Belgische presentator Felice overleden

vrijdag 9 oktober 2009

De Belgische presentator Dr Steemans, in Nederland bekend als Felice Damiano, is vannacht op 55-jarige leeftijd overleden in zijn huis in het plaatsje Diest. Felice werd in Nederland bekend van het programma 'Boobytrap' dat hij presenteerde voor Veronica. Hij overleed in zijn slaap aan een hartaanval.

Felice presenteerde onder anderen het kookprogramma '1000 Seconden' en 'Het Swingpaleis' voor de Vlaamse openbare omroep VRT. In de jaren negentig werkte hij bij radio Donna, ook bij de VRT. De laatste jaren was Felice actief bij de Belgische SBS-zenders VT4 en VIJFtv.

De begrafenis zal, op vraag van de presentator, plaatsvinden in besloten kring.

Bron: telegraaf.nl

Lees ook:
VRT betuigt medeleven bij plotse overlijden Felice

DOSSIER: Felice sterft aan hartaanval

volledig dossier

Vitaya logo V3

Het was meteen liefde op het eerste gezicht tussen Antonia en haar vriendje Allan. Ze waren dan ook in de wolken toen Antonia pas zwanger was, maar de laatste nieuwe scan brengt minder goed nieuws. Stefanie wilde altijd al een dochter, maar wacht na vier zonen nog steeds op het eerste meisje. Vandaag komt ze het geslacht te weten van haar vijfde baby. Hoewel Sophie zelf geen kinderen wou, is haar vriend Rhys in de wolken nu ze onverwachts toch zwanger blijkt te zijn. Een blik achter de schermen van het Princess Anne Hospital.

'One Born Every Minute', om 20.05 uur op Vitaya.