vtm brengt 'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' naar Vlaanderen

woensdag 21 april 2010

Deze zomer brengt vtm in samenwerking met de Nederlandse omroep TROS de tv-klassieker 'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' op het scherm. Daarmee lijkt het ook definitief dat de commerciŽle zender tijdens de vakantiemaanden niet langer een muziekprogramma zal programmeren.

Deze zomer brengt vtm in samenwerking met de Nederlandse omroep TROS de tv-klassieker 'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' op het scherm. Daarmee lijkt het ook definitief dat de commerciële zender tijdens de vakantiemaanden niet langer een muziekprogramma zal programmeren.

In 'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' proberen de deelnemers met zelfontworpen en kunstige machines om zich zo snel mogelijk over het land, de zee (het water) of in de lucht te verplaatsen. Het is nog niet bekend wie het programma voor vtm zal presenteren en wanneer de eerste aflevering op het scherm komt.

'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' is het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie. Al sinds 1971 wordt het programma door de TROS uitgezonden. In 2011 viert de show dus zijn veertigste verjaardag. Grote namen als ondermeer Ron Brandsteder en André van Duin hebben 'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' een tijdje gepresenteerd.

Vlaamse kandidaten die zich willen inschrijven voor 'Te Land, Ter Zee en in de Lucht' kunnen zich vanaf nu inschrijven via de website van vtm.

Bron: HLN.be

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiŽle Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.