TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Two and a Half Men
Walden vindt dat Zoey zich iets vrijer zou mogen voelen in de slaapkamer. Berta denkt dat een paar hapjes van een spacecake misschien kunnen helpen.
«
»
03:30 Two and a Half Men
Een enorme storm verstoort de plannen van Alan en Walden op Valentijnsdag. Ze komen vast te zitten in het strandhuis, dit zorgt voor rivaliteit tussen Zoey en Lyndsey.
«
»
03:50 Two and a Half Men
Walden is in paniek wanneer hij in een wanhopige bui zijn liefde verklaart aan Zoey, maar ze niet direct reageert. Verder denkt Alan dat Lyndsey een alcoholprobleem heeft.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam zetten hun undercover identiteiten voort als gevangene en gevangenisbewaker om een blanke nationalistische groep te infiltreren waarvan men vermoedt dat deze gestolen nucleair materiaal bezit.
«
»
08:30 World's Most Dangerous Prisoners
Op achttienjarige leeftijd pleegt Christa Pike een brute moord en wordt daarmee een van de jongste vrouwen ooit die naar de dodencel wordt gestuurd. Edward Johnson wordt naar de gevangenis gestuurd voor de brute moord op een vriendin.
«
»
09:20 The Winter King
Derfel en Owain vertrekken om belastingen te innen, maar uiteindelijk overvallen ze een mijn. Nimue voelt zich verraden door Merlijn. Arthur bezoekt samen met Morgan zijn ouderlijk huis en doet een verrassende ontdekking.
«
»
10:15 The Winter King
Nimue neemt haar lot in eigen handen. Tristan arriveert in Caer Cadarn en eist vergelding voor de inval in de mijn. Onder het toeziend oog van Gorfydd heeft Arthur geen andere keus dan in te grijpen en staat hij voor een vreselijke beslissing.
«
»
11:10 The Winter King
Arthur biedt aan dat hij als blijk van vertrouwen met de dochter van Gorfydd, Ceinwyn, trouwt. Hij en Derfel reizen samen met Gundleus en Gorfydd naar Powys. Arthur ontmoet een fascinerende en verleidelijke figuur.
«
»
12:05 Backroad Truckers
Dave en Tristan vechten tegen een antieke houtketel en tegen elkaar, wat leidt tot een krachtmeting tussen vader en zoon. Craig wordt modderig tijdens een bezorgklus voor een radioantenne die zijn sporen nalaat.
«
»
12:55 Backroad Truckers
Dale en zijn zus halen een gecrashte ATV terug. Dave sleept propaan over een rivier.
«
»
13:45 Backroad Truckers
Big Donny houdt Junior goed in de gaten tijdens een veenderij die hun vloot sleepwagens dreigt op te slokken; Dave neemt Angela mee naar een lastige klus die hem eindelijk winst kan opleveren.
«
»
14:30 Highway Thru Hell
Op de Coquihalla Highway in B.C. overvalt een vroege sneeuwval de vrachtwagenchauffeurs. Jamie Davis komt oog in oog te staan met een zware brandstoftanker. De vonken vliegen over als James Luke en The Black Sheep een semi proberen te redden.
«
»
15:25 Highway Thru Hell
Jamie test de grenzen van zijn klassieke kraanwagen in een grindgroeve. Mitch en James klauteren om een vrachtwagen en een camper te redden op een ijzige klif. Colin krijgt eindelijk een scheur in de duwbumper van Mighty Mo.
«
»
16:15 Bar Rescue
Jon confronteert een eigenaar wiens vrouw al het werk in zijn bar doet.
«
»
17:00 Bar Rescue
Jon probeert een eigenaar te redden die op het punt staat zijn zaak en zijn huwelijk te verliezen.
«
»
17:50 Bar Rescue
Jon helpt een worstelende eigenaar een stapje terug te doen en zijn manager te vertrouwen.
«
»
18:45 Bar Rescue
Jon reist af naar Hickory in North Carolina om een horecazaak van de ondergang te redden. Hij is verbaasd dat de eigenaar vrijwel altijd afwezig is, het personeel ongetraind is en er ongedierte is.
«
»
19:35 Bar Rescue
Jon gaat naar Moreno Valley, Californië, om de erfenis van een pizza- en sportbar te redden nadat het overlijden van een van de eigenaren een familie in wanorde achterlaat.
«
»
20:25 Runner Runner
Wanneer Richie Furst, een arme student, denkt dat hij is opgelicht tijdens een online-pokerspel, besluit hij de mogelijke dader - Ivan Block, een gladde ondernemer - te confronteren.
«
»
22:05 Godzilla
Joe Brody si een wetenschapper die een anomalie ontdekt. Wanneer hij op onderzoek uitgaat komt hij achter een streng bewaakt geheim. Wanneer een radioactief monster ontsnapt en de mensheid bedreigt brengt Godzilla redding.
«
»
00:20 The Expendables 3
Barney en zijn team van doorgewinterde huurlingen nemen het op tegen de kwaadaardige wapenhandelaar Conrad Stonebanks, die tevens een ex-collega van hen is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers