Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

'Vermist' - cast seizoen 6 (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

Het onderzoek naar de verdwijning van Madina zit muurvast. Michael (Mathijs F. Scheepers) gaat op eigen houtje verder en infiltreert in het prostitutiemilieu in de hoop een spoor van Madina te vinden. Hij komt daarbij in het vaarwater van de Cel Mensenhandel en zet niet alleen hun onderzoek op het spel, maar ook zijn eigen leven.

'Vermist', om 21.00 uur op VIER.