Vraag musici van Camerata RCO hemd van het lijf bij concertserie 'Bloed, Zweet en Tranen Live!'

maandag 16 maart 2015

Zaterdag 21 maart start in VondelCS de concertserie 'Bloed, Zweet en Concerten Live!' In deze concertserie krijgt het publiek de unieke kans de musici van Camerata RCO, leden van het Koninklijk Concertgebouworkest, het hemd van het lijf te vragen.

Kamermuziek leent zich perfect voor een intiem en persoonlijk concert. Camerata RCO, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest, geeft deze concerten een extra dimensie door het publiek de vrije hand te geven. Tussen de stukken door krijgt het publiek de unieke kans vragen te stellen aan deze topmusici. Het moment om alles te vragen, wat je altijd al wilde weten.

Camerata RCO is een uniek ensemble, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest. Deze topmusici vinden elkaar in een klein ensemble waar zij de kans krijgen zelf te bepalen met wie, waar en wat zij spelen. Plezier hebben in het maken van muziek is hun gezamenlijke drijfveer.

Camerata RCO treedt over de hele wereld op. Na New York, Seoul, Wenen en Rome geeft Camerata RCO in VondelCS vier verschillende concerten, met geheel eigen invulling. Tijdens de aftrap van de serie op zaterdag 21 maart speelt Camerata RCO oa. Mozart, Concert voor piano, no.12 in A major, KV 414, en Mendelssohn, concert voor piano en viool in d minor.

De daaropvolgende concerten in de serie 'Bloed, Zweet en Concerten Live!' vinden plaats op 11 april, 6 juni en 20 juni.

'Bloed, Zweet en Concerten Live!' is geinspireerd op het AVROTROS-programma 'Bloed, Zweet en Concerten' waarin musici gevolgd werden op weg naar een concert.

Kijk voor meer informatie en kaartverkoop voor 'Bloed, Zweet en Concerten Live!' op http://www.vondelcs.nl.

Zaterdag 21 maart
14.00 uur
VondelCS
Kaarten a 15,00 verkrijgbaar via http://www.vondelcs.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Na twee keer de middelbare school te hebben doorlopen, zijn er grote veranderingen op komst voor agenten Schmidt en Jenko wanneer ze undercover gaan op een plaatselijke universiteit. Maar wanneer Jenko een gelijkgestemde ziel ontmoet bij het footballteam en Schmidt bij het kunstwereldje infiltreert, beginnen ze twijfels te krijgen over hun vriendschap. Nu moeten ze niet alleen de zaak oplossen, maar ook uitvogelen of ze een volwassen relatie kunnen hebben.

'22 Jump Street', film uit 2014 met oa. Channing Tatum en Ice Cube, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers