Johnny de Mol en Romy Monteiro presenteren 'DanceSing' bij SBS6

vrijdag 13 juli 2018

'DanceSing' is de nieuwe talentshow voor talenten die alles in huis hebben. Die kunnen dansen EN zingen als Beyoncé, Bruno Mars of Justin Timberlake. Niemand minder dan RedOne - dé producer van megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez, One Direction e.v.a. - verbindt zijn naam aan deze show.

De winnaar krijgt een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track, een ultieme carrièrestart. Nu zijn ook de twee presentatoren bekend: Johnny de Mol en Romy Monteiro.

SBS6 brengt deze twee presentatietoppers samen voor één van de grootste en zwaarste projecten van de zender ooit: 'DanceSing' is keihard en slopend. Om de absolute top te bereiken, moet je nou eenmaal offers brengen, maar de prijs is enorm.

Zo’n gigantische prijs betekent wel dat er in 'DanceSing' alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, alles achter zich te laten, onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten. Iedereen die denkt dat hij of zij dit aankan, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/dancesing.

Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2019 te zien bij SBS6.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Omdat Atil ziek valt, moet Helena op het laatste moment een zitting van hem overnemen. Op het eerste gezicht een eenvoudige zaak, maar tijdens de zitting krijgt Helena de indruk dat er iets niet helemaal klopt. Wanneer ze de zaak laat uitstellen en het dossier heropent, komt ze op het spoor van een criminele motorbende die niet aarzelt om haar te bedreigen. Kan Helena zich nog helemaal in de zaak vastbijten als ze zichzelf ermee in gevaar brengt?

'De Ridder', om 21.25 uur op Eén.

Dossiers