Huwelijk met verstrekkende gevolgen in zomercliffhanger 'GTST'

donderdag 5 juli 2018
Foto: RTL 4 - © RTL 2018

Het was een onrustig jaar in Meerdijk. Van de veelbesproken moord met diverse verdachten, een bruiloft met een fatale afloop, nieuwe liefdes tot aan vriendschappen waarin niet iedereen te vertrouwen bleek en de terugkomst van oud bekenden.

Alle gebeurtenissen komen tot een hoogtepunt tijdens de jaarlijkse zomercliffhanger van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' op vrijdag 6 juli. Het moment waar iedere fan al weken naar uitkijkt belooft niet alleen een extra spannende avond te worden, maar de hele week lopen de spanningen hoog op. Zo heeft het huwelijk van Aysen en Sjoerd verrassende en ingrijpende gevolgen voor vele Meerdijkers.

Na een roerige periode met veel ups en downs, breekt eindelijk voor Aysen en Sjoerd de mooiste dag van hun leven aan. Zelfs de zus van Aysen (Nuran) en de broer van Sjoerd (Tim) zijn voor dit bijzondere moment naar Meerdijk gekomen. Op een paar belangrijke gezichten na komen de meeste Meerdijkers samen voor het huwelijk. Het huwelijk krijgt echter een verrassende wending. Intussen gaat Loes door met haar doortrapte plannen en de pogingen om haar te ontmaskeren lopen ernstig gevaar. Loes maakt steeds meer slachtoffers en dat leidt tot een hoogtepunt in de zomercliffhanger.

Achtergrond zomercliffhanger 2018
In 'GTST' komen thema's en verhaallijnen voor die uit het leven zijn gegrepen. Dat is ook de kracht van de serie. Dit jaar bleek de reeds opgenomen cliffhanger zo veel overeenkomsten te hebben met een recente gebeurtenis* in het echte leven, dat RTL en producent EndemolShine hebben besloten een nieuwe zomercliff op te nemen. Dit om eventuele pijnlijke paralellen met de werkelijkheid te voorkomen. Aan de zomercliff, een van de belangrijkste momenten voor de trouwe fans, wordt elk jaar veel aandacht besteed door de makers. De makers doen er alsnog alles aan om de 'GTST'-fans te verrassen met een spannende afsluiter van het seizoen. Vanwege het opnieuw opnemen van de cliffhanger is deze aflevering niet op tijd klaar om vooruit te kunnen kijken op Videoland.

Zomermagazine
Ook tijdens de zomerstop kunnen 'GTST'-kijkers blijven genieten van hun favoriete serie en acteurs. Op donderdagmiddag 5 juli ligt er een gloednieuw 'GTST Magazine' in de winkel met maar liefst 196 pagina’s. Het extra dikke zomermagazine kost € 6,99 en laat de acteurs van de serie uitgebreid aan het woord. In het magazine, dat ook wordt samengesteld door de cast, gaat het verhaal verder waar de serie ophoudt. Zo krijgen lezers een exclusief 'GTST'-verhaal, worden er onthullingen gedaan over het nieuwe seizoen, is er een kijkje backstage bij de zomercliff, deelt de cast hun zomertips en verrassen ze lezers met zomerse fotoshoots en bijzondere reportages met onvermoede kanten van vele acteurs.

Zomercliffhanger 'Goede Tijden, Slechte Tijden', vrijdag 6 juli om 20.00 uur bij RTL 4.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Hoewel Amber fysiek al goed opgeknapt is, ziet ze nog steeds bijna niets. De oogartsen proberen in te schatten of haar zicht kan verbeteren. Leonore viert haar tweede verjaardag ... op intensieve zorgen. Met Lily gaat het eindelijk opnieuw wat beter en ze krijgt goed nieuws: Fieke is op de specialistische afdeling toegekomen met een sinustrombose. Haar medicijnen krijgt ze via spuitjes, maar Fieke is doodsbang voor de prik. Net nu met Saar alles goed leek te gaan, heeft ze plots opnieuw geen gevoel meer in haar rechterhand.

'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers