En zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

woensdag 3 mei 2017
Foto: VRT / STUBRU Damon

Dit voorjaar nog pakt En uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

In elke aflevering is er een bekende persoon die een clublid uitdaagt met als doel een plaatsje in deze club te veroveren. Als de uitdager wint, wordt deze lid van de populaire club.

Siska wil graag haar club aan jou voorstellen. Wil je graag deel uitmaken van deze leuke bende en de opnames vanop de eerste rij bijwonen? Schrijf je dan snel in via de website van Eén!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

Wim Lybaert in 'Het Goeie Leven' (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2016)

In deze aflevering is fotografe, journaliste en televisiegezicht Lieve Blancquaert Wims reisgezel voor een week. Lieve houdt van mensen. Waar ze ook komt, wil ze stoppen om een portret te maken. Wim voelt zich veel meer tot de natuur aangetrokken en leert Lieve denken als een kikker. Van het vele rijden raakt het lijf van Wim veel te stijf. Lieve doet de Columbus stoppen om hem zijn eerste yogales te geven.

'De Columbus', om 20.35 uur op En.