TV-shop weer helemaal terug op SBS-zenders

vrijdag 1 februari 2008

De liefhebbers van oude series zoals 'MacGyver' zullen het niet graag horen, maar hun favoriete dagprogramma's zijn weer geschrapt op VT4 en VIJFtv. Het in januari ter ziele gegane Tel Sell is weer helemaal terug en vult, samen met de belspellen, terug het dagschema van de SBS-zenders op.

Begin januari kwam uit Nederland het nieuws als zou de verkoper van fitnessapparaten, vermageringsmiddeltjes en schoonmaakproducten Tel Sell failliet zijn verklaard. Vandaag 1 februari lijkt Tel Sell een doorstart gemaakt te hebben, want de spotjes van het bedrijf zijn weer helemaal terug op VT4 en VIJFtv.

Toen het teleshopbedrijf failliet werd verklaard, verklaarde de curator al dat het zo snel mogelijk een doorstart wilde maken. Een 15-tal bedrijven waren toen genteresseerd om delen van Tel Sell over te nemen.

LEES OOK: TEL SELL FAILLIET

vlag logo En een logo vlag

Op een altaar in een kerk wordt het levenloze lichaam gevonden van Audrey Chadwick. Hoewel Audrey iedereen verteld had dat ze een verpleegster was, herkent Bacchus - die niet zo gelukkig is getrouwd - haar als animeermeisje in de 'Rakes', een nachtclub van de Amerikaan Patrick Donovan. De dokter bij wie Audrey onlangs een abortus had laten uitvoeren, vertelt Gently dat ze verkracht werd. De plaatselijke anti-abortusactiviste Margaret Bishop wil dat de club van Donovan meteen wordt gesloten. Maar haar man, de advocaat van Donovan, heeft om meer dan een reden andere belangen...

'George Gently', om 20.40 uur op En.