'Sterren Op Het Ijs': Anneleen en DaniŽlla in skate-off

woensdag 24 oktober 2007

De aflevering van woensdagavond stond volledig in het teken van de foute muziek. Ondertussen is de wedstrijd nu pas echt goed van start gegaan, de concurrentie wordt dus heviger voor de kandidaten. Vrijdagavond krijgen twee koppels een laatste kans om te bewijzen dat ze echt thuishoren in 'Sterren Op Het Ijs'.

Bij sommige koppels is de kŁr bijna elke aflevering tot in de details afgewerkt en valt er weinig op de choreografie aan te merken. Dat is meestal het geval bij bij Greet Rouffaer en haar schaatspartner. Bij andere koppels vielen de prestaties een beetje tegen. Stoffel Bollu, iemand die normaal altijd hoog genoteerd staat in de ranking, moest vandaag tevreden zijn met de laatste plaats. Ook bij Dean ging het schaatsen vandaag een wat moeizamer.

Na het tellen van de stemmen mochten Dean en Stoffel meteen op beide oren slapen want zij mogen sowieso terugkomen in de aflevering van volgende week. Voor Anneleen Liťgeois, DaniŽlla Somers en Tanja Dexters was het wel spannend. Slechts ťťn van hen kon nog doorgaan naar de volgende ronde en dat was Tanja. Dat wil zeggen dat Anneleen en DaniŽlle allebei voor de tweede keer in de skate-off staan. Voor Anneleen is het zelfs de tweede keer na elkaar en ze schrok duidelijk toen ze hoorde dat ze niet mocht doorgaan naar de volgende ronde.

Vrijdagavond weten we wie als vijfde koppel 'Sterren Op Het Ijs' moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

'Bones' (foto: 2BE  - © MEDIALAAN 2015)

Het Jeffersonian team komt plots in de verwrongen wereld van de waarzeggers terecht, wanneer het lichaam van een plaatselijke psychopate in staat van ontbinding wordt teruggevonden in een boomstam. Naarmate het team meer te weten begint te komen over privťleven van het slachtoffer, schijnen vooral haar naasten verdacht te zijn. Ondertussen discussiŽren Booth en Brennan over de voor- en nadelen van de nieuwe denkbeeldige vriend van Christine. Het team herdenkt Sweets op zijn verjaardag.

'Bones', om 19.40 uur op 2BE.