Loting WK Voetbal 2014 dit weekend live op Sporza

donderdag 28 juli 2011

De Sporza-redactie maakt zich stilaan op voor een goed gevuld sportweekend. Zo wordt de eerste grote wielerklassieker na de Tour gereden, de Clsica San Sebastin en wordt er geloot voor het WK voetbal 2014. Zondag is er live motorcross vanuit Lommel. Onderwerpen kunnen variren naargelang gebeurtenissen in de actualiteit.

VRIJDAG 29 JULI

Sporza atletiek op Canvas, 23.20 uur
Samenvatting van de Diamond Leaguewedstrijd in Stockholm. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

ZATERDAG 30 JULI

Sporza wielrennen op Eén, 15.45 uur
Rechtstreeks verslag van de Clásica San Sebastián. Commentaar: Renaat Schotte en José De Cauwer.

Sporza voetbal op Canvas+, 20.00 uur
Rechtstreeks verslag van de loting voor het WK Voetbal in 2014 in Brazilië. Commentaar: Tom Boudeweel.

ZONDAG 31 JULI

Sporza motorcross op Canvas+s, 13.05 uur
Rechtstreeks verslag van de eerste reeks van de Grote Prijs motorcross van België in Lommel. Commentaar: Kris Meertens en Joël Smets.

Sporza zondag op Eén, 15.00 uur
Met om 16.00 uur LIVE verslag van de ontknoping in de Grote Prijs motorcross van België in Lommel. Voorts een verslag van de WRC rally van Finland, en de World Cup fietstrial in Antwerpen. Presentatie: Catherine Van Eylen.

Sportweekend op Eén, 19.20 uur
Magazine met een overzicht van de sportactualiteit. Presentatie: Maarten Vangramberen.

Jani Kazaltzis (foto: VIJF -  SBS Belgium 2013)

Vicky en Peter leerden elkaar enkele jaren geleden kennen via een datingsite. Peter draagt in het dagelijkse leven vooral werkkleding. Hoe hij eruit ziet, kan hem weinig schelen. Vicky laat zich graag bewonderen in een extreem kort rokje, een piepklein topje en witte laarsjes. Peter kiest dus standaard vooral werkkleding en Vicky laat graag zien wat ze in huis heeft. Jani werpt een strenge blik in de kleerkast van dit leuke koppel die er helaas niet zo leuk meer uitzien.

'Zo Man Zo Vrouw', om 20.35 uur op VIJF.