Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

logo één logo V3 één V3

Het is voor het personeel van Heathrow elke dag een hele klus om de honderden landende vliegtuigen af te handelen en weer de lucht in te krijgen. Heahtrow is verheugd met de komst van een heel speciale koninklijke gast. Duty manager Andy wordt opgeroepen om een grote internationale protestactie in goede banen te leiden, en een team werkmannen voert een helse strijd om de landingsbaan tegen de volgende ochtend van een nieuwe laag tarmac te voorzien.

Britse docuserie over de fascinerende wereld van Heathrow, de grootste en drukste luchthaven van Groot-Brittannië.

'Heathrow', om 20.13 uur op Eén.