Martine Jonckheere tijdelijk terug in 'Familie'

maandag 30 april 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In de loop van volgend seizoen krijgen de 'Familie'-kijkers een verrassing van formaat voorgeschoteld. Marie-Rose De Putter keert terug uit Frankrijk en wordt herenigd met de familie.

De terugkeer kadert in een nieuwe verhaallijn rond een ingrijpende gebeurtenis binnen de familie, waardoor Marie-Rose zich genoodzaakt voelt om terug te keren. Een verhaal waarvoor Martine Jonckheere 3 jaar na haar vertrek terugkeert naar de set in Boortmeerbeek.

'Het telefoontje van de makers kwam als een verrassing van formaat', zegt Martine. 'Natuurlijk ben ik niet over één nacht ijs gegaan. Het voorstel moest even bezinken, maar ik was wel meteen geënthousiasmeerd. De verhaallijn is er één waar veel vlees aan zit. De terugkeer van Marie-Rose is in eerste instantie tijdelijk, maar in een soap kan er natuurlijk veel gebeuren. Het vertrouwen is er alleszins, het gevoel zit goed en ik kijk er alvast naar uit.'

Martine Jonckheere staat binnenkort op de 'Familie'-set in Boortmeerbeek. Haar personage Marie-Rose De Putter keert in de loop van volgend seizoen terug op het scherm.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

generiek THUIS logo

Peter geeft Nancy de goede raad om haar boosheid een plaats te geven. Er lijkt een oplossing te zijn voor het personeelstekort van de Withoeve. Christine spelt Olivia de les. Britney verveelt zich. Sam moet Arne bedanken. Tamara heeft het emotioneel moeilijk.

'Thuis', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers