TV-shop weer helemaal terug op SBS-zenders

vrijdag 1 februari 2008

De liefhebbers van oude series zoals 'MacGyver' zullen het niet graag horen, maar hun favoriete dagprogramma's zijn weer geschrapt op VT4 en VIJFtv. Het in januari ter ziele gegane Tel Sell is weer helemaal terug en vult, samen met de belspellen, terug het dagschema van de SBS-zenders op.

Begin januari kwam uit Nederland het nieuws als zou de verkoper van fitnessapparaten, vermageringsmiddeltjes en schoonmaakproducten Tel Sell failliet zijn verklaard. Vandaag 1 februari lijkt Tel Sell een doorstart gemaakt te hebben, want de spotjes van het bedrijf zijn weer helemaal terug op VT4 en VIJFtv.

Toen het teleshopbedrijf failliet werd verklaard, verklaarde de curator al dat het zo snel mogelijk een doorstart wilde maken. Een 15-tal bedrijven waren toen genteresseerd om delen van Tel Sell over te nemen.

LEES OOK: TEL SELL FAILLIET

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3

De in de steek gelaten Hildy Young is ervan overtuigd dat haar datingproblemen allemaal opgelost zullen geraken wanneer ze haar vader kan vinden die ze nooit heeft gekend. Wanneer ze hem eindelijk op het spoor komt, ontdekt ze echter dat hij als huurmoordenaar werkt. Wat volgt is een rollercoaster van emoties, en misschien wel een nieuwe carrire.

Film met Shiri Appleby (Hildy Young), Ivan Sergei (Blue), Kristin Dattilo (Nancy), Christine Adams (Eddie), Bradley Stryker (Harve).

'To Love and Die in LA', om 21.00 uur op Vitaya.

Dossiers