Rik van de Westelaken en Ellie Lust doen verslag van de Canal Parade 2018

maandag 9 juli 2018

Amsterdam kleurt roze tijdens de 22e editie van de Pride Amsterdam, met als hoogtepunt de wereldberoemde Canal Parade op zaterdag 4 augustus.

AVROTROS zendt die avond een registratie van de parade uit gepresenteerd door een nieuw gelegenheidsduo: Rik van de Westelaken en Ellie Lust. Zij bespreken de passerende boten en geven een kleurrijke reportage van één van Nederlands grootste evenementen. De registratie is zaterdag 4 augustus te zien om 22.00 uur bij AVROTROS op NPO 1. De parade is daarnaast live te volgen op NPO3.nl.

Online actie LHTBIQ+ Helden
Nieuw in de parade is de Songfestivalboot van AVROTROS. Het thema van de Pride Amsterdam 2018 is 'Heroes' en daarom is er op deze boot niet alleen aandacht voor songfestivalhelden, maar ook voor lokale LHTBIQ+ helden. AVROTROS roept middels een online actie mensen op om hun lokale LHTBIQ+ held in het zonnetje te zetten. Iemand die zich belangeloos inzet voor de community. Drie van deze helden krijgen een ereplaats op de Songfestivalboot tijdens de Canal Parade. Opgeven kan via avrotros.nl/gaypride.

Pride Amsterdam - Canal Parade 2018, zaterdag 4 augustus om 22.00 uur bij AVROTROS op NPO 3.

De Canal Parade 2018 is zaterdag 4 augustus live te volgen op NPO3.nl.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers