Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

Na de verrassende uitschakeling van vorige week van Veerle Dobbelaere en haar man Alain, is het aan de overblijvende vier koppels om zich opnieuw te bewijzen op de dansvloer. Voor het eerst wordt er aan 'partnerruil' gedaan, wat niet evident is in combinatie met een moeilijke choreografie, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende BV's zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.