Johnny de Mol terug bij SBS6

dinsdag 6 maart 2018
foto: SBS6 - © Ivo Geskus@SpecialPixels 2018

Presentator Johnny de Mol keert aankomende zomer terug bij SBS6, waar hij een driejarig contract heeft getekend. Hier gaat hij jaarlijks meerdere en uiteenlopende programma's presenteren zoals een grote studioshow, een muziekprogramma en een nieuwe variant op het thema van Johnny's programma 'SynDROOM'.

Deze overstap betekent ook de comeback van het programma 'Waar is de Mol?', dat van 2008 tot en met 2013 te zien was bij Veronica en SBS6.

Johnny de Mol: 'Ik heb hele fijne jaren bij RTL 4 achter de rug en ik ben dankbaar voor alle kansen die ik daar heb gekregen. Bij de SBS-zenders ben ik niet alleen mijn carrière als presentator begonnen, ik ervaar er ook een nieuwe energie. De kans kwam voorbij om terug te komen en een aantal prachtige projecten op te pakken, en die grijp ik graag met beide handen aan.'

Remco van Leen, Directeur Content van Talpa TV: 'Johnny is kenmerkend voor waar we met SBS6 naartoe willen. Bij hem kun je vrolijkheid maar ook serieuze gesprekken en mooie verhalen verwachten. Hij is maatschappelijk betrokken en voelt aan wat er leeft in het land, maar hij is ook helemaal zichzelf in de spotlight van de grote tv-studio. Vandaar dat ik zeer verheugd ben met zijn terugkomst.'

Als presentator startte Johnny in 2008 zijn carrière bij Veronica en later maakte hij binnen dezelfde zendergroep de overstap naar SBS6, waar hij tot 2013 werkzaam was. In 2013 en 2015 won Johnny de Mol als presentator de prestigieuze publieksprijs de Zilveren Televizier-Ster Man. In 2015 ontving hij bovendien de Gouden Televizier-Ring voor zijn programma 'SynDROOM'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.

Dossiers