Dik 13.500 muziekfans op Q's Sunset Concert met Gers Pardoel - FOTO'S

zaterdag 8 juli 2017
Foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2017

Het eerste Sunset Concert van het jaar aan het Beach House van Qmusic was een schot in de roos. Gers Pardoel bracht in Oostende een menigte van goed 13.500 fans op de been.

Gers Pardoel maakte er een feestje van, vrijdag aan het Beach House van Qmusic. Door de verkeersdrukte begon het concert iets later dan gepland, maar dat maakte de sympathieke Nederlander ruimschoots goed met een spetterend optreden!

Pardoel maakte véél tijd voor de fans en waagde zich zelfs aan een sprongetje in het publiek. En dat deed heel wat meisjesharten een slagje sneller slaan. Onze reporter kwam naar huis met een pak foto's en er komt ook nog een videoverslag aan.

De foto's kan je bekijken op de Facebookpagina van TVvisie en in de multimedia SPOTLIGHT op onze homepage.

Woensdag 12 juli is er al een nieuw Sunset Concert, dan met Rudimental en Felix Jaehn.

'Terzake' (foto: Canvas - © VRT Joost Joossen 2017)

Er is in de drie jaar sinds de vorige serie van 'Onze man in Teheran' veel veranderd in Iran. De sfeer lijkt losser, maar onder de oppervlakte borrelt het ongenoegen. Thomas ligt van alle kanten onder vuur. Zijn schoonmoeder wacht ongeduldig op een kleinkind en de directeur van het filmbureau van de overheid roept hem op zijn land niet weer als 'achterlijk' af te schilderen. Toch lijkt er veel veranderd in Iran. De sociale media hebben het land uit zijn isolement gehaald en de sfeer lijkt losser en vrijer. Maar onder de oppervlakte borrelt het ongenoegen: vrouwen die op straat protesteren tegen de verplichte hoofddoek worden opgepakt. Nieuw is dat de foto's hiervan direct rondgaan op het internet, evenals de dreigementen van een religieuze fanaticus. Thomas herkent de afzender. Het is een oude bekende.

'Terzake Docu', om 20.30 uur op Canvas.