Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

logo VIJF logo V3

Zestigers Margot en Martin Harper besluiten een einde te maken aan hun huwelijk en vragen hun echtscheiding aan. Ze doen hun best om als vrienden uit elkaar te gaan maar de situatie wordt erg gecompliceerd als hun advocaten, Emily en Kenton, verliefd op elkaar worden. Zowel binnen als buiten de rechtszaal komt er een kink in de kabel.

Met: Teri Polo, Robert Mailhouse, Barry Bostwick en Michele Santopietro

'Love Is a Four Letter Word', om 20.35 uur op VIJF.