Iets goed te maken? Vanaf nu kan dat met 'Familiediner'-gifjes

woensdag 12 september 2018
Foto: © Evangelische Omroep 2018

Iedereen kent het wel. Je hebt ruzie aan de telefoon en hangt boos op. Na tien minuten denk je: 'Hier wil ik geen ruzie over hebben.' Of een Facebookpost die grappig bedoeld was, maar bij je broer volledig in het verkeerde keelgat schiet.

Een gifje kan dan een luchtige manier zijn om het goed te maken. 'Het Familiediner' haakt hier handig op in met haar eigen 'Familiediner'-gifjes.

Presentator Bert van Leeuwen: ''Het Familiediner' stelt alles in het werk, om mensen weer met elkaar te verzoenen. Dit doen we al jaren door de inzet van de 'Familiediner Limo' en daarbij een verzoenend diner. Vaak begint een ruzie door iets kleins, wat uiteindelijk kan oplopen tot jarenlang geen contact met elkaar te hebben. Met de 'Familiediner'-gifjes hopen we dat een kleine ruzie, met een knipoog, weer opgelost kan worden.'

'Familiediner'-gifjes
Er zijn drie verschillende soorten gifjes met de emotie: 'Sorry'!, 'Dinertje doen? Ik betaal!' en 'Kom je bij me eten?'. Ze zijn te downloaden via Giphy.

'Het Familiediner'
In 'Het Familiediner' gaat Bert van Leeuwen op pad om gebroken families te helpen weer tot elkaar te komen. Het nieuwe seizoen start donderdag 13 september om 22.20 uur op NPO 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Om te worden wie hij wilde zijn, moest Jani als tiener danig revolteren. Welke vrijheden vinden jongeren belangrijk voor hun zelfontplooiing? En hoe tonen ze hun eigenheid? Een les over rebels zijn en durven gaan voor je eigen dromen. Jani Kazaltzis trekt als gastleerkracht naar het Go! Technisch Atheneum Horteco in Vilvoorde.

'De Klas', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers