Gent neemt zaterdag afscheid van 'Flikken'

vrijdag 17 april 2009

10 jaar lang was de stad Gent het decor van de En-serie 'Flikken'. Gedurende deze periode heeft de Arteveldestad meegenoten van de populariteit van de serie. De uitstraling die de reeks aan Gent heeft gegeven, is onbetaalbaar. Om de 'Flikken'-acteurs en het productiehuis 'Eyeworks' hiervoor te danken, viert de stad zaterdag feest.

Op zaterdag 18 april 2009 worden alle fans verwacht in Gent. Geen dag van de hulp- en veiligheidsdiensten deze keer, maar wel een spetterend afscheidsfeest. Samen wordt er dan definitief 'afscheid' van de 'Flikken'-acteurs.

Vanaf 10.00 uur is er op diverse locaties in de stad van alles te beleven. De 'Flikken'-acteurs staan die dag centraal. Alle praktische informatie is terug te vinden op http://www.flikkenparty.be/

Ontdek de foto's van 'Flikken 10' op de Facebook-pagina van TV-Visie.

Lees ook:
Andrea Croonenberghs duikt op in laatste 'Flikken'

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officile Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.