Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

Victor Reinier en Angela Schijf als Wolfs en Eva in 'Flikken Maastricht'

De vriendin en model van een bekende Maastrichtse kunstenaar wordt dood in bad bij haar ouders aangetroffen, een plastic zak over het hoofd. Zelfmoord, of heeft iemand haar vermoord? De zaak voert Wolfs en Eva naar een wereld van grote ego's en veel drank en drugs en na-ijver. En dan ontdekken Wolfs en Eva dat dit niet het enige model is dat op verdachte wijze is omgekomen. Hebben ze te maken met een seriemoordenaar? Marion ontmoet een oude schoolvriend op het bureau. Het klikt meteen weer, totdat Marion hoort waar hij aangifte van komt doen: aliens hebben zijn favoriete koe ontvoerd...

'Flikken Maastricht', om 21.25 uur op Eén.