Rita Ora exclusief op 538Koningsdag

maandag 16 april 2018
Foto: Radio 538 - 2016

De line-up van 538Koningsdag is compleet. In het lunchprogramma op Radio 538 maakte Frank Dane maandag bekend dat Rita Ora volgende week op het grootste Oranjefeest van Nederland staat.

Het optreden van de Britse zangeres is haar enige optreden tijdens Koningsdag dit jaar. Op vrijdag 27 april kleurt het Chasséveld in Breda oranje en vieren tienduizenden bezoekers, 538-dj’s en nationale- en internationale artiesten de verjaardag van onze koning. Kaarten zijn te koop via 538.nl/koningsdag.

Rita Ora is bekend van onder andere de succesvolle hits en tevens Alarmschijven ‘Your Song’ en ‘Anywhere’. Ook is de zangeres vaak op 538 te horen met het nummer ‘For You’ dat ze samen met zanger Liam Payne heeft uitgebracht. Met de toevoeging van deze internationale artiest is de gevarieerde line-up compleet.

Line-up 538Koningsdag 2018:

- Rita Ora
- Hardwell
- Armin van Buuren
- Kris Kross Amsterdam
- Miss Montreal
- Lucas & Steve
- Kraantje Pappie
- Sunnery James & Ryan Marciano
- André Hazes
- Maan
- Chef’Special
- DI-RECT
- Snollebollekes
- Fais
- Sigala
- Jax Jones
- Gerard Joling
- LNY TNZ
- Handsome Poets
- Nielson
- Hello August
- Frans Duijts
- Wulf
- Rochelle
- Vinchenzo

Met nog minder dan twee weken te gaan tot aan 538Koningsdag is de oranjegekte losgebarsten en het aftellen begonnen. De kaartverkoop gaat hard, de laatste tickets zijn te koop via 538.nl/koningsdag. Het evenement is de hele dag live te volgen via Radio 538, TV 538 (Ziggo kanaal 538), 538.nl en de social kanalen.

538Koningsdag 2018
Datum: vrijdag 27 april
Locatie: Chasséveld, Breda
Tijd: 12:00 – 22:00 uur
Entrée: € 26,- incl. servicekosten
Meer informatie: 538.nl/koningsdag

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers