Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

Chris Dusauchoit (foto: En -  VRT 2012)

In India heeft Chris alle reden om uitgelaten te zijn. Terwijl hij de hoop bijna had opgegeven, komt hij oog in oog te staan met een tijger. In Pairi Daiza wordt er gekookt voor de kieskeurige panda's. Ze eten niet alleen bamboe, maar ook pandacake. Frederik keert terug naar de dassenburcht waar hij vorige keer zijn tent achterliet. Hij wil het routineuze nachtritueel van de dassen filmen. Dierenarts Inge moet een waterschildpad van zijn eenzijdige dieet afhelpen. Golden Retriever Toby is een slachtoffer van broodfok en moet een zware heupoperatie ondergaan. En de Dieren in Nesten-drone vliegt over de zeeklei van Lampernisse.

'Dieren in Nesten', om 20.10 uur op En.