Dik 13.500 muziekfans op Q's Sunset Concert met Gers Pardoel - FOTO'S

zaterdag 8 juli 2017
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2017

Het eerste Sunset Concert van het jaar aan het Beach House van Qmusic was een schot in de roos. Gers Pardoel bracht in Oostende een menigte van goed 13.500 fans op de been.

Gers Pardoel maakte er een feestje van, vrijdag aan het Beach House van Qmusic. Door de verkeersdrukte begon het concert iets later dan gepland, maar dat maakte de sympathieke Nederlander ruimschoots goed met een spetterend optreden!

Pardoel maakte véél tijd voor de fans en waagde zich zelfs aan een sprongetje in het publiek. En dat deed heel wat meisjesharten een slagje sneller slaan. Onze reporter kwam naar huis met een pak foto's en er komt ook nog een videoverslag aan.

De foto's kan je bekijken op de Facebookpagina van TVvisie en in de multimedia SPOTLIGHT op onze homepage.

Woensdag 12 juli is er al een nieuw Sunset Concert, dan met Rudimental en Felix Jaehn.

'Sports Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Op vrijdag en zaterdag brengt Sports Late Night verslag uit van alle matchen en alle doelpunten van de Jupiler Pro League. Afwisselend gidsen Bart Raes en Gilles De Coster de kijker door de wedstrijden van de dag, en gaan ze dieper in op betwistbare fases en de stand van het Belgische voetbal. Geert De Vlieger is als vaste voetbalexpert op post. Daarnaast is er ook ruimte voor internationaal voetbal en succesvolle Belgen in andere sporttakken in het buitenland - denk aan: Stoffel Vandoorne (F1), David Goffin (Tennis) of Thomas Pieters (golf).

'Sports Late Night', om 22.55 uur op VIER.