Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

Umesh Vangaver (foto: Eén - © VRT 2016)

Umesh Vangaver, beter gekend als Haldis, leert van Bart De Pauw alles over goochelen op tv en hij trekt de straat op om z'n acteerkunsten bij te schaven. Die heeft hij dan weer broodnodig, want Maaike Cafmeyer regelde voor hem een auditie voor de nieuwste FC De Kampioenenfilm. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je Umesh vanaf nu inhuren voor al je evenementen.

'Umesh pop-up teevee', om 20.40 uur op Eén.