En zoekt publiek voor 'De Club' van Siska

woensdag 3 mei 2017
Foto: VRT / STUBRU Damon

Dit voorjaar nog pakt En uit met een nieuwe quiz 'De Club', gepresenteerd door de immer vrolijke Siska Schoeters. Samen met 3 bekende vrienden heeft ze een club opgericht. Deze club is zo populair dat iedereen er deel van wil uitmaken.

In elke aflevering is er een bekende persoon die een clublid uitdaagt met als doel een plaatsje in deze club te veroveren. Als de uitdager wint, wordt deze lid van de populaire club.

Siska wil graag haar club aan jou voorstellen. Wil je graag deel uitmaken van deze leuke bende en de opnames vanop de eerste rij bijwonen? Schrijf je dan snel in via de website van Eén!

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Rijschoolhouder Jules (43) en beveiligingsmedewerkster Rintai Grnewald (44) zijn fervente Spanjeliefhebbers. Al jaren bezoeken ze het dorpje El Campello. Wanneer de familie de kans krijgt om hun stamkroeg tegen een prijsje over te nemen, hoeven ze hier niet lang over na te denken. Samen met hun zonen Julius (13) en Mugen (10) vertrekken ze uit Arnhem. Dochter Mandy (20) laten ze met pijn in het hart achter.

'Ik Vertrek', om 19.50 uur op Vitaya.