En zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

woensdag 3 mei 2017
Foto: VRT / STUBRU Damon

Dit voorjaar nog pakt En uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

In elke aflevering is er een bekende persoon die een clublid uitdaagt met als doel een plaatsje in deze club te veroveren. Als de uitdager wint, wordt deze lid van de populaire club.

Siska wil graag haar club aan jou voorstellen. Wil je graag deel uitmaken van deze leuke bende en de opnames vanop de eerste rij bijwonen? Schrijf je dan snel in via de website van Eén!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

'Chez Annemie' - Annemie Struyf (foto: En -  VRT 2017)

Delfine Persoon is de ongeslagen wereldkampioene boksen bij de lichtgewichten. Overdag politieagente, na de werkuren bokser in hart en nieren. Filiep is de man achter Delfine, haar trainer met wie ze een onafscheidelijk duo vormt. Voor het eerst blikken Delfine en Filiep terug, niet alleen naar de beelden van haar grote triomf, maar ook van haar publieke vernedering op het Sportgala van 2014. Samen trekken ze ook lessen, want in 2018 moet Delfine opnieuw haar wereldtitel verdedigen.

'Chez Annemie', om 20.35 uur op En.