'Sterren Op Het Ijs': Anneleen en DaniŽlla in skate-off

woensdag 24 oktober 2007

De aflevering van woensdagavond stond volledig in het teken van de foute muziek. Ondertussen is de wedstrijd nu pas echt goed van start gegaan, de concurrentie wordt dus heviger voor de kandidaten. Vrijdagavond krijgen twee koppels een laatste kans om te bewijzen dat ze echt thuishoren in 'Sterren Op Het Ijs'.

Bij sommige koppels is de kŁr bijna elke aflevering tot in de details afgewerkt en valt er weinig op de choreografie aan te merken. Dat is meestal het geval bij bij Greet Rouffaer en haar schaatspartner. Bij andere koppels vielen de prestaties een beetje tegen. Stoffel Bollu, iemand die normaal altijd hoog genoteerd staat in de ranking, moest vandaag tevreden zijn met de laatste plaats. Ook bij Dean ging het schaatsen vandaag een wat moeizamer.

Na het tellen van de stemmen mochten Dean en Stoffel meteen op beide oren slapen want zij mogen sowieso terugkomen in de aflevering van volgende week. Voor Anneleen Liťgeois, DaniŽlla Somers en Tanja Dexters was het wel spannend. Slechts ťťn van hen kon nog doorgaan naar de volgende ronde en dat was Tanja. Dat wil zeggen dat Anneleen en DaniŽlle allebei voor de tweede keer in de skate-off staan. Voor Anneleen is het zelfs de tweede keer na elkaar en ze schrok duidelijk toen ze hoorde dat ze niet mocht doorgaan naar de volgende ronde.

Vrijdagavond weten we wie als vijfde koppel 'Sterren Op Het Ijs' moet verlaten.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

Geert Hunaerts presenteert 'Help, Mijn Man is een Klusser' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2015)

In deze vierde aflevering gaat Geert niet op bezoek bij een vrouw die haar man inschrijft maar bij een moeder die de wanhoop nabij is omdat haar dochter niet verder klust. 8 jaar geleden kochten mama Niki en dochter ChloŽ samen een huis in Rumst. Niki zou op de bovenverdieping gaan wonen en ChloŽ nam beneden haar intrek. Er was nog heel wat werk aan het huis, maar ChloŽ zag het helemaal zitten en begon vol goeie moed met afbreken. Jammer genoeg is het daar bij gebleven... Mama Niki kan het niet langer aanzien en wil ChloŽ duidelijk maken dat het genoeg is.

'Help, Mijn Man is een Klusser', om 20.35 uur op VIJF.