'Culture Club' op Radio 1 voortaan op vrijdag met Annelies Moons

dinsdag 20 februari 2018

Annelies Moons opent vanaf deze week het weekend met 'Culture Club' op Radio 1. Annelies was de vorige weken de vaste vervangster van Sofie Lemaire. Sofie gaf zelf aan tijd te willen maken voor nieuwe projecten bij de VRT, maar zal nog wel geregeld als expert te gast zijn in de uitzending.

De redactie zal de pool van cultuurexperten ook nog uitbreiden.

Met 'Culture Club' op vrijdag wil Radio 1 beter aansluiten bij de culturele agenda. Daarnaast biedt een uitzendslot op vrijdag de mogelijkheid om live aanwezig te zijn op de opening van grote culturele evenementen. Zo zal 'Culture Club' vrijdag 23 februari live aanwezig zijn op de tentoonstelling 'Spanish Still Life' in Bozar, op 16 maart op de  tentoonstelling 'Hugo Claus. Achter vele maskers' in het Letterhuis in Antwerpen en op 30 maart op Beaufort 2018 in Oostende.

De uitzending zal telkens twee uur duren, van 18.00 tot 20.00 uur.

logo één logo V3 één V3

Wim is een echte levensgenieter. Maar is ons westers consumptiegedrag nog wel te verzoenen met een leefbare planeet? Wat zijn de concrete oorzaken en gevolgen van de klimaatopwarming? Liggen jongeren daar wakker van? En zijn we bereid om onze levensstijl aan te passen? School: Petrus & Paulus West in Oostende.

'De Klas', om 20.35 uur op Eén.