Vier nieuwe personages in derde seizoen 'Nieuwe Tijden'

woensdag 6 december 2017
Foto: Videoland - © RTL 2017

Fabian (Tom van Kessel), Fleur (Roos Netjes), Kubus (Nienke Eijkens) en Ritz (Casper Nusselder) hebben een rol in de nieuwe reeks afleveringen van 'Nieuwe Tijden'.

Op vrijdag 22 december start het derde seizoen bij Videoland en krijgt de kijker antwoord op de vragen die zijn opgeworpen in de zenuwslopende seizoenscliffhanger. Niet alleen de verhoudingen in het studentenhuis kwamen daarin op zijn kop te staan. Ook de huisfeesten, de terugkeer van Jan Jaap en de opbloeiende liefdes zorgden voor heel wat opschudding. Leeft Tiffy's vader echt nog en hoe ernstig is Sil gewond? Het derde seizoen belooft nieuwe verrassingen, ontluikende liefdes en spannende onthullingen.

Vier nieuwe personages arriveren in Utrecht, maar wie van hen bemachtigen dit seizoen een plekje in het studentenhuis? Zijn het de vriendinnen Fleur en Kubus of windt enorme flirt Fabian met zijn goede looks en vlotte babbel iedereen om zijn vinger? Een nieuwe mix van personages, ieder met een eigen verhaal. Eén ding is zeker, niets is wat het lijkt en sommige huisgenoten moeten extra op hun hoede zijn. De trouwe 'Nieuwe Tijden'-fan weet al dat Moon terugkomt uit China en dat deze rol, net als in het eerste seizoen, gespeeld wordt door Vajèn van den Bosch. Zij arriveert echter niet alleen, want de aantrekkelijke surfdude Ritz vergezelt haar. Ook vertrouwde gezichten Amy (Holly Mae Brood), Tiffy (Cecilia Adorée), Sil (Soy Kroon), Elin (Jolijn Henneman), Loki (Ridder van Kooten), Mark (Joel de Tombe) en Karim (Olaf Ait Tami) keren terug.

Het derde seizoen van 'Nieuwe Tijden' bestaat uit 75 afleveringen. Vanaf vrijdag 22 december worden er wekelijks twee nieuwe afleveringen bij Videoland toegevoegd, waar ook seizoen 1 en 2 te zien zijn.

'Nieuwe Tijden', vanaf 22 december bij Videoland.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Wils - 'De Kroongetuigen' (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

De zaak Dutroux is het meest ingrijpende gerechtelijke dossier uit onze geschiedenis, die ook onze maatschappij ingrijpend veranderd heeft. Volgend jaar zal het 20 jaar geleden zijn dat An en Eefje en Julie en Melissa werden ontvoerd en vermoord door Dutroux en zijn kompanen. Alleen Laetitia en Sabine konden worden bevrijd. 'De Kroongetuigen' spit de zaak Dutroux uit met een dubbelaflevering, waarin de getuigenissen van onderzoekers, experten, magistraten en van enkele nabestaanden centraal staan. De feiten en de verhoren van Dutroux worden gereconstrueerd op basis van echte stukken uit het gerechtelijk dossier.

'De Kroongetuigen', om 21.50 uur op VTM.

Dossiers