Tweede seizoen van 'The Sinner' op Netflix

donderdag 8 november 2018
Foto: © Coopr/Netflix 2018

In seizoen 2 van 'The Sinner' gaat rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) terug naar zijn geboorteplaats op het platteland van New York om onderzoek te doen naar een macabere en hartverscheurende misdaad: een elfjarig jongetje dat schijnbaar zonder reden zijn ouders heeft vermoord.

Als Ambrose beseft dat het om een niet-alledaagse jongen met een bijzonder verleden draait, wordt hij door het onderzoek de verborgen duisternis van zijn thuisdorp binnengetrokken. Hij moet het opnemen tegen mensen die er alles voor over hebben om de geheimen van het dorp te bewaren. De mysterieuze Vera (Carrie Coon) blijkt een ingewikkeld, raadselachtig stukje te vormen van deze bloedstollende puzzel.

Seizoen 2 van 'The Sinner' is vanaf vrijdag 9 november exclusief beschikbaar op Netflix in Nederland.

logo VTM logo

Donderdag en zondag werken de Rode Duivels hun laatste twee wedstrijden af in groep 2 van Divisie A van de Nations League. De Rode Duivels wonnen zowel op het veld van IJsland (0-3) als in eigen huis van Zwitserland (2-1) en staan met een 6 op 6 aan de leiding in de groep, samen met Zwitserland. IJsland, het zwakke broertje van deze poule, telt na 3 wedstrijden nog steeds 0 punten, en is nu al zeker van de degradatie naar Divisie B.

'Uefa Nations League: BelgiŽ-Ijsland', om 20.25 uur bij VTM.