Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

Bart Peeters en Geena Lisa op Zomerhit 2012

Live-uitzending van de 40ste editie van de 'Radio 2 Zomerhit', die voor het eerst in 14 jaar opnieuw in Blankenberge plaatsvindt. Naast de 'Radio 2 Zomerhit'-trofee worden nog prijzen in zeven categorien uitgereikt: beste zanger, beste zangeres, beste performance, beste ambiance, beste doorbraak, beste Nederlandstalige lied en - nieuw dit jaar - beste groep.

'Radio 2 Zomerhit', om 20.10 uur op En.