Gezocht: 'Schatten Op Zolder'

zondag 13 januari 2008

Heb jij wat spullen die misschien iets waard zijn en die je wel kwijt wil? Die oude sofa van oma die al jaren op zolder staat, dat schilderij dat niet in je interieur past, die postzegelverzameling die je gerfd hebt of gewoon je oude koelkast...

Wil je ze wel verkopen maar weet je niet hoe? Laat ze schatten en veilen door onze expert en realiseer met dat geld die langgekoesterde droom... Lijkt dit iets voor jou of voor iemand die je kent? Schrijf een brief of stuur een mail naar: Schatten Op Zolder, Postbus 100, 1930 Zaventem(02/715.11.50) opzolder@vijftv.be

logo Canvas logo

Twee Finse grotduikers komen om het leven in een diepe grot ergens in Noorwegen. Nadat een officile Noorse bergingsoperatie met de hulp van Britse experten is afgeblazen, besluiten de overblijvende duikers van de groep zelf naar hun overleden vrienden op zoek te gaan. De documentaire brengt verslag uit van deze geheime en gevaarlijke duikmissie. Naast de enorme fysieke inspanning vereist de zoektocht ook mentaal veel van de ervaren duikers. Ze hebben de families namelijk beloofd dat ze weer herenigd zullen worden met hun omgekomen gezinsleden. Documentaire van Juan Reina.

'Diving into the Unknown', om 22.40 uur op Canvas.