TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Er is een schoen die gemaakt is van wol, Milleke Mol ontvangt een leeuw in zijn ondergrondse werkplaats, en Boekenjongen gebruikt magie om te kunnen douchen.
«
»
06:05 Bumba
Tumbi's poten zitten vol met modder. Hij maakt alles vuil waar hij loopt. Bumba moet gaan vegen.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje gaat aan boord bij een piratenboot, maar de zeerovers proberen hem kwijt te raken. Wanneer de kapitein een paniekaanval krijgt door hoogtevrees, troost Stoppeltje hem echter.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits, Frats en Kaatje weten niet veel over padden. Kameraadjes Charles en Rocky weten alles over deze dieren. Ze helpen met hun opa om padden veilig de weg te laten oversteken.
«
»
06:25 Rintje
Tobias moet naar de tandarts. Hij is zo bang dat tandarts Henriette en assistent Rintje alvast even een kijkje nemen. Rintje pakt de tandenborstel voor een serieuze poetsbehandeling.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky droomt van een elektrische eenwieler, dus schrijft hij een brief aan Dinoklaas. Het probleem is dat de feestdag pas over zes maanden is en Ricky zijn eenwieler nu nodig heeft.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu en Pinga gaan samen op schattenjacht, wanneer vader per ongeluk de gaming console breekt.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje maakt mooie schaduwen in het donker en dan is 'donker' toch wel leuk.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Mam kan de autosleutels niet vinden en ze heeft de auto nodig om Gaspard naar de tandarts te brengen. Papa helpt haar zoeken. Simon kan niet gewoon toekijken en begint dus ook naar de sleutels te zoeken, ook al wil Gaspard niet echt helpen.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Mae-Mae denkt dat ze Phoebe's vriendenboek heeft kwijtgemaakt. Ze probeert de situatie op te lossen.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd is ziek en slaapt. Sameer repareert een apparaat, waarmee een student medicijndrankjes maakt. Dat brengt Anna op het idee om voor Saïd een drankje te maken om hem beter te maken.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie heeft Samson ingeschreven om auditie te doen voor een rol in de Hollywoodfilm Superdog. Zo kan ze zelf mee naar Hollywood. Marie wil zich ook nuttig maken en kroont zichzelf tot Samsons bodyguard. Daar gaat ze heel ver in.
«
»
07:30 Molang
De beste vrienden Molang en Piu Piu zijn op vakantie en proberen overal van de zon te genieten, maar Piu Piu wordt voortdurend achtervolgd door een grappige wolk die hem te veel ongewenste schaduw geeft.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit wil samen met haar vrienden een kabelbaan-zweefrit maken en legt haar plan uit door middel van een schilderij. Cantharelle ziet het schilderij en wil haar nog meer leren. Lilit stemt toe terwijl de jongens de zweefrit klaar gaan maken.
«
»
07:50 Lou
Wanneer pizzeria-eigenaar Gino ontdekt dat Richard een oogje heeft op Lou's moeder Emma, wil hij de man beter leren kennen om er zeker van te zijn dat Richard het echt meent.
«
»
08:00 Kids on the block
Tank is verliefd op Angelina van de scooterbende. Hij vraagt aan romanticus Rayan om hem te helpen. De Boefjes ontdekken ondertussen dat Tank het groepje van Ikram heeft ingeschakeld.
«
»
08:15 Wannabe's
Het is de laatste dag van Olly's sterrencontract en hij is helaas nog steeds geen superster geworden. Olly organiseert daarom een afscheidsfeest. Hij doet er toch nog alles aan om een superster te zijn tegen het einde van zijn werkdag.
«
»
08:30 De Smurfen
Iedereen in het Smurfendorp is het beu om Babysmurfs luiers te verschonen, dus bedenkt Knutselsmurf een robot hiervoor. De robot slaat echter op hol en gaat er met Babysmurf vandoor.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy draagt zo'n lelijke hoed dat Piya hem niet durft te vertellen dat ze hem belachelijk vindt. De olifant probeert de hoed te laten verdwijnen. Maar de kakkerlakken hebben er veel plezier in om hem weer op Oggy's hoofd te zetten.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu veranderen per ongeluk een plastic dinosaurus in een gigantische dinosaurus.
«
»
09:05 Molang
Aan het einde van hun concert 'Vrede en Liefde' geven Molang en Piu Piu's vrienden hen een staande ovatie. Op weg naar huis krijgt hun auto pech voor het kasteel van Dracula.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het publiek van de Zoo mag hun favoriete dier kiezen. Alle dieren denken dat zij zullen worden gekozen tot lievelingsdier. Behalve Ziggy, die denkt namelijk dat hij geen kans maakt met zijn scherpe tanden en schubben.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Brian is een beetje verdrietig omdat hij het niet leuk vindt om in zijn eentje basketbal te spelen. De anderen dagen hem uit, maar ze zijn geen partij voor hem.
«
»
09:30 De Smurfen
Smurfin redt Brilsmurf van een gigantische slang. De anderen willen dat ze hen 'Smurf-fu' leert.
«
»
09:40 De Smurfen
Schrielsmurf wordt steeds geplaagd omdat hij niet sterk is. Hij is dit beu en daagt Potige Smurf uit. Schrielsmurf wint de uitdaging onverwachts en laat hiermee zien dat hij misschien toch de sterkste is.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya verspilt water door met kakkerlakken te spelen en als het huis droog komt te staan door een storing, voelt ze zich schuldig. Dus begint Oggy in de brandende zon een put te graven. Hij realiseert zich niet dat de kakkerlakken alles wegsluizen.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar neemt veel te veel foto's, waardoor een Sjamaan boos wordt. De Sjamaan steelt Oscars schaduw.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar, Alfred en Roger verblijven in Inca-stad. Ze worden aangetrokken door het geluid van een juichende menigte, maar als ze dichterbij komen ontdekken ze dat het geluid afkomstig is van luidsprekers en dat de menigte bestaat uit kartonnen pinguïns.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er is een gemene kabouter in het dorp die iedereen probeert te verleiden met kristallen bollen. Als ze erin kijken komt hun grootste nachtmerrie uit.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor en Koenraad hebben ruzie, dus Koenraad besluit dat Pinokkio zijn beste vriend is. Maar Pinokkio is daar niet heel blij mee.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella schrijft een gemene recensie over haar muziekleraar en heeft daar onmiddellijk spijt van.
«
»
10:55 Royals Next Door
Wanneer een schoolfeest botst met een staatsdiner, bedenkt Stella een plan om beide bij te wonen. Een idee dat vanaf het begin gedoemd lijkt te mislukken en haar alleen maar in de problemen kan brengen.
«
»
11:10 Lou
Lou's plan om haar moeder Emma te koppelen aan buurman Richard wordt eindelijk werkelijkheid. Zonder het haar te vragen heeft ze haar moeder uitgenodigd voor een jazzavond die Richard in zijn flat organiseert. Emma voelt zich overrompeld.
«
»
11:25 Lou
Elke woensdag gaat Lou's oogappel Tristan 's middags naar gitaarles en daarna naar een computerspelletjeswinkel. Er zijn dus genoeg gelegenheden voor Lou om hem toevallig tegen het lijf te lopen en hem eindelijk te spreken.
«
»
11:35 Dodo
Joe Connolly heeft nog nooit op school gepoept, maar daar komt vandaag verandering in.
«
»
11:45 Dodo
Na een aantal lessen waarin zijn vrienden lachen om zijn piepende schoen, pakt Joe Frisbo terug.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
12:10 Ket & Doc
Wanneer Fien ontdekt dat haar zus Hannah wordt bedreigd door een gemene krokodil die haar heel mager en ziek maakt, staat de wereld op zijn kop. Samen met hun ouders proberen Fien en Hannah de krokodil te verslaan.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari belanden elk aan de andere kant van een doolhof waar een monsterlijke spin rondloopt. De GameKeepers moeten uit haar klauwen zien te blijven en bovendien proberen om in het midden de twee helften van een juweel in elkaar te klikken.
«
»
12:50 Helden
De Helden proberen boodschappen te ontcijferen via een andere manier van communiceren, en beklimmen een gebouw zoals echte superhelden.
«
»
13:05 DierenDetectives
Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft blaffen bij een lege kast. Onder de kast zit een geheim luik met verstopte explosieven.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya is fan van een tekenfilmheld en vraagt Oggy om met haar te spelen. Hij accepteert om haar een plezier te doen. Maar wanneer de kakkerlakken in het spel komen, verliest Oggy zijn geduld.
«
»
13:40 Dodo
Het is Valentijnsdag en Joe Connolly heeft een plan om Lily Scott een Valentijnskaart te sturen.
«
»
13:50 Lou
Lou heeft eindelijk het mobiele nummer van haar crush Tristan. Maar ze heeft gewoon de moed niet om hem te bellen. In plaats daarvan besluit ze een muzikale boodschap achter te laten op zijn voicemail. Samen met Mina kiest ze een liedje.
«
»
14:05 Royals Next Door
Wanneer de Royals vergeten uit te schakelen voor Earth Hour, laat een ontzette Stella haar familie een week lang leven bij kaarslicht, maar dat loopt al snel uit op chaos.
«
»
14:20 Tok Tok
Otto vindt het moeilijk om zijn speelgoed uit te lenen. Als de kuikens vragen om zijn ruimte dierfiguren te lenen, weigert Otto. Claude zal het varken geleidelijk aanmoedigen om zijn wantrouwen te overwinnen en het plezier van het delen te ontdekken.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Apichu, de Lamakoning, introduceert Oscar, Alfred en Roger in de buitenwijken van Inca-stad. Hier werken de arme burgers hard op het land.
«
»
14:30 Prinsessia
Violet organiseert een verjaardagsfeestje. Kamiel wil ook gaan, maar door een misverstand denkt hij dat enkel de prinsessen toegelaten zijn. Hij verzint een plan om toch te kunnen gaan: lakei Kamiel wordt prinses Camilla.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Als Kasimir het neefje van Roodbaard ontmoet wil hij er alles aan doen om, net als hij, een echte oger te worden.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een paar familieleden van oma Fonkel komen over uit Amerika, maar zij kan ze zich helemaal niet herinneren. Ondertussen maken Barbara en Jessica het zich gemakkelijk in huis, en krijgen ze alles wat hun hartje begeert.
«
»
15:20 Molang
Een giraffe zorgt voor opschudding aan het hof van de koning als het hof zich gaat kleden in giraffemotief. Gelukkig is de mode tijdelijk en zorgen Molang en Piu Piu voor de giraffe.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill krijgt van Samson en Marie een gloednieuwe fiets. Hij moet hem maar meteen eens uitproberen. Maar Bill is niet zo happig en vindt uitvluchten om maar niet te moeten starten. Blijkt dat Bill helemaal niet kan fietsen.
«
»
15:30 Molang
Wanneer de dorpelingen vanuit de verte een aantal Vikingen zien aankomen, breekt er flinke paniek uit. Molang en Piu Piu wapenen zich met moed, borstels en shampoo om de gezichten van hun indringers te veranderen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep wint van zijn vrienden met knikkeren en wordt gekroond tot knikkerkampioen. Maar niemand wil meer tegen hem spelen. Sumush is de enige, en Chep verliest eerst expres een paar potjes, maar kan daarna niet meer van Sumush winnen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Fizz maakt een racket om de president te verslaan in een tenniswedstrijd, maar Magoo steelt het.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo denkt dat hij een belangrijke historische ontdekking heeft gedaan tijdens een archeologische opgraving. Hij belandt in een bankkluis die het persoonlijke dagboek van Fizz bevat.
«
»
16:00 Imago
De helden ontmoeten Jedda, een oude kluizenaar die de brug bewaakt die naar het heiligdom van Primago Nabakh leidt. Ze is onvermurwbaar en laat de kinderen niet passeren tenzij ze haar hun waarde bewijzen.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya wint alle spelletjes. Oggy, een zeer slechte speler, kan niet tegen deze herhaalde nederlagen. Op de rand van een zenuwinzinking stellen de kakkerlakken een alliantie voor. Hij is niet het type om vals te spelen, maar hij moet winnen.
«
»
16:30 Rox
Team ROX wordt ingeschakeld om het kindje van een president te beschermen. Terroristen bedreigen de president willen dat hij zijn macht overdraagt.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya breekt per ongeluk Oggy's nieuwe frame. Oggy, verblind door woede, geeft de kakkerlakken de schuld en schopt ze eruit. Het is het einde van de lijn. Doorzeefd met schuldgevoel, moet Piya de moed vinden om Oggy de waarheid te vertellen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien daagt Aaron uit om in een bos brandnetels te duiken. Er wordt gekeken naar hoe dat afloopt en wat er aan gedaan kan worden.
«
»
18:15 Nachtwacht
Een mysterieuze vrouw daagt op in Schemermeer om een dief in te rekenen. De identiteit van de Nachtwacht staat op het spel wanneer ze een DNA-staal wil, maar ze hebben geen benul dat de vrouw een Monsterjager is en met hen moet afrekenen.
«
»
18:40 De Hoppers
Door de bliksem valt de elektriciteit en de wifi uit. Het gezin besluit maar om gezelschapsspelletjes te spelen. Maar de spelletjes Twister en Monopoly lopen uit de hand.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly gaat live voor 24 uur en blijft zichzelf de hele tijd filmen. Hierdoor laat hij onbedoeld zien wat er allemaal gebeurd achter de schermen van Video King. Dit is lastig, want uitgerekend vandaag wil Mike zich verstoppen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet een hamster die van groente houdt en een kat die een lesje leert door veel te veel te eten.
«
»
19:40 Jenny
Liefdesaffaires zijn ingewikkeld, vooral als er meerdere mensen bij betrokken zijn. Een dagje studeren voor Jenny met Axel, en huiswerk voor Filou en Mélissa wordt ingewikkeld als Carlos en Stéfany-Khlara opduiken.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De tien overgebleven kandidaten moeten een snoepvis opvissen met een snoepworm aan een hengel.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Tijdens elke sessie hoort het publiek vier halvefinalisten aan het werk. De eerste twee spelen een concerto van Wolfgang Amadeus Mozart, gekozen uit de concerti KV207 (nr. 1 in Bes), KV211 (n.2 in D) en KV218 (nr. 4 in D).
«
»
23:00 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers