Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

'Hotel Römantiek' op VIER (foto filmpje)

Tijdens een memorabele treinrit proberen Otto-Jan en Sven de drie bedeesde vrijgezellen Charles, Herman en Bert via spitstechnologie om te toveren tot echte Casanovas. Ondertussen zorgt Frances voor een gezonde geest in een gezond lichaam met een goede portie ochtendgymnastiek. Na zijn nacht in de berghut met Betty, zit weduwnaar Pierre met veel vragen. Vrijgezel Jean rijdt nog graag met de wagen, dus gaat Sven op zoek naar enkele partners die hem de weg door het pittoreske Bergün moeten wijzen.

'Hotel Römantiek', om 20.35 uur op VIER.