Dik 13.500 muziekfans op Q's Sunset Concert met Gers Pardoel - FOTO'S

zaterdag 8 juli 2017
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2017

Het eerste Sunset Concert van het jaar aan het Beach House van Qmusic was een schot in de roos. Gers Pardoel bracht in Oostende een menigte van goed 13.500 fans op de been.

Gers Pardoel maakte er een feestje van, vrijdag aan het Beach House van Qmusic. Door de verkeersdrukte begon het concert iets later dan gepland, maar dat maakte de sympathieke Nederlander ruimschoots goed met een spetterend optreden!

Pardoel maakte véél tijd voor de fans en waagde zich zelfs aan een sprongetje in het publiek. En dat deed heel wat meisjesharten een slagje sneller slaan. Onze reporter kwam naar huis met een pak foto's en er komt ook nog een videoverslag aan.

De foto's kan je bekijken op de Facebookpagina van TVvisie en in de multimedia SPOTLIGHT op onze homepage.

Woensdag 12 juli is er al een nieuw Sunset Concert, dan met Rudimental en Felix Jaehn.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Birgit Van Mol in 'Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Acht jaar geleden, in 2001, hielp cipier Walter Donckers een gevangene ontsnappen uit de gevangenis van Antwerpen. Donckers was 250.000 euro beloofd, maar achteraf bleek het om vals geld te gaan. Donckers gaf zich aan en werd veroordeeld tot 3 jaar cel. Vandaag, 2009, heeft de ex-cipier zijn straf uitgezeten en heeft hij toch nog zijn droom bereikt. Momenteel leidt hij een prinsenleventje in Kroatië. 2. 'Telefacts' gaat op zoek naar de oudste moeder ter wereld. De Indische Raja werd pas op haar zeventigste moeder. Momenteel staat ze op het punt van de troon te worden gestoten door een Britse vrouw van 72, Jenny.

'Telefacts', om 22.20 uur bij VTM.

Dossiers