Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

VIER logo V3

Deze week proberen de instructeurs weer twee mensen aan hun rijbewijs te helpen. De 26-jarige Genkenaar Benjamin maakt deel uit van een drieling en geen van de broers heeft een rijbewijs. Scheuren door de bochten en stoer doen achter het stuur kan hij als de beste. Benjamin werkt in een rusthuis en vindt dat het hoog tijd is om volwassen te worden en een rijbewijs te halen. Laurette, 46 jaar, woont erg afgelegen en wil ook graag haar rijbewijs. Een auto heeft ze al gekregen, nu nog kunnen rijden. Ze noemt zichzelf een ramp achter het stuur. Door angst verkrampt ze volledig.

'Rijden doe je zo', om 21.50 uur op VIER.