'Wereldkampioenen' met Ben Crabbé uitgesteld

donderdag 19 april 2018
Foto: Eén - © VRT & De Mensen 2018

Het nieuwe programma 'Wereldkampioenen' met Ben Crabbé op Eén is even uitgesteld. Het programma start niet donderdag, maar komt pas op 21 mei voor het eerst op antenne.

In 'Wereldkampioenen' praat Crabbé met drie voetbalvrienden over de huidige generatie Rode Duivels. Dit in aanloop naar het WK. Het programma is nu echter enkele weken uitgesteld omdat er op Canvas nog volop wordt gevoetbald in de Europa League. En bij de VRT vrezen ze dat die wedstrijden concurrentie kunnen zijn voor 'Wereldkampioenen'. De vrijgekomen zendtijd wordt opgevuld met onder anderen Els De Schepper.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers