Nieuwe 'Twin Peaks' exclusief bij Videoland in Nederland

vrijdag 19 mei 2017
Foto: Videoland - © RTL 2017

Op 8 april 1990 lieten David Lynch en Mark Frost de wereld voor het eerst kennismaken met een geniale vorm van 'kunst', genaamd 'Twin Peaks'.

Televisie was nooit meer hetzelfde, de wereld gecreëerd door Lynch en Frost heeft velen betoverd en kent miljoenen fans wereldwijd. De langverwachte, nieuwe SHOWTIME ® limited event series 'Twin Peaks', is vanaf 22 mei in Nederland exclusief te zien bij Videoland. De serie gaat in de Verenigde Staten op 21 mei in première. Hiermee is het al een aantal uur na de wereldwijde release in Nederland te zien.

De 18-delige reeks gaat verder 25 jaar nadat de inwoners van een eigenaardig dorpje perplex stonden toen homecoming queen Laura Palmer plotseling werd vermoord. Het nieuwe 'Twin Peaks' is geschreven door de bedenkers van de serie David Lynch en Mark Frost, en ook geproduceerd door Lynch en Frost, samen met Sabrina S. Sutherland. Van de originele cast zijn onder andere Kyle MacLachlan, die de iconische rol van FBI Agent Dale Cooper vertolkt, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny, Sherilyn Fenn, Miguel Ferrer, James Marshall, Ray Wise, en David Lynch te zien in de nieuwe reeks van de serie. Monica Bellucci, Naomi Watts, Laura Dern, Tim Roth, Jim Belushi en anderen zijn toegevoegd aan de cast.

'Twin Peaks', exclusief bij Videoland - 22 mei twee delen, hierna elke week een deel.

Persbericht Videoland

'Sports Late Night' (foto: VIER - © SBS Belgium 2017)

Op vrijdag en zaterdag brengt Sports Late Night verslag uit van alle matchen en alle doelpunten van de Jupiler Pro League. Afwisselend gidsen Bart Raes en Gilles De Coster de kijker door de wedstrijden van de dag, en gaan ze dieper in op betwistbare fases en de stand van het Belgische voetbal. Geert De Vlieger is als vaste voetbalexpert op post. Daarnaast is er ook ruimte voor internationaal voetbal en succesvolle Belgen in andere sporttakken in het buitenland - denk aan: Stoffel Vandoorne (F1), David Goffin (Tennis) of Thomas Pieters (golf).

'Sports Late Night', om 22.55 uur op VIER.