Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha en Camila Cabello op podium MTV EMA 2017

donderdag 19 oktober 2017
MTV EMA 2017

Internationale supersterren Shawn Mendes, Demi Lovato, The Killers, Kesha en Camila Cabello treden op tijdens de MTV EMA 2017 in Londen op zondag 12 november, zo maakt Viacom-zender MTV bekend.

Eerder werd al bekend dat multi-talent Rita Ora de show presenteert en tevens een optreden verzorgt die avond. Ook maakt de zender vandaag bekend dat de Britse Stormzy optreedt en dat actrice Natalie Dormer (bekend van 'Game of Thrones'), internet-persoonlijkheid Madison Beer en zangeres en actrice Sabrina Carpenter (bekend van 'Girl Meets World') awards uitreiken. Binnenkort worden er meer optredende artiesten en aanwezige sterren bekend gemaakt. De MTV EMA 2017 is zondag 12 november vanaf 21.00 uur live op MTV te zien.

Nederlands talent tijdens MTV EMA 2017
Nederlandse topacts Chef'Special, Lil' Kleine, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve maken dit jaar kans op de felbegeerde award voor Best Dutch Act. Stemmen kan nog steeds via www.mtvema.com. Tijdens de MTV EMA Pre-Party in Sir Adam in Amsterdam reiken MTV-host Kay Nambiar en vlogger Monica Geuze op maandag 6 november de award voor Best Dutch Act uit. Kaarten voor de Pre-Party zijn niet te koop, maar uitsluitend te winnen, o.a. via www.mtv.nl/preparty. De winnaar van Best Dutch Act zal ons vertegenwoordigen tijdens de main show in Londen en maakt kans bekroond te worden tot Best Worldwide Act.

De MTV EMA 2017 is op zondag 12 november vanaf 21.00 uur live te volgen op MTV en via de MTV socials (Instagram, Facebook en Twitter).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Na twee keer de middelbare school te hebben doorlopen, zijn er grote veranderingen op komst voor agenten Schmidt en Jenko wanneer ze undercover gaan op een plaatselijke universiteit. Maar wanneer Jenko een gelijkgestemde ziel ontmoet bij het footballteam en Schmidt bij het kunstwereldje infiltreert, beginnen ze twijfels te krijgen over hun vriendschap. Nu moeten ze niet alleen de zaak oplossen, maar ook uitvogelen of ze een volwassen relatie kunnen hebben.

'22 Jump Street', film uit 2014 met oa. Channing Tatum en Ice Cube, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers