Nieuw seizoen 'Kinderen voor Kinderen Pakt Uit'

woensdag 15 maart 2017
Foto: VARA - © Michel Schnater 2017

'Kinderen voor Kinderen Pakt Uit' is terug. Acht weken lang gaan twee kinderreporters uit het koor van Kinderen voor Kinderen op bezoek bij een BN'er. Na een leuke dag in het leven van een BN'er wordt hij of zij uitgenodigd om mee te zingen en te dansen in een clip van Kinderen voor Kinderen.

De liedjes van de laatste 'Kinderen voor Kinderen'-cd 'Voor altijd jong!' staan centraal. Het nieuwe seizoen van 'Kinderen voor Kinderen Pakt Uit' is vanaf 18 maart acht weken lang op zaterdag om 10.05 uur te zien bij de VARA op Zapp/NPO3.

In de eerste aflevering op 18 maart gaan koorkinderen Chayenne en Jady langs bij Tim Douwsma. Samen zingen ze het lied 'Echt niet verliefd'. De artiesten in de daarop volgende afleveringen:

Aflevering 2, 25-03: Yarasky & Mamasky – Mijn oma vlogt
Aflevering 3, 01-04: Sita – Een beetje bang
Aflevering 4, 08-04:    Rachel Rosier – Voor altijd jong!
Aflevering 5, 15-04:    Nienke van den Berg – Hupsakee!
Aflevering 6, 22-04: Niek Roozen – Vandaag ben ik de baas
Aflevering 7, 29-04: Brace – Wereldband
Aflevering 8, 06-05: Anne-Mar Zwart – Groene tante Gea

Sergio Herman in 'Mijn Pop-uprestaurant 2017' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2017)

Met nog één week te gaan voor de grote finale op 4 mei, zetten de twee finalisten Table'O en TJOP's alles op alles om de overwinning en de bijhorende 50.000 euro binnen te halen. Makkelijk wordt het niet, want de twee duo's krijgen al meteen een nieuwe opdracht van de jury. Ze moeten tijdens het weekend een dubbele service organiseren. Dat wil zeggen: twee shiften op één avond en dus dubbel zoveel klanten. Wat de duo's niet weten is dat de jury nog een tweede test heeft voorzien. Tussen de klanten van de dubbele shift zitten namelijk ook twee geheime recensenten: Hermes Vanliefde en Peter Laloo, uitbaters van het Brugse restaurant Rock-Fort.

'Mijn Pop-uprestaurant', om 20.35 uur op VTM.