Dit nieuwsbericht komt van TV-Visie.be, de site voor Mr tv.
http://www.TV-Visie.beTV-Visie.be print-out : Kijkcijfers: analyse donderdag 12 februari 2009 Kijkcijfers: analyse donderdag 12 februari 2009

13 februari 2009

Het slot van 'Van Vlees En Bloed' zorgt, zoals verwacht, niet voor een nieuw record. Maar het zorgt wel opnieuw voor een topdonderdagavond op En. Met zelfs meer dan 1 miljoen kijkers voor 'De Laatste Show'. Maar vtm heeft ook een nieuw donderdags programma in de top 10.

'Van Vlees En Bloed' sluit zijn eerste (en enige?) seizoen af met 1.844.709 kijkers. Geen record, maar toch een ijzersterke score. We weten dankzij 'De Laatste Show' dat Fientje Moerman met een pistool kan schieten. Dat ze daar trots op moet te zijn is nog maar zeer de vraag, maar de politieke tegenstanders zijn alvast verwittigd. Maar liefst 1.241.247 kijkers zagen die 'Laatste Show', of dubbel zoveel als woensdag. Ook 'Koppen' (1.143.400) scoort nog bovengemiddeld. Benieuwd of dit volgende week ook nog zo zal zijn.

Na 'Thuis' (1.074.231) volgt 'Het Journaal' (959.169), dat voor het eerst deze week geen miljoen haalt. Ook 'Man Bijt Hond' (897.404) haalt geen miljoen meer en wordt bijna ingehaald door een bijzonder sterke score voor 'Familie' (853.375). 'Blokken' (831.552) kan nog net vermijden dat 'Het Nieuws' (807.175) op de achtste plaats komt. De tweede aflevering van 'De Schuld Van Vtm' (728.816) sluit deze top 10 af.

Bron : CIM Audimetrie - Uitgevoerd door de VRT-studiedienst Gemeten op doelgroep 4+Randy De Clercq


Berichten en artikelen van TV-Visie mogen op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Zowel teksten, foto's, logo's, geluiden en illustraties komen van vrijwillige medewerkers. Alle materiaal wordt ons welwillend ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werden van openbare bronnen van internet gehaald, waarbij TV-Visie getracht heeft met alle rechthebbenden contact op te nemen. Niet in alle gevallen hebben we kunnen nagaan of op de teksten, foto's, logo's en/of illustraties nog copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen met TV-Visie.