Dit nieuwsbericht komt van TV-Visie.be, de site voor Méér tv.
http://www.TV-Visie.beTV-Visie.be print-out : Veronique De Kock eerste Belgische Bondgirl? Veronique De Kock eerste Belgische Bondgirl?

16 oktober 2008

Binnen enkele dagen weten we het pas zeker maar volgens pr-bureau Global Image zou VT4-presentatrice en voormalig Miss België Veronique De Kock een rol aangeboden gekregen hebben in de volgende James Bond film.

Onze 31 jarige ex-miss België, die we momenteel vooral zien als omroepster bij VT4 zou zich binnenkort dus ook de eerste Belgische Bondgirl kunnen gaan noemen. Of ze echt in de voetsporen van Eva Green of Hale Berry stapt, valt nog af te wachten. Is het een opstapje naar wereldwijde faam of is dit een marketingstunt?

Als het verhaal klopt, dan is de Bond-rol niet haar acteerdebuut. Tussen 1998 en 2001 straalde ze Veronique al als secretaresse in de vtm-soap 'Familie'.
 
Bron: GVAGerit den Dunnen


Berichten en artikelen van TV-Visie mogen op geen enkele wijze opnieuw verspreid worden, in welke vorm dan ook, zonder uitdrukkelijke toestemming en overeenstemming van de hoofdredactie. Zowel teksten, foto's, logo's, geluiden en illustraties komen van vrijwillige medewerkers. Alle materiaal wordt ons welwillend ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werden van openbare bronnen van internet gehaald, waarbij TV-Visie getracht heeft met alle rechthebbenden contact op te nemen. Niet in alle gevallen hebben we kunnen nagaan of op de teksten, foto's, logo's en/of illustraties nog copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen met TV-Visie.