Loting WK Voetbal 2014 dit weekend live op Sporza

donderdag 28 juli 2011

De Sporza-redactie maakt zich stilaan op voor een goed gevuld sportweekend. Zo wordt de eerste grote wielerklassieker na de Tour gereden, de Clásica San Sebastián en wordt er geloot voor het WK voetbal 2014. Zondag is er live motorcross vanuit Lommel. Onderwerpen kunnen variëren naargelang gebeurtenissen in de actualiteit.

VRIJDAG 29 JULI

Sporza atletiek op Canvas, 23.20 uur
Samenvatting van de Diamond Leaguewedstrijd in Stockholm. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

ZATERDAG 30 JULI

Sporza wielrennen op Eén, 15.45 uur
Rechtstreeks verslag van de Clásica San Sebastián. Commentaar: Renaat Schotte en José De Cauwer.

Sporza voetbal op Canvas+, 20.00 uur
Rechtstreeks verslag van de loting voor het WK Voetbal in 2014 in Brazilië. Commentaar: Tom Boudeweel.

ZONDAG 31 JULI

Sporza motorcross op Canvas+s, 13.05 uur
Rechtstreeks verslag van de eerste reeks van de Grote Prijs motorcross van België in Lommel. Commentaar: Kris Meertens en Joël Smets.

Sporza zondag op Eén, 15.00 uur
Met om 16.00 uur LIVE verslag van de ontknoping in de Grote Prijs motorcross van België in Lommel. Voorts een verslag van de WRC rally van Finland, en de World Cup fietstrial in Antwerpen. Presentatie: Catherine Van Eylen.

Sportweekend op Eén, 19.20 uur
Magazine met een overzicht van de sportactualiteit. Presentatie: Maarten Vangramberen.

vtm logo V3

Een nieuw humoristisch programma waar de verborgen camera de belangrijkste rol speelt. Misskandidate Stephanie haalt alles uit de kast om haar concurrente te bekampen en we zien de Vlaamse wielertoerist voor het eerst zijn benen waxen. Bij marktkramers Erik en Vicky vliegen de kippen de deuren uit dankzij een nieuwe spaarkaart en verder komen ook de leraar, de scoutsleider, de friturist en de mannen van 't stad aan bod.

'Vlaamse Streken', om 20.35 uur op VTM.