'Sterren Op Het Ijs': Anneleen en DaniŽlla in skate-off

woensdag 24 oktober 2007

De aflevering van woensdagavond stond volledig in het teken van de foute muziek. Ondertussen is de wedstrijd nu pas echt goed van start gegaan, de concurrentie wordt dus heviger voor de kandidaten. Vrijdagavond krijgen twee koppels een laatste kans om te bewijzen dat ze echt thuishoren in 'Sterren Op Het Ijs'.

Bij sommige koppels is de kŁr bijna elke aflevering tot in de details afgewerkt en valt er weinig op de choreografie aan te merken. Dat is meestal het geval bij bij Greet Rouffaer en haar schaatspartner. Bij andere koppels vielen de prestaties een beetje tegen. Stoffel Bollu, iemand die normaal altijd hoog genoteerd staat in de ranking, moest vandaag tevreden zijn met de laatste plaats. Ook bij Dean ging het schaatsen vandaag een wat moeizamer.

Na het tellen van de stemmen mochten Dean en Stoffel meteen op beide oren slapen want zij mogen sowieso terugkomen in de aflevering van volgende week. Voor Anneleen Liťgeois, DaniŽlla Somers en Tanja Dexters was het wel spannend. Slechts ťťn van hen kon nog doorgaan naar de volgende ronde en dat was Tanja. Dat wil zeggen dat Anneleen en DaniŽlle allebei voor de tweede keer in de skate-off staan. Voor Anneleen is het zelfs de tweede keer na elkaar en ze schrok duidelijk toen ze hoorde dat ze niet mocht doorgaan naar de volgende ronde.

Vrijdagavond weten we wie als vijfde koppel 'Sterren Op Het Ijs' moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

'Deadliest Catch' (foto: © Discovery Channel 2015)

In alweer het twaalfde seizoen van Deadliest Catch maken de krabvissers zich op voor andermaal een zwaar seizoen. Naast de onderlinge strijd krijgen de ervaren vissers als Keith Colburn, Sig Hansen, Jake Anderson en Wild Bill Wichrowski dit jaar concurrentie van de 23-jarige Sean Dwyer en zijn eveneens jonge crew. Zij vormen de nieuwe generatie krabvissers die popelen om hun graantje mee te pikken in de lucratieve business van de jacht op de rode koningskrab. Maar kunnen zij de ervaren rotten van hun troon stoten of moeten ze eerst nog een hoop leren? Een ding is zeker: de woeste Beringzee is een bikkelharde leerschool waarbij geen plaats is voor lanterfanten.

'Deadliest Catch', om 21.00 uur op Discovery Channel.