'Sterren Op Het Ijs': Anneleen en DaniŽlla in skate-off

woensdag 24 oktober 2007

De aflevering van woensdagavond stond volledig in het teken van de foute muziek. Ondertussen is de wedstrijd nu pas echt goed van start gegaan, de concurrentie wordt dus heviger voor de kandidaten. Vrijdagavond krijgen twee koppels een laatste kans om te bewijzen dat ze echt thuishoren in 'Sterren Op Het Ijs'.

Bij sommige koppels is de kŁr bijna elke aflevering tot in de details afgewerkt en valt er weinig op de choreografie aan te merken. Dat is meestal het geval bij bij Greet Rouffaer en haar schaatspartner. Bij andere koppels vielen de prestaties een beetje tegen. Stoffel Bollu, iemand die normaal altijd hoog genoteerd staat in de ranking, moest vandaag tevreden zijn met de laatste plaats. Ook bij Dean ging het schaatsen vandaag een wat moeizamer.

Na het tellen van de stemmen mochten Dean en Stoffel meteen op beide oren slapen want zij mogen sowieso terugkomen in de aflevering van volgende week. Voor Anneleen Liťgeois, DaniŽlla Somers en Tanja Dexters was het wel spannend. Slechts ťťn van hen kon nog doorgaan naar de volgende ronde en dat was Tanja. Dat wil zeggen dat Anneleen en DaniŽlle allebei voor de tweede keer in de skate-off staan. Voor Anneleen is het zelfs de tweede keer na elkaar en ze schrok duidelijk toen ze hoorde dat ze niet mocht doorgaan naar de volgende ronde.

Vrijdagavond weten we wie als vijfde koppel 'Sterren Op Het Ijs' moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiŽle Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.