'RTL Boulevard' in actie voor slachtoffers orkaan Irma

vrijdag 8 september 2017

'RTL Boulevard' start vrijdagavond met een speciale actie voor de slachtoffers van orkaan Irma. Dat doen ze samen met veel Bekende Nederlanders.

Onder hen: André van Duin, Mattie Valk, Diederik Jekel, Jan Versteegh, Yes-R, Jim Bakkum, Roos Schlikker, Fatima Moreira de Melo, Filemon Wesselink, Peter R de Vries, Gerard Ekdom, Thomas Cammaert, Leco van Zadelhoff, Ruth Jacott, Karin Bloemen en Joris Linssen. Het programma probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor giro 5125 van het Rode Kruis. Floortje Dessing en Humberto Tan schuiven aan als ambassadeurs van het Rode Kruis.

Ruben Nicolai en Luuk Ikink staan vanavond in de studio. Luuk: 'Als je de verschrikkelijke beelden ziet, dan begrijp je meteen waarom we de bewoners van de Caribische Eilanden nu moeten helpen.' Ruben: 'Het is mooi om te zien dat iedereen direct klaarstaat om te helpen tijdens deze verwoestende ramp.'

'RTL Boulevard', om 18.35 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Geer en Goor maken een Jordanese feestboot helemaal 'ouderenproof'. Ook ontmoeten ze de eenzame Henk, die beide benen verloor en niet meer thuis verzorgd kon worden door zijn vrouw. Hij leeft nu alleen in een verpleeghuis. De eenzame weduwe Greet ziet een snelheidsdroom in vervulling gaan.

'Geer & Goor Stevig Gebouwd', om 21.20 uur op Vitaya.

Dossiers