'Buren' - INHOUDEN week 30

zondag 22 juli 2018

De Ronde van Frankrijk is op kruissnelheid op En. Ook 'Buren' supportert mee. Dat houdt in dat ze voorlopig enkel op rustdagen laten meekijken in de bezorgdheden van hun dagelijkse leven. Maandag rusten de Tour-renners, dus houden de Australische vrienden je op de hoogte van hoe het met hen gaat.

 

 

Maandag 23 juli - aflevering 7624
Elly maakt zich steeds meer zorgen over de invloed die Finn heeft op Xanthe. Zelfs wanneer hij door de mand dreigt te vallen, blijft Xanthe zwijgen. Is ze nog voor rede vatbaar of heeft Finn gewonnen? Jack bereidt zich voor op de belangrijkste beslissing van zijn leven. Maar is hij er wel klaar voor? Mishti schakelt Aaron in om de uitvinding van Shane te promoten. Maar nemen ze in al hun enthousiasme niet te veel hooi op hun vork?

'Buren', maandag 16 juli om 17.40 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Rechtbank' (foto: VIER -  SBS Belgium 2018)

'De Rechtbank' opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

'De Rechtbank', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers