TV-shop weer helemaal terug op SBS-zenders

vrijdag 1 februari 2008

De liefhebbers van oude series zoals 'MacGyver' zullen het niet graag horen, maar hun favoriete dagprogramma's zijn weer geschrapt op VT4 en VIJFtv. Het in januari ter ziele gegane Tel Sell is weer helemaal terug en vult, samen met de belspellen, terug het dagschema van de SBS-zenders op.

Begin januari kwam uit Nederland het nieuws als zou de verkoper van fitnessapparaten, vermageringsmiddeltjes en schoonmaakproducten Tel Sell failliet zijn verklaard. Vandaag 1 februari lijkt Tel Sell een doorstart gemaakt te hebben, want de spotjes van het bedrijf zijn weer helemaal terug op VT4 en VIJFtv.

Toen het teleshopbedrijf failliet werd verklaard, verklaarde de curator al dat het zo snel mogelijk een doorstart wilde maken. Een 15-tal bedrijven waren toen geďnteresseerd om delen van Tel Sell over te nemen.

LEES OOK: TEL SELL FAILLIET

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Pop Up Live' (Eén)

De eerste 'Pop Up Live' vindt plaats in Lommel. Presentator Peter Van de Veire heeft een resem aan Vlaamse artiesten uitgenodigd. Stan Van Samang brengt een nummer van Prince. Laura Omloop waagt haar aan het repertoire van Rihanna en Slongs Dievanongs zingt een lied van Madonna. Verder zijn ook Ian Thomas, Belle Perez & Bustamante, Jebroer en Gavin James van de partij.

'Pop Up Live', om 20.30 uur op Eén.

Dossiers