E! introduceert 'The WAGS'

donderdag 3 september 2015

E! gaat op een wild avontuur een duikt in de wereld van 's werelds heetste professionele atleten van het moment, bekeken vanuit het perspectief van de vrouwen aan hun zijde, beter bekend als WAGS (Wives and Girlfriends of Sports Stars).

Deze WAGS spelen de meest competitieve sport die er bestaat: de atletische man krijgen én weten te behouden. Ze behoren tot een exclusieve elitegroep: de WAGS zijn dikke vriendinnen en met elkaar verbonden door een strikte hiërarchie, onuitgesproken regels en een overvloed aan drama – degene die de begeerde ring en man met contract bemachtigt, is degene die alle macht in handen heeft! Net als in de sport draait in dit spel alles om de 'W' te worden en deze meiden weten hoe zij het spel moeten spelen… Duik in de competitieve, snelle en glamoureuze wereld van WAGS in de nieuwe serie die 4 september om 21.00 uur in première gaat bij E!


Het leventje van de WAGS kent vele voordelen, maar de diamanten en landhuizen komen niet zonder prijs. Deze vrouwen stellen constant hun strategieën bij om hun plaats in de rangorde onder de andere WAGS te behouden en hun daarbij behorende hoogstaande celebrity lifestyle.

In deze 8-delige serie, worden E!'s WAGS geconfronteerd met moeilijke beslissingen, wanneer spelers van teams wisselen en ze worden gedwongen te verhuizen. Deze vrouwen zoeken continu naar een balans tussen hun eigen carrières en hun eigenbelang met de veeleisende sportschema’s van hun partners. En terwijl de ene WAG haar droombruiloft uitstippelt, begint de verloofde van een andere te twijfelen. E!'s WAGS worden verbonden door hun levenslange vriendschappen, maar status heeft zo zijn voordelen in deze groep en de competitie om aan de top te komen als 'koningin' van de WAGS brengt een overvloed aan drama.

Maak kennis met E!'s WAGS:

Sasha Gates
Sasha is de koningin WAG van de groep en getrouwd met vijfvoudig All Pro Player van de San Diego Chargers die een multimiljoenen dollar contract heeft. Ze speelde in videoclips, totdat ze haar man leerde kennen, maar nu is ze een liefhebbende moeder voor haar kleine meid met nog een meisje op komst. Maar Sasha heeft nog steeds haar eigen interesses en wil een muziekcarrière beginnen. Ze heeft ook een kinderkledinglijn, genaamd Wittle Ones, samen met haar beste vriendin en businesspartner Autumn Aijrotutu, met schattige footballkleding voor kinderen.

Autumn Ajirotutu
Autumn ontmoette Seyi Ajirotutu van de Philadelphia Eagles tijdens school en de twee zijn nu getrouwd en hebben een tweeling. Nadat hij de San Diego Chargers verliet, tekende Seyi bij de Eagles en moest Autumn haar familie verlaten en verhuizen naar Philly. Autumn heeft altijd wel gehouden van een feestje en vindt het soms moeilijk om de overgang te maken van dat leventje naar haar nieuwe leven als moeder.

Barbie Blank
Barbie is verloofd met Sheldon Souray (van de Anaheim Ducks) en de twee hebben hun bruiloft gepland in januari 2016 in Cabo! Barbie is een voormalig WWE Diva, beter bekend als 'Kelly Kelly', en maakte haar debuut op 19-jarige leeftijd. Ze worstelde van 2006-2012 en werd de Diva's Kampioen in 2011. Als voormalig atleet is ze geen 'typische' WAG, maar met de aankomende bruiloft kijkt Barbie ernaar uit om op te klimmen in de.

Ashley North
Ashley North is een WAGS nakomeling (haar vader was een Major League Baseball speler voor de SF Giants, Oakland A's en Chicago Cubs) en krijgt een hoop advies van haar vader over hoe ze zich moet gedragen in deze competitieve wereld, waaronder het goedbedoelde advies om geen atleten te daten! Maar Asley volgt zijn advies niet op – ze is al meer dan 11 jaar samen met Dashon Goldson van de Washington Redskins en ze hebben samen een dochtertje Charly. Ze zijn al een jaar verloofd, maar Dashon’s twijfel om in het huwelijksbootje te stappen, vormt een serieuze reden tot bezorgdheid. Buiten haar 'rol' als WAG en moeder, probeert Ashley een balans te vinden tussen haar eigen carrière als celebrity styliste met klanten als Kevin Hart, Justin Bieber en J Cole.

Nicole Williams
Nicole datet al meer dan vier jaar met Larry English van de Tampa Bay Buccaneers en zij is klaar voor die ring! Ze is een bloedmooi en succesvol model en is altijd onderweg voor haar werk. Ze heeft model gestaan voor Old Navy, Gucci, La Senza, Macy’s en meer – en wist zelfs een rol te bemachtigen in Robin Thicke's 'Treats' video. Hoewel ze trots is op haar authentieke leven, houdt Nicole Larry aan een kort lijntje en heeft ze moeite met de 'jersey jagers' die de NFL spelers overal volgen!

Natalie Halcro en Olivia Pierson
Natalie en Olivia zijn bloedmooi, nichtjes en beste vriendinnen die samen een beauty en fashion blog lanceerden die nu zo succesvol is, dat ze het optillen naar een hoger niveau – maar het combineren van werk en familie is altijd een uitdaging! Natalie's vriend is Shaun Phillips die speelde voor de Denver Broncos, Tennessee Titans en Indianapolis Colts. Ze zijn al 2,5 jaar samen en hoewel Shaun graag een stap verder gaat, is Natalie ontzettend onafhankelijk en probeert ze eerst de balans te vinden tussen deze relatie en haar eigen carrièreplannen, vooral nu ze 'Instafame' heeft bereikt met een miljoen Instagram volgers! Olivia is single en een hopeloze romanticus, maar datet enkel atleten. Ze wordt gekoppeld aan spelers van de Denver Broncos, San Diego Chargers en Los Angeles Clippers! 

Mis geen seconde van de actie: E! geeft je een stoel op de voorste rij tijdens de echte competitie wanneer WAGS op 4 spetember om 21.00 uur in première gaat. En vergeet niet de show te volgen op @WAGSonE en laat je horen door gebruik te maken van de hastag #WAGS.


Persbericht E!
http://uk.eonline.com/

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:50
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:55
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 05:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 05:25
    Geen uitzending
    05:55
    Plop & de Peppers
  • 02:25
    Geen uitzending
    01:35
    American Ninja Warrior
  • 01:10
    Geen uitzending
    01:05
    Impeachment: American Crime Story
  • 00:55
    Geen uitzending
    15:40
    All New Traffic Cops
  • 04:50
    JAG
    02:10
    Baywatch
  • 00:35
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 05:00
    Geen uitzending
    02:20
    Sports Late Night
  • 05:00
    Geen uitzending
    07:30
    CSI: Miami
  • 05:25
    Geen uitzending
    02:25
    Two and a Half Men
  • 05:00
    Geen uitzending
    05:35
    The Block NZ
  • 05:00
    Geen uitzending
    08:30
    Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
  • 00:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 05:24
    Buiten spelen
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 04:50
    Het Weekmenu
    02:35
    Sarah's Sweet Table
  • 05:10
    Premier League
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 05:10
    Murdoch Mysteries
    02:45
    Midsomer Murders
  • 03:10
    NOS Journaal
    01:42
    Liefde voor het landgoed
  • 02:38
    Nieuwsuur
    08:03
    Petrus in het land
  • 04:14
    Tekst-TV
    02:21
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal