Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

logo 2BE logo 2014 V3

De 40-jarige verlegen en conservatieve Andy Stitzer is nog steeds maagd. Wanneer zijn vrienden dit te weten komen, doen ze er alles aan om hem aan een vrouw te helpen. Dit zorgt ervoor dat Andy van de ene rampzalige situatie in de andere terechtkomt. Totdat hij een relatie krijgt met Trish, een vrouw met drie kinderen.

Met: Steve Carell (Andy Stitzer), Catherine Keener (Trish), Romany Malco (Jay), Paul Rudd (David), Seth Rogen (Cal)

'The 40-Year-Old Virgin', om 20.35 uur op 2BE.