Nieuw seizoen 'Kinderen voor Kinderen Pakt Uit'

woensdag 15 maart 2017
Foto: VARA - © Michel Schnater 2017

'Kinderen voor Kinderen Pakt Uit' is terug. Acht weken lang gaan twee kinderreporters uit het koor van Kinderen voor Kinderen op bezoek bij een BN'er. Na een leuke dag in het leven van een BN'er wordt hij of zij uitgenodigd om mee te zingen en te dansen in een clip van Kinderen voor Kinderen.

De liedjes van de laatste 'Kinderen voor Kinderen'-cd 'Voor altijd jong!' staan centraal. Het nieuwe seizoen van 'Kinderen voor Kinderen Pakt Uit' is vanaf 18 maart acht weken lang op zaterdag om 10.05 uur te zien bij de VARA op Zapp/NPO3.

In de eerste aflevering op 18 maart gaan koorkinderen Chayenne en Jady langs bij Tim Douwsma. Samen zingen ze het lied 'Echt niet verliefd'. De artiesten in de daarop volgende afleveringen:

Aflevering 2, 25-03: Yarasky & Mamasky – Mijn oma vlogt
Aflevering 3, 01-04: Sita – Een beetje bang
Aflevering 4, 08-04:    Rachel Rosier – Voor altijd jong!
Aflevering 5, 15-04:    Nienke van den Berg – Hupsakee!
Aflevering 6, 22-04: Niek Roozen – Vandaag ben ik de baas
Aflevering 7, 29-04: Brace – Wereldband
Aflevering 8, 06-05: Anne-Mar Zwart – Groene tante Gea

logo VIJF logo V3

'Talhotblond' vertelt het verhaal van een driehoeksrelatie waarbij de geliefden elkaar via het internet hebben ontmoet. Eén geliefde sterft en een andere moet naar de gevangenis. Het leven van de families van de drie staat volledig op hun kop en is voor altijd veranderd. Deze documentaire toont aan de hand van internetberichten en interviews wat er gruwelijk kan mislopen wanneer iemand online liegt.

'TalhotBlond', om 20.35 uur op VIJF.