Seizoenspremière 'Goede Tijden, Slechte Tijden' exclusief bij bioscoopketen Vue

donderdag 5 juli 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Voor het eerst organiseren RTL en EndemolShine in samenwerking met bioscoopketen Vue op donderdagavond 30 augustus de feestelijke seizoenspremière voor 'Goede Tijden, Slechte Tijden'.

Diehard 'GTST'-kijkers die niet willen wachten tot de start van het nieuwe seizoen kunnen op vijftien locaties van Vue als eerste in Nederland drie nieuwe afleveringen op het grote doek zien. Wat zijn de gevolgen van de doortrapte plannen van Loes en keert iedereen heelhuids terug na de bloedstollende zomercliffhanger? Bovendien geeft 'GTST' in alle vijftien vestigingen van Vue een figurantenrol weg. Tickets voor de seizoenspremière zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Via gtst.nl/bios kunnen 'GTST'-fans een plek bemachtigen. Voor de snelle beslissers zijn er early bird tickets voor € 7,50, de reguliere ticketprijs is € 9,-. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een welkomstdrankje en verse popcorn.

De seizoenspremière is in de volgende vestigingen te zien: Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Den Bosch, Eindhoven, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Vlaardingen, Nijmegen, Doetinchem, Deventer, Purmerend en Hilversum. In Vue Hilversum wordt de feestelijke seizoenspremière in de Dolby Cinema zaal afgetrapt met en bijgewoond door enkele castleden. Zoals de fan gewend is start het programma om 20.00 uur.

Seizoenspremière 'Goede Tijden, Slechte Tijden', 30 augustus bij Vue.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers