Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

'All You Need is Jani' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2015)

Jani klopt deze week aan bij de familie Van Roosbroeck uit Itegem. Dochter Nicki is 25, maar ze woont nog bij haar ouders. Nicki is 3 jaar single. Na haar eerste en enige serieuze relatie is het volledig windstil in haar liefdesleven. Niet zo verwonderlijk, aangezien deze jonge dame de weekends thuis doorbrengt. En hoe¿ In de zetel met mama onder een fleecedeken, met een glaasje witte wijn en een romantische komedie. De ideale combinatie om voor eeuwig en altijd single te blijven dus! Jani heeft 4 weken de tijd om deze huismus uit de zetel te krijgen. En daarvoor roept hij de hulp in van personal coach Ilse van Acker. Nicki moet uit het nest durven vliegen en dat nemen Jani en Ilse redelijk letterlijk. Met een fikse duw in de goeie richting werken ze aan Nicki¿s zelfvertrouwen en uitstraling. Jani houdt van een look met ballen, dat is geweten. En het is net dat wat Nicki mist. Haar garderobe vol strikjes, snoepjeskleuren en brave kleedjes wordt grondig ondersteboven getrokken en vervangen door sexy, volwassen outfits.

'All You Need Is Jani', om 20.35 uur op VIJF.