'Sterren Op Het Ijs': Anneleen en Danilla in skate-off

woensdag 24 oktober 2007

De aflevering van woensdagavond stond volledig in het teken van de foute muziek. Ondertussen is de wedstrijd nu pas echt goed van start gegaan, de concurrentie wordt dus heviger voor de kandidaten. Vrijdagavond krijgen twee koppels een laatste kans om te bewijzen dat ze echt thuishoren in 'Sterren Op Het Ijs'.

Bij sommige koppels is de kr bijna elke aflevering tot in de details afgewerkt en valt er weinig op de choreografie aan te merken. Dat is meestal het geval bij bij Greet Rouffaer en haar schaatspartner. Bij andere koppels vielen de prestaties een beetje tegen. Stoffel Bollu, iemand die normaal altijd hoog genoteerd staat in de ranking, moest vandaag tevreden zijn met de laatste plaats. Ook bij Dean ging het schaatsen vandaag een wat moeizamer.

Na het tellen van de stemmen mochten Dean en Stoffel meteen op beide oren slapen want zij mogen sowieso terugkomen in de aflevering van volgende week. Voor Anneleen Ligeois, Danilla Somers en Tanja Dexters was het wel spannend. Slechts n van hen kon nog doorgaan naar de volgende ronde en dat was Tanja. Dat wil zeggen dat Anneleen en Danille allebei voor de tweede keer in de skate-off staan. Voor Anneleen is het zelfs de tweede keer na elkaar en ze schrok duidelijk toen ze hoorde dat ze niet mocht doorgaan naar de volgende ronde.

Vrijdagavond weten we wie als vijfde koppel 'Sterren Op Het Ijs' moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

Canvas logo V3

Vila Cruzeiro en Complexo do Alemao zijn twee beruchte favela's in Rio De Janeiro. Daar werkt de West-Vlaamse Fabienne Haerinck aan het project 'FavelaDoc'. Samen met een plaatselijke organisatie geeft Fabienne zes jongeren een cameraopleiding, zodat ze hun eigen reportages en kortfilms kunnen maken over het leven in de favela. Sofie Peeters (bekend van 'Femme de la rue') dompelt zich op diverse plaatsen in de wereld onder in een sociaal of ecologisch project van jonge Vlamingen.

'De Wereld & Ik', om 21.10 uur op Canvas.