En zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

woensdag 3 mei 2017
Foto: VRT / STUBRU Damon

Dit voorjaar nog pakt En uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

In elke aflevering is er een bekende persoon die een clublid uitdaagt met als doel een plaatsje in deze club te veroveren. Als de uitdager wint, wordt deze lid van de populaire club.

Siska wil graag haar club aan jou voorstellen. Wil je graag deel uitmaken van deze leuke bende en de opnames vanop de eerste rij bijwonen? Schrijf je dan snel in via de website van Eén!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

VTM logo

In Oost-Berlijn wordt de Britse geheimagent 009 vermoord. Op zijn lichaam wordt een kopie van het 'ei' gevonden. Het echte juweel, een creatie van Carl Faberg voor tsaar Nicholas II, wordt die dag bij Sotheby's geveild. Bond doet verschillende keren een bod. Toch is het de Afghaanse prins Kamal Khan die het meeste geld voor het kroonjuweel wil betalen. Khan woont in Indi en is een berucht smokkelaar. Bond zoekt hem in zijn paleis op en maakt er kennis met Octopussy, de schatrijke en knappe bondgenote van Khan.

Met: Roger Moore (James Bond), Maud Adams (Octopussy), Louis Jourdan (Kamal Khan), Kristina Wayborn (Magda), Kabir Bedi (Gobinda)

'Octopussy', om 20.40 uur op VTM.