TV-shop weer helemaal terug op SBS-zenders

vrijdag 1 februari 2008

De liefhebbers van oude series zoals 'MacGyver' zullen het niet graag horen, maar hun favoriete dagprogramma's zijn weer geschrapt op VT4 en VIJFtv. Het in januari ter ziele gegane Tel Sell is weer helemaal terug en vult, samen met de belspellen, terug het dagschema van de SBS-zenders op.

Begin januari kwam uit Nederland het nieuws als zou de verkoper van fitnessapparaten, vermageringsmiddeltjes en schoonmaakproducten Tel Sell failliet zijn verklaard. Vandaag 1 februari lijkt Tel Sell een doorstart gemaakt te hebben, want de spotjes van het bedrijf zijn weer helemaal terug op VT4 en VIJFtv.

Toen het teleshopbedrijf failliet werd verklaard, verklaarde de curator al dat het zo snel mogelijk een doorstart wilde maken. Een 15-tal bedrijven waren toen geïnteresseerd om delen van Tel Sell over te nemen.

LEES OOK: TEL SELL FAILLIET

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officiële Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.