TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
02:35 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
03:00 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
03:25 Panklaar
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een lekkere Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
03:40 Soep!
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
03:55 De Garde van Gert
Gert Verhulst kokkerelt met chef Jan Buytaert. Op het menu staat kabeljauw 'à la Dugléré', een saus vernoemd naar een beroemde Franse chef. En het blijkt niet alleen een beroemde bereiding te zijn, maar ook een hele lekkere.
«
»
04:25 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
05:10 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
05:30 De Sterrenkaart
Olivier de Vinck studeerde economie en is tijdens zijn studie in aanraking gekomen met de keuken. In 1998 opende hij samen met zijn echtgenote restaurant Kommilfoo, dat uitgegroeide tot een vaste waarde in de Antwerpse culinaire wereld.
«
»
06:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
06:25 Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu
Een marathon van het beste van 'Snel, Makkelijk & Lekker'.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Bert Meewis een heerlijk stukje konijn op het bord. Dat doet hij gezellig op z'n Vlaams. Geen pruim erbij, maar wel met gekaramelliseerde Limburgse appel.
«
»
08:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
08:55 Het Weekmenu
Johan Segers bereidt een ovenschotel met vis, prei en puree, gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus, burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus en een boerenomelet met restjes.
«
»
09:45 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt zet voor de feestdagen drie Belgische vleeswaren in de kijker als hapje. Hij kiest voor potjesvlees met mayonaise van waterkers en knolselder, aardappelpannenkoekjes met bloedworst en appel en echte boerenpaté met witloof en broodkruim.
«
»
10:15 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
10:45 DIY
Er wordt passata, ceasar dressing, madeleines, bevroren yoghurt.
«
»
11:05 Streetfood
Mexicaanse taco's en mini tostada's én Vietnamese rijstvelbakjes met garnalen. Dat kan men vandaag krijgen bij Lynns Tilburgse streetfoodkraampje. Ze helpt verder ook nog een handje bij haar Braziliaanse en Caraïbische collega's.
«
»
11:55 Panklaar
Chef Jan Buytaert laat zien hoe je in geen tijd en met maar één pan smakelijk en afwisselend kan koken. Vandaag bereidt hij een lekkere Pastaparty met een Franse saus van Italiaanse kaas.
«
»
12:10 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Mounir Toub voor een zalig gerecht uit de wereldkeuken. Hij vult een tajine met kabeljauw en zoete aardappel. Een ode aan zijn Arabische roots.
«
»
12:45 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
13:30 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
13:55 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi brengt een bezoek aan het zeventiende en achttiende arrondissement van Parijs, waar hij langsgaat bij een paddenstoelenkwekerij in een ondergrondse parkeergarage.
«
»
14:25 Guillaume's Paris
Chef Guillaume Brahimi rondt zijn tour door Parijs af met een boheemse en artistieke wandeling doorheen de stad, inclusief een lokale bierdegustatie en de intrigerende buurt waar Edith Piaf verbleef.
«
»
15:00 Ainsley Eats The Streets
Chef-kok Ainsley Harriott is in Madrid, waar zeer uiteenlopende Spaanse smaken te vinden zijn. In de tapasbars en restaurants met een menú del día, woont Ainsley het eerste streetfoodfestival bij.
«
»
15:55 Karola's Kitchen
Snel, sneller, snelst. En ook goed, lekker, overheerlijk. De overtreffende trap bereikt men met de traybake die Karolien maakt. Ze haalt er zelfs twee gerechtjes uit: een Aziatisch hoofdgerecht met zalm en Midden-Oosterse lunch met couscous.
«
»
16:25 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
16:55 Nuances
Thierry Theys laat zien hoe hamachi met tomaten gemaakt kan worden.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Deze keer kokkerelt Gert Verhulst met de Italiaanse chef Peppe Giacomazza. Op het menu staat een typisch Italiaans runderstoofpotje of spezzatino. De chef serveert er geen pasta bij, maar wel polenta: een Italiaanse bereiding van maïsgriesmeel.
«
»
18:05 Bal National
Broodje gehaktbal met rijst en een broodje mexicaanse balletjes met zure room.
«
»
18:40 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
19:35 Comfort Food
Gerechtjes die gezelligheid oproepen en iedereen doen glimlachen, kinderen inclusief. De old time favorite van Jeroen de Pauws dochter is een stevig slaatje met enorm veel gesmolten kaas en eigengemaakte mikadostokjes.
«
»
19:50 Tot op het Bot: Het Rund
Johan Segers gaat aan het werk met de ossentong en giet er een maderasaus overheen.
«
»
20:10 Sarah's Sweet Table
Patissier Sarah Renson zet de lekkerste koekjes, taarten en klassieke desserts op tafel. In haar bakprogramma geeft Sarah tips voor overheerlijke homemade desserts en laat ze eenvoudige baktechnieken zien.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag met Dagny Ros Asmundsdottir.
«
»
21:15 Hidden Gems
Het verhaal van de onvoorwaardelijke liefde tussen Jaii en zijn dochter waarbij noedels de link zijn. Het vertelt de reis van hun familie, de noedels en onuitgesproken liefde.
«
»
22:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden gaat naar Sunshine Coast en begint in het achterland bij Maleny Dairies. Via de geweldige ambachtelijke bierscène van de Sunny Coast, flanst hij uiteindelijk een verse garnaalschotel op het strand van Mooloolaba in elkaar.
«
»
22:35 Soep!
Dagný Rós maakt een rode bonensoep met avocadosalsa en Johan bereidt een visroomsoep met tongfilets.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Gert Verhulst roert in de potten met Dominique Persoone. De chef vindt inspiratie in de Indische keuken en maakt lekkere samosa's en filodeegdriehoekjes met een vulling van lamsgehakt. Wereldkeuken op zijn best.
«
»
23:40 De Chalet aan zee
Peppe verrast met een breakfastpizza en Roger knalt met een Wellington. Dominique heeft een date met Donald die hem de wondere wereld van zeewier laat ontdekken. Het zeewier krijgt een smakelijke plaats in zijn zelfgemaakt brood.
«
»
00:20 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar één barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij auberginerolletjes en ribeye.
«
»
00:35 De Eregast
Vandaag ontvangt de heilige njam-drievuldigheid dé driesterrenchef van Antwerpen: Viki Geunes. Op het menu staan een rondje appels plukken en drie heerlijke gerechten: Italiaanse tartaar, hertenkalf Rossini en crème brûlée van witte chocolade.
«
»
01:30 Roger van Damme: Bakken
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten. Roger vult zijn trommel met onder andere kattentongen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers