Rita Ora exclusief op 538Koningsdag

maandag 16 april 2018
Foto: © Radio 538 - 2016

De line-up van 538Koningsdag is compleet. In het lunchprogramma op Radio 538 maakte Frank Dane maandag bekend dat Rita Ora volgende week op het grootste Oranjefeest van Nederland staat.

Het optreden van de Britse zangeres is haar enige optreden tijdens Koningsdag dit jaar. Op vrijdag 27 april kleurt het Chasséveld in Breda oranje en vieren tienduizenden bezoekers, 538-dj’s en nationale- en internationale artiesten de verjaardag van onze koning. Kaarten zijn te koop via 538.nl/koningsdag.

Rita Ora is bekend van onder andere de succesvolle hits en tevens Alarmschijven ‘Your Song’ en ‘Anywhere’. Ook is de zangeres vaak op 538 te horen met het nummer ‘For You’ dat ze samen met zanger Liam Payne heeft uitgebracht. Met de toevoeging van deze internationale artiest is de gevarieerde line-up compleet.

Line-up 538Koningsdag 2018:

- Rita Ora
- Hardwell
- Armin van Buuren
- Kris Kross Amsterdam
- Miss Montreal
- Lucas & Steve
- Kraantje Pappie
- Sunnery James & Ryan Marciano
- André Hazes
- Maan
- Chef’Special
- DI-RECT
- Snollebollekes
- Fais
- Sigala
- Jax Jones
- Gerard Joling
- LNY TNZ
- Handsome Poets
- Nielson
- Hello August
- Frans Duijts
- Wulf
- Rochelle
- Vinchenzo

Met nog minder dan twee weken te gaan tot aan 538Koningsdag is de oranjegekte losgebarsten en het aftellen begonnen. De kaartverkoop gaat hard, de laatste tickets zijn te koop via 538.nl/koningsdag. Het evenement is de hele dag live te volgen via Radio 538, TV 538 (Ziggo kanaal 538), 538.nl en de social kanalen.

538Koningsdag 2018
Datum: vrijdag 27 april
Locatie: Chasséveld, Breda
Tijd: 12:00 – 22:00 uur
Entrée: € 26,- incl. servicekosten
Meer informatie: 538.nl/koningsdag

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers