TV-shop weer helemaal terug op SBS-zenders

vrijdag 1 februari 2008

De liefhebbers van oude series zoals 'MacGyver' zullen het niet graag horen, maar hun favoriete dagprogramma's zijn weer geschrapt op VT4 en VIJFtv. Het in januari ter ziele gegane Tel Sell is weer helemaal terug en vult, samen met de belspellen, terug het dagschema van de SBS-zenders op.

Begin januari kwam uit Nederland het nieuws als zou de verkoper van fitnessapparaten, vermageringsmiddeltjes en schoonmaakproducten Tel Sell failliet zijn verklaard. Vandaag 1 februari lijkt Tel Sell een doorstart gemaakt te hebben, want de spotjes van het bedrijf zijn weer helemaal terug op VT4 en VIJFtv.

Toen het teleshopbedrijf failliet werd verklaard, verklaarde de curator al dat het zo snel mogelijk een doorstart wilde maken. Een 15-tal bedrijven waren toen geïnteresseerd om delen van Tel Sell over te nemen.

LEES OOK: TEL SELL FAILLIET

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Crisis' met Gillian Anderson (Meg Fitch), Rachael Taylor (Agent Susie Dunn), Lance Gross (Agent Marcus Finley) en Dermot Mulroney (Francis Gibson) op 2BE

Een nieuwe Amerikaanse dramareeks start vanavond. Een bus vol schoolkinderen van de prestigieuze Ballard High School wordt gekaapt. In de school volgen kinderen van allerlei belangrijke politici, topmanagers, bedrijfsleiders en zelfs de zoon van de Amerikaanse president les. Het lot van de kinderen en hun ouders ligt plots in de handen van een wraakzuchtig meesterbrein. welke keuzes zullen de ouders maken?

'Crisis', om 21.25 uur op 2BE.

Dossiers