Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

logo VIER logo V3 VIER V3 logo VIER

De stad Gotham barst van het terrorisme. Superheld Batman heeft hulp nodig en slaat de handen in elkaar met commissaris Gordon en nieuwkomer Harvey Dent. Hun samenwerking werpt vruchten af, tot een nieuw personage verschijnt: De Joker. Deze sadistische gek dompelt Gotham weer onder in pure chaos. Slaagt Batman er in De Joker tegen te houden? Met een legendarische Heath Ledger als 'The Joker'.

Met: Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), Heath Ledger (Joker), Aaron Eckhart (Harvey Dent), Michael Caine (Alfred), Maggie Gyllenhaal (Rachel), Gary Oldman (James Gordon), Morgan Freeman (Lucius Fox), e.a.

'Batman: The Dark Knight', om 20.30 uur op VIER.