Reactie op lek in beveiliging aanmeldsysteem 'Boer zoekt Vrouw'-website

vrijdag 13 april 2018

'KRO-NCRV is enorm geschrokken van het lek dat is geconstateerd in de beveiliging in het aanmeldsysteem van de 'Boer zoekt Vrouw'-website', zo meldt de omroep in een persmededeling.

'Hierdoor was een aantal brieven en foto's openbaar. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren. Bij constatering is onmiddellijk actie ondernomen, het datalekprotocol in werking gesteld en het lek gedicht. Momenteel wordt uitgezocht hoe dit heeft kunnen gebeuren en welke gegevens mogelijk openbaar toegankelijk zijn geweest.

Wij betreuren het voorval ten zeerste en doen er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen.

Aan alle betrokkenen biedt KRO-NCRV haar excuses aan.'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers