Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

'Flying Doctors: Virunga' (foto: Eén - © VRT 2016)

De vijf Vlaamse hulpverleners Alessa, Philip, Maarten, Emma en Flora ontmoeten piloot Anthony en de directeur van het Virungapark, de Belgische prins Emanuel de Merode. Flora moet op dag één meteen een bevalling tot een goed einde brengen. Emma en Maarten worden geconfronteerd met een ondervoede baby en Alessa en Philip gaan een patiënt ophalen in een verafgelegen dorp. Anthony en zijn kameraad Kevin hebben hun handen vol met het ophalen van een babychimpansee.

'Flying Doctors: Virunga', om 21.25 uur op Eén.