Kijkcijfers: Best bekeken 'Sinterklaasjournaal' ooit

dinsdag 5 december 2017

'Het Sinterklaasjournaal' van de NTR op NPO Zapp heeft dit jaar een record aantal kijkers getrokken. Met gemiddeld 857.000 kijkers per aflevering in de reguliere doelgroep 6+ passeerde 'Het Sinterklaasjournaal' van 2017 de tot nu best bekeken editie van 2014 (gemiddeld 810.000 kijkers per aflevering).

Aangezien 'Het Sinterklaasjournaal' zich vooral richt op kijkers tussen 3 en 5 jaar, zijn de kijkcijfers in de totaaldoelgroep 3+ eveneens belangrijk. Ook hier is sprake van een record: gemiddeld 1.060.000 kijkers per aflevering (tegenover 1.017.000 in 2014).

De NTR is verheugd dat zoveel mensen zich nog altijd thuis voelen bij 'Het Sinterklaasjournaal'.

De uitzending van gisteren was de laatste in de reeks van dit jaar, die startte op 13 november.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Koen De Bouw in 'Professor T.' (foto: Eén - © VRT 2016)

Een juwelier wordt aangereden wanneer hij gehaast de straat oversteekt met in zijn tas een collectie zeer waardevolle diamanten. De speurders vermoeden dat er meer aan de hand is en bezoeken de familie van de diamantair. Na een pijnlijk ongeval in een openbaar zwembad - de zoveelste opdracht van dokter Gijselbrecht - komt T. in het ziekenhuis terecht. Annelies heeft de knoop doorgehakt en laat haar vader opnemen in een instelling. Na de schorsing van hoofdinspecteur Rabet neemt commissaris Flamant zijn taken over.

'Professor T.', om 22.35 uur op Eén.

Dossiers