Ilse Warringa (Juf Ank) en vriendinnen in gênante situaties in 'Foute Vriendinnen'

woensdag 9 mei 2018
Foto: RTL 5 - © RTL 2018

Na het succes van het hilarische programma 'Foute Vrienden', waarbij de echte vrienden Pim Muda, Albert Jan van Rees, Pepijn Gunneweg, Leo Alkemade en Tim Kamps elkaar flink te grazen nemen, is het nu tijd voor de female-versie: 'Foute Vriendinnen'.

Na het einde van de luizenmoeder, hoeft niemand Ilse Warringa (Juf Ank) lang te missen, want zij is één van de 'Foute Vriendinnen'. Vanaf donderdag 10 mei, pranken zij en vier anderen elkaar en komen daardoor terecht in de meest gênante situaties. Wie haar vriendinnen zijn, wordt op een later moment bekend gemaakt.

Het programma 'Foute Vrienden' is wereldwijd te zien onder de naam 'Impractical Jokers' en is enorm populair. Nederland is het eerste land dat met een vrouwenversie komt.

Het format is gelijk aan dat van 'Foute Vrienden'. De knettergekke vriendinnen worden samen in alledaagse omstandigheden gebracht, waarbij een van hen een oortje in krijgt. Via het oortje fluisteren de anderen haar de gekste dingen in, die zij moet zeggen tegen nietsvermoedende mensen. De opdrachten gaan vaak behoorlijk over de schreef waardoor zij enorm voor het blok gezet worden. Opdrachten niet goed uitvoeren, betekent namelijk een passende straf en daar wil iedereen ver vandaan blijven. Een verborgen camera registreert de uiteenlopende reacties op de grappige, gewaagde en gênante opmerkingen.

Wie van het stel durft alles te roepen tegen klanten en bezoekers en zet zichzelf hiermee het meest voor schut? En wie krijgt de meeste duimpjes naar beneden en wordt gestraft?

'Foute Vriendinnen' wordt geproduceerd door BlazHoffski Productions BV.

'Foute Vriendinnen', vanaf donderdag 10 mei om 21.30 uur bij RTL 5.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Na acht weken zwoegen, zweten en bakken in een witte tent onder het oog van een hofleverancier en foodhistorica is het zo ver. Eén van de drie finalisten mag zich weldra Beste Thuisbakker van Vlaanderen noemen. Maar wie?

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers