TV-shop weer helemaal terug op SBS-zenders

vrijdag 1 februari 2008

De liefhebbers van oude series zoals 'MacGyver' zullen het niet graag horen, maar hun favoriete dagprogramma's zijn weer geschrapt op VT4 en VIJFtv. Het in januari ter ziele gegane Tel Sell is weer helemaal terug en vult, samen met de belspellen, terug het dagschema van de SBS-zenders op.

Begin januari kwam uit Nederland het nieuws als zou de verkoper van fitnessapparaten, vermageringsmiddeltjes en schoonmaakproducten Tel Sell failliet zijn verklaard. Vandaag 1 februari lijkt Tel Sell een doorstart gemaakt te hebben, want de spotjes van het bedrijf zijn weer helemaal terug op VT4 en VIJFtv.

Toen het teleshopbedrijf failliet werd verklaard, verklaarde de curator al dat het zo snel mogelijk een doorstart wilde maken. Een 15-tal bedrijven waren toen geďnteresseerd om delen van Tel Sell over te nemen.

LEES OOK: TEL SELL FAILLIET

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Via Annemie' - overwinteren in Tenerife (foto: Eén - © VRT 2016)

Tenerife is 'the place to be' voor Vlaamse overwinteraars. Zon, zee, strand, palmbomen en bergen. Hier bloeit het vakantiedorp van Rita (67) en haar dochter Nele (40) als geen ander. Het is een Vlaams vakantiedorp, met Vlaams personeel, Vlaamse overwinteraars en Vlaamse aangespoelden. Iedereen heeft een reden en een motief om in het paradijselijke Tenerife te zijn. Maar achter het mooie vakantieplaatje schuilt nog een heel andere wereld. Want ook Tenerife lijdt onder de economische crisis, en om de hoek ligt nog altijd Ten-Bel: vroeger een megalomaan vakantieproject dat geweldig in trek was bij de Vlamingen; nu een vervallen ruďne, een onderkomen voor krakers, daklozen en vluchtelingen. Een ontroerende en verhelderende reportage over 'the rise and the fall' van Vlaanderen in Tenerife.

'Via Annemie', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers