Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dré Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

'2 Meisjes op het Strand' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Laura Tesoro en Olga Leyers trekken het grootste strandfeest van het jaar op gang, samen met tal van bekende artiesten. Natalia, Milow, Isabelle A, Vive La Fête, Milo Meskens, Buurland, Ozark Henry, Sarah Bettens, Sylver, Udo & Lisa ('The Voice'), Stijn Meuris en Belle Perez brengen de ene zomerhit na de andere.

'2 Meisjes op het Strand', om 20.30 uur op VTM.