Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

logo canvas V3 canvas logo

Heb je altijd al alles willen weten over voetbalspits Wayne Rooney? Vanavond krijg je de kans. Sinds Wayne Rooney in 2004 zijn neus aan het venster stak van het internationale topvoetbal, maakt hij jaarlijks deel uit van het kransje beste spelers ter wereld. Rooney is de kapitein en topscorer aller tijden van zowel Manchester United als Engeland. Hij praat met Gary Lineker over zijn carrière en keert terug naar de straten van Liverpool en naar de mensen die een sleutelrol speelden in zijn steile opmars. Met getuigenissen van o.a. Cristiano Ronaldo, David Beckham, Steven Gerrard en Sir Bobby Charlton.

'Wayne Rooney: The Man Behind the Goals', om 21.05 uur op Canvas.