Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

Club Brugge (foto:  Sporting Telenet 2014)

Dat Club Brugge niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen is met een nederlaag tegen AA Gent in de Supercup en een 2-1-nederlaag tegen Sint-Truiden, is het minste wat we kunnen zeggen. Hopelijk kunnen ze vanavond Europees wel aanknopen met een zege. Ze nemen het op verplaatsing op tegen het Griekse Panathinaikos. Met een goede uitgangspositie proberen ze volgende week de klus te klaren en door te gaan naar de tweede voorronde van de UEFA Champions League. Moedig de mannen van Michel Preudhomme aan vanuit je zetel en geniet van hopelijk een goede pot voetbal.

'UEFA Champions League: Panathinaikos - Club Brugge', om 19.45 uur bij 2BE.