Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.