'Buren' - INHOUDEN week 30

zondag 22 juli 2018

De Ronde van Frankrijk is op kruissnelheid op En. Ook 'Buren' supportert mee. Dat houdt in dat ze voorlopig enkel op rustdagen laten meekijken in de bezorgdheden van hun dagelijkse leven. Maandag rusten de Tour-renners, dus houden de Australische vrienden je op de hoogte van hoe het met hen gaat.

 

 

Maandag 23 juli - aflevering 7624
Elly maakt zich steeds meer zorgen over de invloed die Finn heeft op Xanthe. Zelfs wanneer hij door de mand dreigt te vallen, blijft Xanthe zwijgen. Is ze nog voor rede vatbaar of heeft Finn gewonnen? Jack bereidt zich voor op de belangrijkste beslissing van zijn leven. Maar is hij er wel klaar voor? Mishti schakelt Aaron in om de uitvinding van Shane te promoten. Maar nemen ze in al hun enthousiasme niet te veel hooi op hun vork?

'Buren', maandag 16 juli om 17.40 uur op Eén.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op En.

Dossiers