TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er is een moersleutel gemaakt van bouten en een bulldozer tekent een moersleutel in het zand. Boekenmeisje maakt een wieg met magie.
«
»
06:05 Bumba
Babilu begint te huilen want hij heeft honger. Bumba geeft hem gauw een banaantje.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje komt aan in de wereld van de tuimelaars, waar er één verlegen en verdrietig is omdat er boven zijn een wolk hangt waar regen uit komt. Hij zou er erg gelukkig van worden om een mooie tuimelaar te ontmoeten met een zon boven haar hoofd.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor heeft een spin gevonden en toont hem trots aan Kaatje. Zij is bang van de spin en wil dat Viktor hem doodslaat, maar dat wil Viktor niet. Kameraadjes Sus en Flor laten zien dat spinnen en kriebeldiertjes in de tuin helemaal niet eng zijn.
«
»
06:25 Rintje
Rintje helpt bij oma het servies uitzoeken. Wat oud en versleten is moet weg, de rest gaat in de kast zodat het goed bewaard blijft. Als Rintje vervolgens met oma tikkertje en verstoppertje wil spelen merkt hij dat oma niet meer hard kan rennen.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky bereidt zich voor op de Halloween-vakantie door griezelboeken en griezelfilms te bestuderen.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Robby besluiten een ruimteschip in de achtertuin te bouwen. Ze beginnen al snel aan een denkbeeldige reis naar de maan.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje ontmoet een meisje, dat een worm heeft gevonden. Ze ontdekken dat de worm een heel zacht velletje heeft en grappig beweegt. Samen brengen ze hem veilig naar huis.
«
»
06:55 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Simon en Ferdinand spelen in de tuin. Simon wil Ferdinand voor de gek houden met een slijmerige slak. Geschrokken gooit Ferdinand de slak per ongeluk in een oude holle boom.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Hooper heeft een verrassing voor zijn zus, maar komt in de problemen als hij geen hulp accepteert.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Zonia heeft een op afstand bestuurbare raceauto gerepareerd. Saïd wil ermee spelen. Dan trekt Anna de controller uit Saïds handen. De raceauto springt de lucht in en komt met een smak op de grond.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie spelen poppenkast. Marie imiteert Samson en laat zijn pop heel wat domme dingen zeggen. Marie moet er hard om lachen en ook Samson vindt het leuk. Maar dan mag Samson poppenkast spelen met het popje van Marie.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu vinden een ei op de binnenplaats van hun boerderij. Ze leggen het terug in het nest van de kip, maar als er een draak uit komt, adopteert de kip het onmiddellijk.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Supermaan is er vanavond en Moriel gaat kamperen met de Zwamukkies. Mush-Mush gaat mee om griezelverhalen te vertellen. Moriel is eigenlijk bang in het donker en besluit toch weer terug te gaan naar Zwamdorp.
«
»
07:50 Lou
Rood alarm voor Lou en haar moeder: oma heeft aangekondigd dat ze op bezoek komt. En uitgerekend vandaag wil Emma eindelijk haar buurman benaderen.
«
»
08:00 Kids on the block
De vrienden maken zich klaar voor het schoolbal. Rayan wil Leyla uitvragen voor zijn ultieme liefdesverklaring. Younes weet niet hoe hij aan een date moet raken en vraagt de Boefjes om hulp.
«
»
08:15 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
08:30 De Smurfen
Grote Smurf wordt onzichtbaar door een ongelukje. De enige manier om hem weer zichtbaar te maken, is door een snorhaar van Azraël. De Smurfen moeten er eentje van de kat proberen te pikken.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ergert zich aan een rebelse haarlok en ze heeft net haar kam gebroken. Ondanks zijn inspanningen is Oggy niet in staat Piya's haar te kammen, maar hij staat erop dat het hem in zijn eentje lukt.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu willen musketiers worden van de koning, maar Piu Piu is te klein om mee te doen.
«
»
09:05 Molang
Een tovenaar verlaat het kasteel en vergeet zijn hoed. Molang en Piu Piu vinden hem.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Er ligt al een aantal dagen een enorme rots op het spoor. Geen probleem: Ziggy en de tram vliegen, springen en kruipen er gewoon over heen. Maar dat is natuurlijk geen oplossing; die rots moet daar weg.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Op weg naar huis ontdekken Ziggy en zijn vrienden een oude tram, achtergelaten in de jungle. Ze slepen de tram naar de krater en Ziggy gaat aan het werk.
«
»
09:30 De Smurfen
Gargamel komt onder de controle van Azrael en de Smurfen moeten helpen om hem te bevrijden.
«
»
09:40 De Smurfen
Luilaksmurf mist steeds belangrijke gebeurtenissen. Knutselsmurf besluit om hem een rugzak te geven met een wekker erin. Deze houdt niet alleen Luilaksmurf wakker, maar de rest van het dorp ook.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy doet mee aan een rolschaatswedstrijd, maar moet zijn angst om te vallen overwinnen.
«
»
10:00 Tok Tok
Ambroise en Prune zeggen dat ze Fabrice's beste vrienden zijn zonder om zijn mening te vragen.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Alfred en Roger zijn nog steeds te gast bij Apichu, de verblijfplaats van de Llamakoning. Als Roger per ongeluk een waardevolle kristallen schedel breekt, worden ze voor straf de arena ingeduwd om het op te nemen tegen een worstelaar.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Roger zetten hun reis voort; ze komen een gestrande buitenaardse robot tegen, Spirit.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir wil net als Somnella een echte ridder worden, maar zijn moed wordt al snel getest als het pantser van een oude ridder voor problemen zorgt.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Kasimir moeten wat klusjes doen voor de heks, maar één van haar toverdrankjes verandert Victor per ongeluk in een spin en niemand kan hem meer terug veranderen.
«
»
10:45 Royals Next Door
Wanneer Stella en haar vrienden een tuinverkoop organiseren, beseft Stella dat haar grootmoeder eigenlijk een grote hulp kan zijn, want 'normaal' is slechts een kwestie van definitie.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella haalt haar ouders over om te gaan recyclen voor het grote staatsdiner, maar ze vindt dat onverwachte cadeaus de avond tot een mislukking maken.
«
»
11:10 Lou
Lou's oma is op bezoek en kookt ragout van kippenkop met ansjovis. Maar zowel Lou als haar moeder Emma hebben al een eetafspraak en hopen allebei op een romantische avond.
«
»
11:25 Lou
Lou wil heel graag 's avonds naar een rapconcert, maar dat mag niet van haar moeder. Ze heeft zelf genoeg te doen en kan niet gaan omdat ze een hoofdstuk van haar nieuwe roman moet afmaken.
«
»
11:35 Dodo
Zelfs zonder ooit te hebben gevochten, verdient Joe een reputatie als de stoerste jongen.
«
»
11:45 Dodo
Joe Connolly neemt een gewaagde beslissing: hij gaat Lily Scott vragen om zijn vriendin te worden.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim heeft een privé sauna afgehuurd om samen met zijn vrienden Gloria en Jean-Romy lekker in te gaan ontspannen, maar met de kleren aan. De eerste die de sauna moet verlaten, is het hardst kapot gegaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Een kind met autisme leert de wereld beter begrijpen via een radioprogramma.
«
»
12:25 GameKeepers
De GameKeepers denken de leukste game ooit te spelen: ze komen terecht in een speeltuin vol glijbanen en plezierige hindernissen. Totdat blijkt dat een clown en de dodelijke manipulaties van GameMaster het terrein in een slagveld veranderen.
«
»
12:50 Helden
De helden bouwen een brug.
«
»
13:05 DierenDetectives
USA. Norman, een blinde hond, en zijn baas wandelen op het strand als Norman opeens begint te rennen. Hij heeft iets gehoord wat geen mens heeft opgevangen: de hulproep van een verdrinkend meisje.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Omdat Oggy uitgeput is van het huishoudelijke werk, biedt Piya hem een middag in het kuuroord aan. Oggy is opgetogen, maar het gekke enthousiasme van de kleine olifant en de slinkse grappen van de kakkerlakken zijn allesbehalve ontspannend.
«
»
13:40 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
13:50 Lou
Het is elk jaar hetzelfde: zodra het jaar ten einde loopt, is Lou's moeder onherkenbaar en valt ze voor de verleidingen van het consumeren voor Kerstmis. Lou heeft haar handen vol om haar moeder te ontmoedigen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Het is tijd voor het grote paasfeest van de stad, waar elk jaar de paashaas van het jaar wordt gekozen. Stella schrijft Lumina in voor de wedstrijd, maar dit blijkt een grote vergissing te zijn.
«
»
14:20 Tok Tok
Jack is een schattig, zachtaardig konijn. Nou ja, als hij niet een van zijn angstaanjagende, onverklaarbare ooraanvallen heeft; Jack is best vreemd.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Roger en Spirit zijn op zoek naar het blauwe kristal dat Spirits ruimteschip van energie kan voorzien. Aan de voet van de vulkaanberg biedt een vreemde koekoek aan om de vrienden naar de top te leiden.
«
»
14:30 Prinsessia
Linde ontdekt dat Violet in haar dagboek heeft zitten neuzen. Ze vindt dat absoluut niet kunnen en besluit om samen met de andere prinsessen Violet beet te nemen door allerlei grappige dingen in het dagboek te schrijven.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio en Bettina ontmoeten Selva, de beschermster van het Edele Bos. Ze is onder de indruk van het betoverde dorp, maar dan gaat er iets vreselijk mis met de levensboom die ze moet beschermen.
«
»
14:55 Mega Mindy
Frietverkoper Lucien en zijn zus Vanessa doen net alsof ze buitenaardse wezens zijn. Dankzij Toby en opa's nieuwste uitvinding wordt hun plannetje bekend gemaakt.
«
»
15:20 Molang
Nadat een golf hen heeft meegenomen, denken Molang en Piu Piu dat ze gestrand zijn op een afgelegen eiland. Maar ze ontmoeten een vriend die hen vertelt dat ze eigenlijk vastzitten in de maag van een walvis.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie leest in de krant dat een boef een koffer geld gestolen heeft. Wanneer Florentine langskomt en vraagt ze of ze een koffer mag achterlaten, kan Marie haar nieuwsgierigheid niet de baas. Ze ontdekt geld en een bivaksmuts in de koffer.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush denkt dat hij een nieuw spel heeft uitgevonden door rond te stuiteren op een bes, maar komt er al gauw achter dat de Zwammers dat al veel eerder deden, en nog veel beter zijn ook.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz maakt een laser om kleren te vergroten die zijn gekrompen in de was, maar Magoo, die zich voorbereidt op een uitstapje, ziet de uitvinding aan voor een camera.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Meneer Kat komt Fizz's nieuwe uitvinding tegen, een straalpistool dat voorwerpen in voedsel verandert. Hij besluit om alles wat beweegt in hotdogs te veranderen en neemt het mee.
«
»
16:00 Imago
Als ze zich klaarmaken om het Nabakh-land te verlaten, worden de kinderen tegengehouden door lokale bewakers die Azrohk een krachtremmende ketting om zijn nek leggen om hem te dwingen bij hen te blijven.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Geobsedeerd door Piya's veiligheid legt Oggy een reeks verboden op en maakt van een uitstapje naar het meer een saaie middag. Maar de kakkerlakken zijn vastbesloten om te lachen.
«
»
16:30 Rox
Verschillende professoren worden gearresteerd omdat ze kostbare goederen uit het museum waar ze werkten probeerden te stelen. Team ROX moet erachter komen wat er aan de hand is.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Als de kakkerlakken ontdekken dat Oggy bang is voor clowns, gebruiken ze allerlei circustrucs om de arme kat te kwellen. Oggy kan nauwelijks slapen en doet er alles aan om te voorkomen dat Piya zijn zwakte ontdekt.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Nidal bekijken de roodwitte celspin, een echte jager die door de menselijke huid kan bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
Vladimir wil Wilko uit het team zetten. Keelin en Wilko begrijpen daar niets van. Niet veel later wil Wilko Keelin weg hebben, en Keelin op haar beurt Vlad. Keelin is de eerste die vermoedt dat een wezen hen tegen elkaar opzet.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert maakt zijn kinderdroom waar, hij maakt zijn eigen kinderprogramma: de Wally Wasbeer Show. Maar één aflevering is niet goed genoeg voor hem, hij wil meer afleveringen maken dan "Tik Tak".
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Shoana's vlog over haar lievelingsijsjes is met 100.000 kijkers een megahit. Voor het eerst laat ze haar rivaal Totally Tina achter zich. De Wannabe's zijn op hun hoede, want Totally Tina zal er nu alles aan doen om weer aan de top te komen.
«
»
19:25 Zotte dieren
Zing met een melodieuze hond en ontmoet een huisdier dat een sprongetje maakt voor zijn frisbee.
«
»
19:30 Zotte dieren
Een kat probeert op de gekste plek te klimmen en een ander katje heeft een stinkend probleem.
«
»
19:40 Jenny
Jenny worstelt nog steeds met de plaats die Charles in haar hoofd inneemt. Ze hem een tijdje vergeten zodat ze vooruit kan kijken. Blue dwingt haar om haar herinneringen, die steeds indringender worden, onder ogen te zien.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De kandidaten moeten een tropisch parcours afleggen met een ijsblokje op een plateau zonder randen.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D).
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers