Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Mick Spalding is 33 en is al jaren werkloos. Zijn extreme zwaarlijvigheid belet hem om normaal te functioneren. Mick weegt 240 kg en lijdt bijgevolg aan morbide obesitas. Indien er niet snel ingegrepen wordt, zal zijn overgewicht nefaste gevolgen hebben voor zijn gezondheid. Tijdens een parcours met heel wat ups en downs gaat hij samen met zijn coach Lee Campbell de uitdaging aan om opnieuw een gezonde levensstijl aan te nemen.

'Obese: Australia Series', om 21.50 uur op Vitaya.