Net5 geeft vrouwen een 'Fashionchick Make-over' vanaf 16 april

zaterdag 15 april 2017
Foto: Net5 - © Milan Gino / SBS Broadcasting 2017

Zondag start een gloednieuw make-overprogramma met een sprankelend dreamteam bij Net5. In 'Fashionchick Make-over' helpen Net5-presentatrice en fashion blogster Yara Michels, styliste Patty Zomer en visagiste Xelly Cabau van Kasbergen zes verschillende lucky ladies om hun stijl (terug) te vinden.

Deze dames zijn opgegeven door geliefden en bekenden met een specifieke reden. Met als doel om ze nog leuker, knapper en mooier te maken dan ze al waren! 'Fashionchick Make-over' is vanaf zondag 16 april om 19.00 uur te zien bij Net5.

Per aflevering staat een kandidate centraal die is opgegeven door haar vrienden, familie of collega’s. Stylistes Yara en Patty horen waarom deze vrouw dringend toe is aan een nieuwe garderobe of een andere look. Na een ‘overval’ wordt de lucky lady meegenomen naar het luxe Pulitzer Hotel waar ze in de watten wordt gelegd. Ze wordt twee dagen lang vertroeteld door het team en ontvangt in totaal tien looks ter waarde van maar liefst 5000 euro, samen met de door het team goedgekeurde items uit haar eigen garderobe. De outfit die het beste bij de kandidate past, wordt voorzien van bijpassend haar en make-up door topvisagiste Xelly. Daarna toont de kandidate zich aan haar ‘opgevers’. Wat vinden zij van haar transformatie?

Nieuw make-overteam
Yara Michels is professioneel blogster en YouTuber met een eigen girlpower platform; Chapter Friday. Daarnaast presenteert ze al drie seizoenen het Net5-programma 'Fashionchick': Elke dag een look.

Patty Zomer is al jarenlang een van de bekendste stylistes van Nederland. Ze begon haar carrière in de muziek met meidengroep de Dolly Dots waarvoor ze ook de styling verzorgde. Vervolgens presenteerde ze meerdere seizoenen van het succesvolle tv-programma 'De Modepolitie'. Momenteel runt ze haar eigen stylingbureau.

Xelly Cabau van Kasbergen is de zus van Yolanthe en maakt furore als make-up artist en haarstyliste van bekend Nederland. Xelly is na het verschijnen van haar bestseller Make-up bezig met haar tweede boek genaamd Hair.

Over 'Fashionchick'
Met meer dan 2.500.000 bezoekers per maand behoort Fashionchick tot één van de grootste modesites voor vrouwen in Nederland; zoek, vind en koop items van honderden webshops op één plek. 'Fashionchick' make-over is het tweede Net5-programma van dit online modeplatform. Dankzij drie succesvolle seizoenen van het short format 'Fashionchick': Elke dag een look was de stap naar een long format een logisch gevolg. Ellen Snijder, founder van Fashionchick: 'Ik geloof dat een crossmediale aanpak ervoor zorgt dat Fashionchick als merk steeds sterker wordt. Ons doel is om de Nederlandse vrouw dagelijks te inspireren en om haar te helpen de look te vinden die bij haar past. Dit doen we al jaren via onze online kanalen maar sinds anderhalf jaar ook via tv. Met Fashionchick make-over laten we voor een aantal vrouwen de ultieme fashion droom in vervulling gaan en we laten alle andere vrouwen zien dat een nieuwe look binnen handbereik ligt.'

'Fashionchick Make-over' wordt gemaakt door SBS Productions en is vanaf zondag 16 april om 19.00 uur te zien bij Net5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (foto: Canvas - © VRT Joost Joossen 2017)

Er is in de drie jaar sinds de vorige serie van 'Onze man in Teheran' veel veranderd in Iran. De sfeer lijkt losser, maar onder de oppervlakte borrelt het ongenoegen. Thomas ligt van alle kanten onder vuur. Zijn schoonmoeder wacht ongeduldig op een kleinkind en de directeur van het filmbureau van de overheid roept hem op zijn land niet weer als 'achterlijk' af te schilderen. Toch lijkt er veel veranderd in Iran. De sociale media hebben het land uit zijn isolement gehaald en de sfeer lijkt losser en vrijer. Maar onder de oppervlakte borrelt het ongenoegen: vrouwen die op straat protesteren tegen de verplichte hoofddoek worden opgepakt. Nieuw is dat de foto's hiervan direct rondgaan op het internet, evenals de dreigementen van een religieuze fanaticus. Thomas herkent de afzender. Het is een oude bekende.

'Terzake Docu', om 20.30 uur op Canvas.

Dossiers