TMF stelt voorjaar vol nieuwe formats voor

vrijdag 13 maart 2009

Met 'Reincarnation sucks. Live now.' als credo, spoort TMF jongeren aan te genieten van het leven en volop te profiteren van het jong zijn. Een boodschap, die de jongerenzender dit voorjaar ook volop doortrekt in de nieuwe programmering. Van spraakmakende humor tot sensuele bikini babes. Van een avontuurlijke roadtrip tot de zoektocht naar Vlaanderens nieuwste R&B hype. 100% entertainment, 100% genieten!

O


ok dit voorjaar blijft muziek het hoofdingrediënt van de TMF programmering met vaste waarden als  'Ultratop 50', 'Most Played Top 20', 'Hitzone', 'CoolSweat' en de 'Dag Top 5'. Veejays Sofie en Astrid vallen, zoals u dat van hen gewoon bent, rond de klok van vijf de huiskamer binnen om er op geheel 'What the F*ck'-wijze, een update te geven van de nieuwste trends op vlak van muziek, styling, films, games...

Maar uiteraard heeft TMF ook heel wat nieuwe programma's in petto!

'South Park': seizoen 12!

Kenny, Kyle, Stan en Cartman zijn terug voor de première van het 12de 'South Park'-seizoen! Zoals we van de makers van 'South Park' gewend zijn, is ook dit nieuwe seizoen gevuld met de meest surrealistische avonturen. Celebrities,  'issues of the moment' en andere taboes worden weer op de hak genomen. Dit alles, in een simpele animatiestijl, boordevol donkere humor. Vanaf maandag 13 april zorgen de vier kleuters dus weer voor voldoende controverse op het televisiescherm. U bent gewaarschuwd!

'South Park', seizoen 12: vanaf 13 april, elke maandag om 18.00 uur op TMF. Herhaling op maandag om 23.00 uur.

'Happy Tree Friends'

Vanaf 23 maart maak je op TMF kennis met de Amerikaanse 'cult' animatiereeks 'Happy Tree Friends'. Het konijn Cuddles, de wangzakeekhoorn Giggles en het stekelvarken Flaky zijn slechts enkele van de vele knuffelbare animatiefiguren die je in de reeks te zien krijgt.

Laat je echter niet om de tuin leiden: ze zijn lief, schattig maar vooral ook vreselijk fout! Stuk voor stuk zijn het kleine irritante monstertjes die garant staan voor de meest gewelddadige en bloedige actie die je je maar kunt voorstellen.

De reeks werd in 2006 in Amerika gelanceerd en kon er binnen de kortste keren rekenen op een schare cult-fans van het eerste uur. Wetende dat ook Vlaamse jongeren te vinden zijn voor een 'edgy cartoon', is het succes van 'Happy Tree Friends' nu al verzekerd!

'Happy Tree Friends', vanaf 23 maart, elke maandag om 21.30 uur op TMF. Herhaling op donderdag om 21.30 uur.

'Brussel-Peking'

Prop 5 volwassen mannen in een overjaarse wagen en vraag hen om in een kleine maand van Brussel naar Peking te rijden. Het resultaat is een ontzettend entertainend en hilarisch reisverslag van de road trip die Stef, Peter, Peter, Ides en Geert doorheen de Baltische Staten, Rusland en Mongolië tot in China leidt. Geen productieteam om de weg voor te bereiden, geen lokale fixer ter plaatse, niemand die de taal spreekt en amper enig idee van wat er gebeuren gaat. De combinatie van naïviteit en motivatie blijkt echter heel doeltreffend en levert verrassende televisie op.

'Brussel-Peking': vanaf juni op TMF.

'The Project'

In de gloednieuwe reality reeks 'The Project' neemt TMF de kijkers 12 weken lang mee achter de schermen van de glamourreuze maar ook bikkelharde en meedogenloze muziekbusiness. R&B talent Astrid Roelants aka Ameerah en manager Peter Muls van Absolute P Entertainment (Lunaman, Kaye Styles, Ali Tcheelab) gaan op zoek naar de Belgische Justin Timberlake, Kanye of Beyoncé.

TMF volgt de finalisten vanaf de nationale casting met meer dan 500 kandidaten, tot aan hun uiteindelijke doorbraak. Wekelijks krijgen zij nieuwe uitdagingen voorgeschoteld die hun talent, creativiteit en uithoudingsvermogen meer dan eens op de proef stellen. Vreugde, verdriet, spanning en emoties volgen elkaar dan ook in een razendsnel tempo op waardoor het aanstormend talent al snel begrijpt dat 'the road to success' hard en zenuwslopend is.

De inzet is dan ook hoog: finalisten krijgen de kans om in een professionele muziekstudio, onder begeleiding van nationale en internationale producers en artiesten, hun songs te gaan opnemen, inclusief een videoclip. Een internationale doorbraak ligt dan ook binnen handbereik.

Bezit Vlaanderen het juiste talent om zich te meten met de R&B wereldsterren van vandaag? Je krijgt het antwoord vanaf 29 april op TMF!

'The Project', vanaf 29 april 2009, elke woensdag om 12.30 uur op TMF. Herhaling op woensdag om 21.30 uur, zaterdag om 12.30 uur en zondag om 14.00 uur.

'Temptation Carwash'

Vanaf woensdag 25 maart volgt TMF 5 weken lang het wel en wee van de broers Filip en Kristof Beerens en hun 11 Belgische bikini babes in 'Temptation Carwash'.

Deze nieuwe docusoap van de hand van producer Tom Haesen, staat voor puur en onversneden entertainment. Niet om het snelst een wagen wassen, zelfs niet zo proper mogelijk maar wel zo sensueel als maar kan! Dát is 'Temptation Carwash'!

We pikken de draad op net voor de afreis naar het Spaanse Lloret de Mar waar de 11 bikini babes deelnemen aan het Europees Kampioenschap bikini carwash. Ter plekke volgen onze camera's organisatoren, bikini babes en hun supporters tijdens een helse partyweek. Van een Tequila-kroegentocht tot een fotoshoot met Ché-fotograaf Geert de Wolf en de uiteindelijke apotheose tijdens het Europees Kampioenschap bikini carwash. Het recept voor dit exotisch entertainment is een dansspektakel op ritmische muziek overgoten met schuim, sponzen, weinig textiel en vooral veel vrouwelijke rondingen. Onnodig te vertellen dat naast het wassen van wagens, er ook duchtig gefeest wordt in het bruisende nachtleven van Lloret.

Wie weten wil of de Belgische dames zich mogen bekronen tot kampioenes in de 'Temptation Carwash'-discipline, stemt vanaf 25 maart af op TMF. Eén ding staat nu al vast: de temperatuur in de huiskamer zal gevoelig stijgen!

'Temptation Carwash': vanaf 25 maart 2009, elke woensdag om 12.30 uur op TMF. Herhaling op woensdag om 21.30 uur, zaterdag om 12.30 uur en zondag om 14.00 uur.

'Take 5'

Vanaf 26 maart heeft TMF met 'Take 5' een wekelijks afspraak met filmliefhebbend Vlaanderen. Naast de belangrijkste nieuwe filmreleases besteedt 'Take 5' ook aandacht aan nieuwigheden op DVD en kan je meegenieten van sneak previews over films waarop het nog even wachten is.

'Take 5' staat voor heel veel filmmateriaal en interviews met bekende en minder bekende acteurs, actrices en regisseurs. Ron Potchlebnik haalt als plaatselijk TMF-correspondent in Hollywood dan ook zoveel mogelijk sterren voor de lens van zijn camera.

Het nieuwe filmmagazine 'Take 5' betekent meteen ook de vuurdoop voor TMF's nieuwe veejay Lotte Caers die vanaf 26 maart jouw wekelijkse gids binnen filmland is.

'Take 5', vanaf 26 maart 2009, elke donderdag om 16.30 uur op TMF. Herhaling op vrijdag om 21.00 uur, zaterdag om 20.00 uur en zondag om 12.30 uur.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Goeiemorgen Morgen!' (Radio2)

De Ziggo Dome vormt het decor voor een gigantisch muzikaal spektakel met talloze oud-deelnemers aan het Eurovisiesongfestival. In deze aflevering: Mäns Zelmerlöw - 'Heroes', Bobbysocks - 'La det swinge', Rosa Linn - 'Snap', Cornelia Jacobs - 'Hold Me Closer', Ruslana - 'Wild Dances', Edsilia Rombley - 'Hemel en aarde', Gjon's Tears - 'Tout L'univers', The Roop - 'Discotheque', Alessandra - 'Queen of Kings' en Charlotte Perrelli - 'Take Me to Your Heaven'.

'Het Grote Songfestivalfeest', om 21.45 uur op VRT 1.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 23:50
    Journaallus
    09:00
    Lentebeelden
  • 23:55
    Nachtlus
    07:30
    Ketnet Junior
  • 21:00
    Geen uitzending
    06:00
    Tik Tak
  • 01:25
    Geen uitzending
    05:55
    Plop & de Peppers
  • 00:55
    Geen uitzending
    01:35
    American Ninja Warrior
  • 01:10
    Geen uitzending
    01:05
    Impeachment: American Crime Story
  • 00:55
    Geen uitzending
    15:40
    All New Traffic Cops
  • 01:55
    JAG
    02:10
    Baywatch
  • 00:35
    Geen uitzending
    06:00
    Joe
  • 01:25
    Geen uitzending
    02:20
    Sports Late Night
  • 02:00
    Geen uitzending
    07:30
    CSI: Miami
  • 01:30
    Hawaii Five-0
    02:25
    Two and a Half Men
  • 01:55
    Geen uitzending
    05:35
    The Block NZ
  • 01:20
    Geen uitzending
    08:30
    Hailey Dean Mystery: A Will to Kill
  • 00:25
    Herhalingslus
    11:00
    Trends Talk
  • 02:00
    Roger
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 02:00
    De Wereldkeuken
    02:35
    Sarah's Sweet Table
  • 01:25
    Play Sports Highlights
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 01:40
    Dickensian
    02:45
    Midsomer Murders
  • 01:55
    EenVandaag
    01:42
    Liefde voor het landgoed
  • 01:51
    Nieuwsuur
    08:03
    Petrus in het land
  • 01:51
    3voor12 presenteert..
    02:21
    NOS Jeugdjournaal met gebarentaal