Gent neemt zaterdag afscheid van 'Flikken'

vrijdag 17 april 2009

10 jaar lang was de stad Gent het decor van de En-serie 'Flikken'. Gedurende deze periode heeft de Arteveldestad meegenoten van de populariteit van de serie. De uitstraling die de reeks aan Gent heeft gegeven, is onbetaalbaar. Om de 'Flikken'-acteurs en het productiehuis 'Eyeworks' hiervoor te danken, viert de stad zaterdag feest.

Op zaterdag 18 april 2009 worden alle fans verwacht in Gent. Geen dag van de hulp- en veiligheidsdiensten deze keer, maar wel een spetterend afscheidsfeest. Samen wordt er dan definitief 'afscheid' van de 'Flikken'-acteurs.

Vanaf 10.00 uur is er op diverse locaties in de stad van alles te beleven. De 'Flikken'-acteurs staan die dag centraal. Alle praktische informatie is terug te vinden op http://www.flikkenparty.be/

Ontdek de foto's van 'Flikken 10' op de Facebook-pagina van TV-Visie.


Lees ook:
Andrea Croonenberghs duikt op in laatste 'Flikken'

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Lindsey uit Wetteren in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

Lindsey (20) is de vriendin van Mamoutou N'Diaye, ploegmaat van Jesper Jrgensen bij Zulte-Waregem. Lindsey heeft ondertussen al een aantal misssenlintjes verzameld, net als haar gasten Fauve en Leonie. Speciaal voor haar verloofde bekeerde Lindsey zich tot de islam. Veel veranderde er niet voor haar sinds ze moslima is, maar ze eet geen varkensvlees meer en drinkt ook geen alcohol. Nochtans schenkt ze mojito als aperitief, en dat populaire drankje gaat vlotjes naar binnen bij de andere dames. Met commentaar van Iwein Segers.

'Komen Eten', om 20.15 uur op VIER.

Dossiers