Gent neemt zaterdag afscheid van 'Flikken'

vrijdag 17 april 2009

10 jaar lang was de stad Gent het decor van de En-serie 'Flikken'. Gedurende deze periode heeft de Arteveldestad meegenoten van de populariteit van de serie. De uitstraling die de reeks aan Gent heeft gegeven, is onbetaalbaar. Om de 'Flikken'-acteurs en het productiehuis 'Eyeworks' hiervoor te danken, viert de stad zaterdag feest.

Op zaterdag 18 april 2009 worden alle fans verwacht in Gent. Geen dag van de hulp- en veiligheidsdiensten deze keer, maar wel een spetterend afscheidsfeest. Samen wordt er dan definitief 'afscheid' van de 'Flikken'-acteurs.

Vanaf 10.00 uur is er op diverse locaties in de stad van alles te beleven. De 'Flikken'-acteurs staan die dag centraal. Alle praktische informatie is terug te vinden op http://www.flikkenparty.be/

Ontdek de foto's van 'Flikken 10' op de Facebook-pagina van TV-Visie.


Lees ook:
Andrea Croonenberghs duikt op in laatste 'Flikken'

DOSSIER: Flikken 10

volledig dossier

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Geert Hoste LOL (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2014)

Nog eens terugblikken op de eindejaarsconference van Geert Hoste. In een aantal delen neemt Hoste afscheid van 2014. Naar aloude gewoonte stak hij de draak met onder meer de politieke wereld en het koningshuis. Ook Piet Huysentruyt en het WK Voetbal mogen zeker niet ontbreken. Zak achterover in je zetel en train die lachspieren.

'Geert Hoste LOL', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers