een staatsgreep tegen een Zuid-Amerikaanse dictator. Gaandeweg komen ze erachter dat de missie niet is wat het lijkt.
«
»
21:45 De Vuilste Jobs VIPS
Compilatie van de reeks die op VTM GO werd uitgezonden. Onder andere Celine Van Ouytsel, Andy Peelman, Guga Baúl en Bart De Wever gaan aan de slag als professionele schoonmaker of vuilnisophaler.
«
»
22:50 Helicopter ER
Het team moet een zwaargewond persoon redden na een ernstig ongeluk, maar slecht zicht bemoeilijkt de landing voor piloot Owen. In de Yorkshire Dales helpen verplegers Matty en Pete een man van 87 die van een ladder is gevallen.
«
»
23:50 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
In Suffolk gaan Mark en Virgil langs bij een vrouw die nog bijna vierduizend pond aan huur moet betalen aan de universiteit. Casey en Alex proberen onbetaalde lonen terug te vorderen.
«
»
00:40 Drone Cops
Het team gaat op zoek naar een man die een agent heeft aangevallen en op de vlucht is geslagen.
«
»
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers